امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8

(26-03-2021، 22:32)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2021، 22:29)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نگران نباش اونی چان اصلا نشون بدم که زنده نمیمونی!
چشوم اونی چان فقط قسمت تستارو نشون میدم۰-۰ Big Grin
زنده نمیمونم؟ چرا ؟ مگه عموت چیکارس؟ یا تو زنده نمیمونی؟
اصلا نشونش نده فقط بگو یکی از بچه های انجمن اینو گفته.

نه اونی چان عموم مافیا نیست که ۰-۰ Big Grin
فقط همچین کل فامیل باید حرفشو گوش بدن یجورایی ازش میترسن!و بعله به احتمال زیاد منم زنده نمیمونم!
باشه اونی چان ولی خو بعدش میپرسن انجمن چی چیه؟چیکار میکنی توش؟فلان و فلات و فلان ۰-۰
حالا من بالاخره یجوری میگم!
آگهی
(26-03-2021، 22:36)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2021، 22:32)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنده نمیمونم؟ چرا ؟ مگه عموت چیکارس؟ یا تو زنده نمیمونی؟
اصلا نشونش نده فقط بگو یکی از بچه های انجمن اینو گفته.

فقط همچین کل فامیل باید حرفشو گوش بدن یجورایی ازش میترسن!و بعله به احتمال زیاد منم زنده نمیمونم!
باشه اونی چان ولی خو بعدش میپرسن انجمن چی چیه؟چیکار میکنی توش؟فلان و فلات و فلان ۰-۰

کلا هیچی نگو فعلا زندتو بیشتر میخوایم

وای خدایی عموت کاملا شبیه منه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(26-03-2021، 22:38)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2021، 22:36)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا هیچی نگو فعلا زندتو بیشتر میخوایم

وای خدایی عموت کاملا شبیه منه

ها چشوم ۰-۰
نمدونم والا شاید همزادین خو اونی چان ۰-۰ Big Grin
(26-03-2021، 20:44)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2021، 20:40)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرر بلهه؟

شتتتت آرمی تروخدا دندونای توم خون آشامییهه؟ من دندونام جلوییاش خرگوشیه کنار جلوییا خون آشامی/:
شت دقیقا دندونای خودمه/:
مدل بینیت چطوریه؟ Telegh_01

(26-03-2021، 20:41)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکر
هیچی بیکار.
هعیییی._.
منم کلی کار تو شرکت ریخته سرمTelegh_01

لنتییییی
گوجه ای/:♥
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Emmɑ
(26-03-2021، 18:07)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2021، 17:39)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون موقع تموم شده حساب کن رابطه ت رو با اون فرد

درست،
ممنون ازنظرت *.-

خواهش میکنم. (((:
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(26-03-2021، 22:00)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2021، 19:46)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم لطفا اخبار و چارتای اکسوم بزار توییت های کی پاپیم عالین برزوشون کن
اهم
اکستشن؟ ینی چی؟/:

باید یه کانال خوب ازشون پیدا کنم :)
اکستنشن مو:)

باش(:
نمیدونم چیه
تو نت زدم فهمیدم
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط DarkLight
نفس !
تو که نیستی اینجا هوایی نیست که بگم خفه س ....

منو در نیار از این قفس !
این قفس دلته ! بیرون بیام حکمم اعدامه !
 سپاس شده توسط DarkLight
Big Grin 
(26-03-2021، 22:45)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2021، 18:07)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درست،
ممنون ازنظرت *.-

خواهش میکنم. (((:

ایمان به خدا اعتماد می‌آفریند، 
حتی زمانی که نقشه‌های او را نفهمی!
(26-03-2021، 21:43)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2021، 20:44)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شت دقیقا دندونای خودمه/:

منم کلی کار تو شرکت ریخته سرمTelegh_01
مگه دستیار نداری ؟4fvf

دارم اونم یکیه سخته

(26-03-2021، 22:45)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شت دقیقا دندونای خودمه/:

لنتییییی
گوجه ای/:♥
ن دیگه برا من گوجه ای نیس/:
چشمات کشیدس؟
 سپاس شده توسط _sehun_
Rainbow 
@نــــــــــⓐنسی
سلامジ
سوال شد برام؛سهون اولین فیلمی که بازی کرده  رو میتونی برام اسمی ازش بفرستی.

ایمان به خدا اعتماد می‌آفریند، 
حتی زمانی که نقشه‌های او را نفهمی!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان