امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~

(06-04-2021، 17:32)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 17:24)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

xD
آره جدا
خیلی از ابزار هاشو خودم تک و تنها رفتم بازشون کردم و یاد گرفتم
البته واس ایلوستریتور و افترافکت و اینا دیگع مث آدم با یه منبع مناسب یادگیری رو شرو کردم اما خب فتوشاپو عارع ساده یادش گرفتم
دیگه ب هر حال هر کسی را بهر کاری ساختند =)

چرا شوخیای من رو هیچکس نمی‌فهمه. هق. اشکال نداره.

منم یه مدت واسه انیمیشن می‌رفتم میشستم کنار دست یه نفر که ببینم کارشو یاد بگیرم. ولی بعدش کار نکردم اصلاً. فکر کنم خیلیاش یادم رفته تا الان.
ببین چه کار بدی کردی ک خدا داره اینجوری مجازاتت میکنه =)

انیمیشن و اینا خعلی علاقع دارم هم سه بعدی هم دو بعدی
ولی خب برنامه نویسی رو ترجیح میدم ک یه دنیاییه...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
آگهی
(06-04-2021، 17:24)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 17:13)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ع رو نکردی <:
بیا فامیلم از آب دراومدیم v:

معمولا رو نمیکنم :^...

pe5

(06-04-2021، 17:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 17:32)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا شوخیای من رو هیچکس نمی‌فهمه. هق. اشکال نداره.

منم یه مدت واسه انیمیشن می‌رفتم میشستم کنار دست یه نفر که ببینم کارشو یاد بگیرم. ولی بعدش کار نکردم اصلاً. فکر کنم خیلیاش یادم رفته تا الان.

وای منم عاشقشم |= لعنتی ی سیستم قوی میخواد -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس

سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek
(06-04-2021، 17:39)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام بیام خواب تو تشکر کنم! :دی

ولی حتما میرم به خواب bts میگم بی ادبا اونا آرمی فیک هستن منو بچسبین :v

یه سوال؟!

حرفام تو خواب طرف ترجمه میشه دیگه؟!
اره میشه اصلا مطمئن باش خوابتو میبینن بعد بخاطرت کل جهانو زیرو رو میکنن که پیدات کنن
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(06-04-2021، 15:07)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 14:07)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شد که حسین عموت شد؟
تازه بابامم هست.-.

@"Alien"
چیشد پدر؟._.

(06-04-2021، 14:12)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از وقتی فهمیدم حسین عمومه. فهمیدم که زندگیم تمومه
Telegh_01

یه چیزی گفتم...گفتم اخیی عمویی

بعد گفتی عمو .-.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(06-04-2021، 17:39)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیاه .
#آلزایمر؟
(06-04-2021، 15:45)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 11:28)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرکار نباس عکس بگیرم دیگه Telegh_01
نه تو رو خدا مارو از دیدن چهره ی مثبت و معصومت بی بهره نکن سیّد ^^* 14k

(06-04-2021، 6:35)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونستی نصف بقیشم اصن مخاطب نداره؟ :|
تو رو قرآن اسرار بچه های فلشُ بیش از این برای بیگانه ها رو نکنین .. مرسی اح :>

منظورت از اسرار و بیگانه ها؟
اگه جواب نده مجبورت میکنم بری در خونش بهش بگی همه حرفامو
@"ƤᴏᴏƁᴏи"

(06-04-2021، 17:43)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 15:07)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه بابامم هست.-.

@"Alien"
چیشد پدر؟._.

Telegh_01

بعد گفتی عمو .-.
فقط پروفایلو عشقه
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Prometheus
(06-04-2021، 17:47)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه جواب نده مجبورت میکنم بری در خونش بهش بگی همه حرفامو
@"ƤᴏᴏƁᴏи"

(06-04-2021، 17:43)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد گفتی عمو .-.
فقط پروفایلو عشقه

پروفایل من؟ ._.
(06-04-2021، 17:43)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 17:39)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام بیام خواب تو تشکر کنم! :دی

ولی حتما میرم به خواب bts میگم بی ادبا اونا آرمی فیک هستن منو بچسبین :v

یه سوال؟!

حرفام تو خواب طرف ترجمه میشه دیگه؟!
اره میشه اصلا مطمئن باش خوابتو میبینن بعد بخاطرت کل جهانو زیرو رو میکنن که پیدات کنن
جان من؟! Telegh_08
لوکیشن میفرستم چه کاریه!
اگه اینطوری باشه مدیونتم -.-
 سپاس شده توسط Emmɑ
(06-04-2021، 17:36)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 17:24)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معمولا رو نمیکنم :^...

pe5

(06-04-2021، 17:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای منم عاشقشم |= لعنتی ی سیستم قوی میخواد -_-
برنامه نویسی یا انیمیشن سازی ؟
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان