04-04-2021، 13:15
من رو بودن هیشکی
اونقدر حساب باز نمیکنم
که از نبودنش بترسم !
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه دهم) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
04-04-2021، 13:15
من رو بودن هیشکی
اونقدر حساب باز نمیکنم
که از نبودنش بترسم !
04-04-2021، 15:52
از رنجی خستهام که از آنِ من نیست
بر خاکی نشستهام که از آنِ من نیست با نامی زیستهام که از آنِ من نیست از دردی گریستهام که از آنِ من نیست از لذتی جان گرفتهام که از آنِ من نیست به مرگی جان میسپارم که از آنِ من نیست #احمد_شاملو مجموعه اشعار- دفتر شعر “باغ آینه”- قطعه “فقر”- ۱۳۳۸ هجری خورشیدی- نشر مروارید
04-04-2021، 21:44
خیلی حَرفه وقتی با تمومِ حسّت فقطْ بازیچه باشی...
یادمان باشد؛
ناگفته ها را مـیتوان گفت، ولی گفته هارا نمی توان پس گرفت چه سـنگ را بـه کوزه بزنی چـه کـوزه را بـه سـنگ شکست با کـوزه اسـت؛ دل هـا خیـلی زود با حرف ها مـی شـکنـد
بعضی وقتا آدم میدونه گوش دادن یه آهنگ حال آدمو بد میکنه ولی هربار میگه اینبار فرق میکنه و هیچوقت هم فرقی نمیکنه
• دایی محسن حالم خوب است لباس های سال گذشته ام درد می کند گوشواره هایم کفش هایم عطرم حالم خوب است خاطراتم که با مسکن های صدا خفه کن مرده هایم را بیرون می کشند اصلا ساعت ۷ : ۳۰ ام درد می کند خیابان شریعتی ام عصر به صرف چای ام حالم خوب است گذشته ی استمراری ام درد میکند ..............
05-04-2021، 2:29
توسکا "Toska" اصطلاحی انگلیسی:
یک نوع افسردگی همرا با اشتیاق رو نشون میده که حاصل نا امیدی از عشق هست. مثل وقتی ک تو میدونی هیچ برگشتی در کار نیست و باز هم منتظری!
05-04-2021، 9:45
پارادوکس واقعی اونجاست که
دل پری ازش داری امادرعین حال دلت هم تنگ میشه واسش!
05-04-2021، 15:55
لیاقت آدَما دست ما نیست..،
لایقِ بودَن توانایی هَمه نیست !
05-04-2021، 16:40
زیاد اهمیت بدی،زیاد توجه کنی واسشون کمرنگ میشی،سنگین تر برو جلو ببین چطور به طرفت پَر میکشن
05-04-2021، 18:16
دیدی چقد بده...
آدم همش به امید پیغام یه نفر گوشیشو برمیداره بعد ببینه هیچی نیومده آدم یهوهمه وجودش خالی میشه(:
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|