امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~

(06-04-2021، 18:02)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 17:59)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حیف که پول نیست...وگرنه تری دی مکس رو ادامه میدادم :'/
دا تری دی مکس پول نمیخواد
اراده و انگیزه میخواد همین الان چنتا منبع رایگان معرفی کنم جر بخوری ؟

والا اخرین باری که نشستم پا مکس دوسال پیش بود...کتابم خریدم حتی...یه انیمیشن چند ثانیه ایم ساختم..ولی هرجا دنبال بسته اموزشی درست درمون گشتم نبود..بود...پولی بود

ولی اف ال رو میشه با اهنگ گوش دادنم یاد گرفت اگه علاقت به موسیقی باشه
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(06-04-2021، 17:55)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چیزی که خانوادم میبینن (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چیزی که اکثر فلشخوریا میبینن =|
چیزی که آینه نشونم میده ):

همیشه تنهایی چهره واقعی آدما رو بروز میده (:
خب خب خب...

کدومش بهتره؟
 سپاس شده توسط Prometheus
(06-04-2021، 18:05)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 18:02)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دا تری دی مکس پول نمیخواد
اراده و انگیزه میخواد همین الان چنتا منبع رایگان معرفی کنم جر بخوری ؟

والا اخرین باری که نشستم پا مکس دوسال پیش بود...کتابم خریدم حتی...یه انیمیشن چند ثانیه ایم ساختم..ولی هرجا دنبال بسته اموزشی درست درمون گشتم نبود..بود...پولی بود

https://toplearn.com/courses?Search=3dmax

حله ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(06-04-2021، 18:06)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 17:55)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزی که خانوادم میبینن (:
چیزی که اکثر فلشخوریا میبینن =|
چیزی که آینه نشونم میده ):

همیشه تنهایی چهره واقعی آدما رو بروز میده (:
خب خب خب...

کدومش بهتره؟

تو اولی قشنگ تری
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(06-04-2021، 18:07)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 18:06)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب خب خب...

کدومش بهتره؟

تو اولی قشنگ تری
به نظر خودم دومی!
فقط سومیو ببین D:
 سپاس شده توسط Prometheus
(06-04-2021، 18:06)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 18:05)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حله ؟

مدل سازی که رو یه بسته کامل بابام فیلماشو داشت..همشو دیدم..

البته مشکل من بلند پروازیمم بودا!

مدل سازی حرفه ایی نبودم میخواستم جلوه های ویژه یاد بگیرم .-.
کلاس هفتم بودم....اشت حتی انیمیشن بردم برا کار و فناوری .-.
کلاس هشتم زدم تو کار افترافکت.....مکس رو کامل بیخیال شدم..
بعد تو افتر اهنگ ادیت میکردم باورت میشه خخخ

و بعد از اون با اف ال اشنا شدم و کلا بیخیال گرافیک شدم... :/

(06-04-2021، 18:10)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 18:07)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو اولی قشنگ تری
به نظر خودم دومی!
فقط سومیو ببین D:

عکس سومیه منو یاد یه استیکر انداخت .-.
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، Mohlek
(06-04-2021، 18:00)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 17:59)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انیمیشن •_•

انیمیشن دو بعدی ک جمعا ۵۱۲ مگابایت گرافیک میخواد و دو گیگ رم!
سه بعدیشم میتونی از نسخه های ۲۰۱۶ استفاده کنی ک  کلا ۴ گیگ رم و یه گیگ گرافیک میخواد همین
البته cpu  هم مهمه اما نه در اون حد

نه دیگه اینجوریم نیس! بابا طرف مدرس همین برنامه های گرافیکی بود میگف الان ی سیستم بخوام جمع کنم که پریمیر رو تدریس کنم باس بیس تا سی میلیون هزینه کنم !
تردی مکس و مایا برنامه های سنگینی هستن حداقلش رم بالایه هشت میخواد
ناشناس

سپاس شده توسط Mohlek
(06-04-2021، 18:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 18:06)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حله ؟

(06-04-2021، 18:10)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظر خودم دومی!
فقط سومیو ببین D:

کدومش؟
 سپاس شده توسط Prometheus
(06-04-2021، 18:18)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 18:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدومش؟

اخری دیگه

یه قورباغه که همین حالت تورو داشت خخ
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(06-04-2021، 18:19)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 18:18)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدومش؟

اخری دیگه

یه قورباغه که همین حالت تورو داشت خخ
عرررر D:
 سپاس شده توسط Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان