امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8

(28-03-2021، 20:41)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"BTS.ARMY"
@"Musalick"
ای هموطنان آرام باشید:/
بن نشوید صلوااااات:/
اشتباهی تگم کردی من کاری نکردم -_-
آگهی
(28-03-2021، 20:24)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 20:19)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۱_ من بی شخصیتم پس نیا بام زر زر نکن وگرنه تو منتهی الهیت میزارم
۲_ حاجی خودت چرت و پرت گفتی ؛ اصن از قدیم گفتن چیزی که دچار خارش شده ؛ در واقع داره یه چیز دیگه رو نوازش میکنه! جمله سنگینیه که فک نکنم بفهمیش
۳_ من بی جنبه ام ؟ ینی تو با جنبه ای دیگه ؟ پس ازین به بعد منم مث خودت بات حرف میزنم
۴_ خوردنی نیستی ک بخورمت
۵_ ن فک کنم باید آخر شب یه ملاقاتی بات داشته باشم تا از بیخ و بن حل کنم قضیه رو
۶_ خودم این پیامو گزارش میکنم و لازم به مالیدن و ماساژ دادن شما برای مدیرا نیست
۷_ با تشکر
حاجی یکم اووردوز کردیا!
اون شب و خارش و نوازش مناسب نیستن Telegh_42

حاجی یه اوسکول برگرده ب طور غیر مستقیم بت بگه مادر ج...
تو اوردوز نمیکنی ؟ الان ناموصا حقش نبود من خودم شخصا هف جد آبادشو از پشت به عزاش بنشونم ؟تا کی جلوی خودتو بگیری و به یه اوسکول شیرین عقل چیزی نگی ؟
هی من دارم جلوی خودمو میگیرم بعد این لوله بخاریا فک میکنن چیزی ندارم بهشون بگم

[/quote]

واقعا جای تاسف داره
دنیا پر آدمای عقده ای مث توعه
واقعا حال ب هم زنی
میدونی این حرفات فقط توهین ب من نیست داری ب هرکسی اینجاست توهین میکنی
اینجا اینجوری ای دلم واسه دورو بریات میسوزه چ زجری میکشن
معلومه از ی جای دیگه سوختی ک هر کاری میکنی عقده هات تموم نمیشن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek
یه سلامی بکنیم که بدونید اینجام؟
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط shghyegh
(28-03-2021، 20:39)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 20:36)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیخو منم خیلی دلم برات تنگ شده بود بمولا♥
ی روزمیام هشت ساعت راحت باهام حرف بزن

من بیشتر کح♥
باش باش^^

16
کیوت(=
 سپاس شده توسط _sehun_
@جاویدم
نیستی حاجی؟
نکنه لایق وصل تو نیستیم؟
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط shghyegh ، جاویدم
(28-03-2021، 20:42)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 20:41)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم ممنون عزیزم ^^
چ خبرا ؟حوصلت سر رفته ؟

شکر ^^
هیچ...آره خیلی ._.
هووووف منم Sad
هیچ کازی نمیشه کرد.
باتشکر نوردین خانزاده .-.
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط ѕααяeη ، shghyegh
(28-03-2021، 20:47)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 20:42)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکر ^^
هیچ...آره خیلی ._.
هووووف منم Sad
هیچ کازی نمیشه کرد.

آر ._.
عجب:/
 سپاس شده توسط _Strawberry_
(28-03-2021، 18:17)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*Aɴѕel*

موزیک پروفت...(:

خیلی خوبه(:
نآشناس
 سپاس شده توسط shghyegh
(28-03-2021، 20:49)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 20:47)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووووف منم Sad
هیچ کازی نمیشه کرد.

آر ._.
عجب:/

هعیییییی
http://dl3.golsarmusic.ir/GolsarMusic-Root-DL3/98/09%20Azar/19/Hildur%20Gudnadottir%20-%20Bathroom%20Dance.mp3

https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط ѕααяeη
(28-03-2021، 20:43)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 20:41)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"BTS.ARMY"
@"Musalick"
ای هموطنان آرام باشید:/
بن نشوید صلوااااات:/
اشتباهی تگم کردی من کاری نکردم -_-

اوهوم موفق باشی:/
Nashenas(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان