امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~

(04-04-2021، 22:35)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 22:29)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"☆coииoя☆"
پرهام میخوای شام بدی یا شیرینی پخش میکنی؟
هیچکدوم دعوتتون میکم بشینیم به در نگاه کنیم.

پرهام یادم رفت بگم

مدیر شدنت مبارک .-. *قلب*
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ

عا مدیریتت مبارک باشه ایشالا بنفش شدنت ^.^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(04-04-2021، 22:27)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
@"Alien"
بی معرفتا یه تگ یه پیامی یه چیزی.
یکیتون شده اچار فرانسه یکیتونم همزمان با ۱۰ نفر چت میکنه
مهدی
ب حضرت عباس تا همین یه ساعت پیش یادت بودم
میخ استم تگت کنم حسش نبود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(04-04-2021، 22:35)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 22:32)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای مغزم...
اوهوم منم دوست دارم ولی نمیخوام خودمو بکشم (: یه بار سر قضیه "اول مرغ یا تخم مرغ" داشتم سرمو اینور اونور میکوبیدم D:
برای من سخت!

هوممم تو ارسال قبل نماد رو "ناراحت" گذاشته بودی...دلیل خاصی داره؟!

D:
دقیقا
گاهن از دسترس خارج میشن،بهتره هر جا شد بیخیال شیم
وح این قضیه از نظر من ک اول مرغ بوده بعد تخم مرغD:
باشه باشه معذرت میخوام فکر کنم واقعا زیاده روی کردم(=
داستانش طولانیه و هنوزم اثاری ب جا داره ولی سعی میکنم باهاش کنار بیام و ب فراموشی بسپارمش
برای من رفتارات پیچیدس زیاد نه حرفات!
نه دیگه مرغ از تخم مرغ در میاد D:
ن بابا! اه عی بابا...هعییی!
ناراحت کنندست که اکثر جامعه غمگینن!
اوهوم امیدوارم اینطوری بشه =))
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن
Eye-blink 
(04-04-2021، 22:37)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ѕσℓιηα
سلام
کم اوردم دیگه بمولاD:

ســــــلامジ
چرا خب مگر نامحدود بودی که31
نکنه حوصلـه خرج نمی کنی@ـ@
☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ 28
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن
(04-04-2021، 22:39)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 22:27)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
@"Alien"
بی معرفتا یه تگ یه پیامی یه چیزی.
یکیتون شده اچار فرانسه یکیتونم همزمان با ۱۰ نفر چت میکنه
مهدی
میخواستم تگت کنم حسش نبود

مرسی داداش دمت گرم
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus
(04-04-2021، 22:38)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ

عا مدیریتت مبارک باشه ایشالا بنفش شدنت ^.^

مرسی عزیزم ^.^
ایشالا قسمتت خودت بشه^.*
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(04-04-2021، 22:28)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 22:18)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا مام در جریان نیستیم و کامل نمیدونیم داستان چیه
فقط امیدواریم یکی بیاد روشنمون کنه
از یه طرف عادم نگا میکنه میبینه یارو اومده عصا رو زده زمین رودخونه جدا شده از دو طرف وسطش وا شده! از یه طرف باز این شک و شبهات هست
نمیدونم والا
خدایا خودت رحم کن  ...

حسام داداش اگه به این جور مساعل علاقه داری....قطعا کتاب ارابه خدایان رو بخون!
من صفحه 104 رو تموم کردم همین الان -.-
حاجی فحش میدی الان ؟ من عاخرین کتاب غیر درسی ای ک خوندم همون کتاب داستان ۴ صفحه ای توی بسته های سک سک بود!

(04-04-2021، 22:40)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 22:39)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهدی
میخواستم تگت کنم حسش نبود

مرسی داداش دمت گرم
خداوکیلی اگه اون شکلک رو کنار نام کاربریت نمیزاشتی
تگت میکردم
اصن حسش نی دو ساعت برم تو پروف طرف

خب چخبر ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(04-04-2021، 22:25)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووو میبینم مدیرای جدید داریم ^^
@☆coииoя☆
@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ

مبارکهههه ^.^
lol
مرسی
Everything is Temporary(:
خانم شما هم هروقت ۴۰ سالت شد سیاه بپوش . خواستگاراتو میپرونی ها.
@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
قصد توهین نداشتم بد برداشت نکنی
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان