امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~

Flower 
(04-04-2021، 22:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 22:26)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عرض شد._.

سلام جیگر طلا ^^
خوبی؟
مرسی(؛
آری، پ،خ جواب بنمای،مشورت میخوام /؛
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ 26
 سپاس شده توسط *VENUS*
آگهی
(04-04-2021، 22:29)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 22:27)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
@"Alien"
بی معرفتا یه تگ یه پیامی یه چیزی.
یکیتون شده اچار فرانسه یکیتونم همزمان با ۱۰ نفر چت میکنه

اچار فرانسه خودتی  D:

والا مهدی منم این مدت زیاد نبودم...

حسین جان من داداش ۴ نفرم ولی ماشالله شما دیگه تو کل خاندان انجمن صاحب سمت شدی.
منم کلا میومدم ۴ تا موضوع میزدم میدیدم اطلاعیه نیست میرفتم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Prometheus
(04-04-2021، 22:28)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 22:25)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ کنم باعش .-.
هان؟! D: خب قابل تامله.....تسلیم! ممکنه :v
عه مثل تو کم دیدم ولی هی دارم تو مغزم دست و پاچه میزنم!
خداروشکر ک!
ایشالله همیشه خوب بمونی!
بله بله یکم سخته ولی قابل تامله
مثل من...؟فرد خاصی نیستم ک امثالی داشته باشم فقط ب گونه ای پیچیدگی رو دوست دارم
عه برای چی؟انقد سخت پیش رفتم یعنی؟Telegh_26
همچنین(=
وای مغزم...
اوهوم منم دوست دارم ولی نمیخوام خودمو بکشم (: یه بار سر قضیه "اول مرغ یا تخم مرغ" داشتم سرمو اینور اونور میکوبیدم D:
برای من سخت!

هوممم تو ارسال قبل نماد رو "ناراحت" گذاشته بودی...دلیل خاصی داره؟!
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن
(04-04-2021، 22:27)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 22:25)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووو میبینم مدیرای جدید داریم ^^
@☆coииoя☆
@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ

مبارکهههه ^.^

مرسی عزیزم ^.^
خیلی لطف داری♡

عه!

مدیر شدنت مبارک!
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(04-04-2021، 22:31)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 22:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام جیگر طلا ^^
خوبی؟
مرسی(؛
آری، پ،خ جواب بنمای،مشورت میخوام /؛

مگه بهم پ.خ دادی؟!؟ ._. کو؟؟ نیست که
من همین یکم پیش همه پ.خ هامو جواب دادم
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(04-04-2021، 22:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 22:28)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۱ ماه تموم شد چه کنم؟
@*VENUS*

سلام !
جدی یک ماه شد؟ چه زود میگذره ._.
تو تایپیک درخواست نویسندگی ، درخواست بده ^^
احساس گناه دارم نگم ۱۳ بدر نبودم موضوع نزدم فردا میزنم دقیق سی روز بشه بعدش. crying

(04-04-2021، 22:26)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عرض شد._.

سلام جیگر طلا ^^
خوبی؟

(04-04-2021، 22:27)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی عزیزم ^.^
خیلی لطف داری♡

ایشالا صورتی یا قرمز شدنتو ببینم مادررررر ^.^

ارزوهای گران بر جوانان عیب نیست^.^
مرسی عزیز دل ایشالا قسمت خودت بشه دخترم 
(04-04-2021، 22:31)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 22:29)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اچار فرانسه خودتی  D:

والا مهدی منم این مدت زیاد نبودم...

حسین جان من داداش ۴ نفرم ولی ماشالله شما دیگه تو کل خاندان انجمن صاحب سمت شدی.
منم کلا میومدم ۴ تا موضوع میزدم میدیدم اطلاعیه نیست میرفتم

منم میومدم اطلاعیه هارو میدیم...میدیدم حال موضوع زدن نیست میرفتم 4fvf
#شوخی

چخبر؟
(04-04-2021، 22:32)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی عزیزم ^.^
خیلی لطف داری♡

عه!

مدیر شدنت مبارک!

عه!
مرسی پشمک :/
 سپاس شده توسط Prometheus
(04-04-2021، 22:32)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 22:28)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله بله یکم سخته ولی قابل تامله
مثل من...؟فرد خاصی نیستم ک امثالی داشته باشم فقط ب گونه ای پیچیدگی رو دوست دارم
عه برای چی؟انقد سخت پیش رفتم یعنی؟Telegh_26
همچنین(=
وای مغزم...
اوهوم منم دوست دارم ولی نمیخوام خودمو بکشم (: یه بار سر قضیه "اول مرغ یا تخم مرغ" داشتم سرمو اینور اونور میکوبیدم D:
برای من سخت!

هوممم تو ارسال قبل نماد رو "ناراحت" گذاشته بودی...دلیل خاصی داره؟!

D:
دقیقا
گاهن از دسترس خارج میشن،بهتره هر جا شد بیخیال شیم
وح این قضیه از نظر من ک اول مرغ بوده بعد تخم مرغD:
باشه باشه معذرت میخوام فکر کنم واقعا زیاده روی کردم(=
داستانش طولانیه و هنوزم اثاری ب جا داره ولی سعی میکنم باهاش کنار بیام و ب فراموشی بسپارمش
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان