امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://musicfeed.ir/files/2020/03/Lord-Huron-The-Night-We-Met.mp3

ارامشش...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Medusa
آگهی
(06-04-2021، 0:08)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 0:05)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه اوّلین شبیه که ۱۲ به بعد بیداریم زن؟

اولین شبه منم باهاتون بیدارم ها ها
آهااان. پس تو همونی که باده از تو مست شد نه تو از باده که حالا ما از تو مست شدیم نه از باده؟
 سپاس شده توسط Medusa
(06-04-2021، 0:07)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 0:06)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا ما اصلا حرف جالب بلد نیستیم. 

دیر است گالیا. در گوش من ترانه‌ی دلدادگی نخوان.

سوسن خانوم ابرو کمون.

خب زودتر بگو من هی فسفر نذارم آخر شبی.
چرا این طوری شدم؟ انگار روح یک تینیجرِ بد دهنِ دختر باز در من حلول کرده

مگه حالت دیفالتت همین نیست؟ :دی
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(06-04-2021، 0:09)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 0:07)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب زودتر بگو من هی فسفر نذارم آخر شبی.
چرا این طوری شدم؟ انگار روح یک تینیجرِ بد دهنِ دختر باز در من حلول کرده

مگه حالت دیفالتت همین نیست؟ :دی

عجبااااا.
پسر به این آقایی و مودبی.
 سپاس شده توسط Medusa
(06-04-2021، 0:10)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجبااااا.

Telegh_26

(06-04-2021، 0:02)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می‌دونستید یک بار هم کسی این جا با من حرف نزده؟ (ایموجی قلب شکسته)

مطمئن نباش پسر!
نآشناس
 سپاس شده توسط Medusa ، فرنودِ بن گیومرث
(06-04-2021، 0:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 0:10)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجبااااا.

Telegh_26

این یعنی مخالفی؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Medusa
(06-04-2021، 0:15)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 0:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_26

این یعنی مخالفی؟

150 درصد
نآشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Medusa
بسی رنج بردیم در این سالِ سی بسی رنج بردیم در ابن سالِ سی که رنج برده باشیم فقط، مرسی دِرِ دِرِ مرسی دِررِ مرسی

(06-04-2021، 0:16)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 0:15)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این یعنی مخالفی؟

150 درصد

اصلاً می رم می خوابم که دچار تراژدی هم نشیم.
 سپاس شده توسط Medusa
(06-04-2021، 0:09)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارامشش...

عالی.

(06-04-2021، 0:09)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 0:08)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولین شبه منم باهاتون بیدارم ها ها
آهااان. پس تو همونی که باده از تو مست شد نه تو از باده که حالا ما از تو مست شدیم نه از باده؟

عه؟ شمام لابد همونی‌ای که کافر بوده چون همچین باده‌ی شبگیری بهش دادن و همچنان باده‌پرست نشده. (وتف؟) 

(06-04-2021، 0:02)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 0:01)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونستین نصف حرفایی که اینجا زده میشه خطاب به منه؟ هه

می‌دونستید یک بار هم کسی این جا با من حرف نزده؟ (ایموجی قلب شکسته)

من یک بار هم با کسی اونجا حرف نزدم. ^_^ 
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث
(06-04-2021، 0:17)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 0:09)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان