امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8

هعی تف...
Everything is Temporary(:
آگهی
(26-03-2021، 17:10)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2021، 17:02)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چان خودش گفت بک ازم محافظت میکنه:/
منتظر چان؟-_-
خب من که چیزی نداشتم بگم خوب نوشتی دیگه:)
اهوم^^

ن بک خطره نرو پیشش برو پیش دی او یا سوهو
باو منتظر آهنگش/:
هم♥
مرسی^^♥

دی او تو روز من بدنیا اومده اگه اخلاقش مث من گند باشه نمیرم
ولی سوهو رو دوس^^
اهان دیروز منتشر شد^^ هنوز قرصت نکردم همشو گوش کنم ولی break the box خیلی عالیه ام وی هم داره
تو اپدیتم دیشب گذاشتم مال چان رو
خواهش:)
 سپاس شده توسط _sehun_
(25-03-2021، 23:41)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2021، 23:31)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قطعا اگه موضوع ناراحتی یا اتفاقی که پیش اومده در رابطه با شما باشه ، به یک روشی بالاخره میفهمونن که کار خودت بوده . D:
حالا اون روش میتونه حرف زدن مستقیم باشه ، تغییر در رفتار باشه یا هر چیز دگ ... .
  اره دقیقا همین طور پس وقتی که بعد از بخشیدن همچنان رفتار مانع این که روال نشون بده و نخواد حرفی بزن و ازت دور بشه چی؟

اون موقع تموم شده حساب کن رابطه ت رو با اون فرد
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(26-03-2021، 17:38)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2021، 17:10)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن بک خطره نرو پیشش برو پیش دی او یا سوهو
باو منتظر آهنگش/:
هم♥
مرسی^^♥

دی او تو روز من بدنیا اومده اگه اخلاقش مث من گند باشه نمیرم
ولی سوهو رو دوس^^
اهان دیروز منتشر شد^^ هنوز قرصت نکردم همشو گوش کنم ولی break the box خیلی عالیه ام وی هم داره

دی او فقط درونگرا و آرومه سر ب سرش نباید بزاری
وافعا؟ گوش میدم^^
تو چ آپدیت؟
فیلمه جالبه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط DarkLight
(26-03-2021، 17:41)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2021، 17:38)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دی او  تو روز من بدنیا اومده اگه اخلاقش مث من گند باشه نمیرم
ولی سوهو رو دوس^^

وافعا؟ گوش میدم^^
تو چ آپدیت؟
فیلمه جالبه؟

مث من^^
اره^^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این:|
ندیدم که
فعلا میفروشنش و سینما و بلیت و اینا:/
خدا میدونه کی میاد واسه ما:/
ولی راجب یه پسره که با اینکه استعداد داره اما خودشو تو یه جعبه پنهون میکنه
چان تو جعبه اهنگ میخونه واییییی^^
 سپاس شده توسط _sehun_
(26-03-2021، 17:45)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2021، 17:41)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وافعا؟ گوش میدم^^
تو چ آپدیت؟
فیلمه جالبه؟

مث من^^
اره^^
ندیدم که

اینا ک مال گروه های دیگس/:
چند سال آبنده/:
وایی جالب ب نظر میاد^^
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط DarkLight
(26-03-2021، 14:50)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@لــــــــــⓘلی
مراقبتم :|

@"نــــــــــⓐنسی"

اگه ترقه نندازین اره:/
فعلا مشغول انجام کاراش واسه سربازیه
فقط من بی خانمان شدم:|
اره بنویس (:

هیونگ اونا خیلی جوزگولنننن خیلی گوگولزن خیلی جیگیلینಥ−ಥ
من تا آخر عمرم ویمین شیپرمಥ−ಥ
هقققققಥ−ಥ
Karlina
Snowman 
(26-03-2021، 17:39)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2021، 23:41)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره دقیقا همین طور پس وقتی که بعد از بخشیدن همچنان رفتار مانع این که روال نشون بده و نخواد حرفی بزن و ازت دور بشه چی؟

اون موقع تموم شده حساب کن رابطه ت رو با اون فرد

درست،
ممنون ازنظرت *.-
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 77
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(26-03-2021، 17:48)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2021، 17:45)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مث من^^
اره^^
ندیدم که

اینا ک مال گروه های دیگس/:
چند سال آبنده/:
وایی جالب ب نظر میاد^^

صفحه اخر و قبلش از چان گذاشتم:)
چن سال که نه ولی نمیدونم دقیقا کی
اره خیلی
یه جا هم موهاش اکستنشن کردن^^
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، _sehun_
(26-03-2021، 18:10)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حس ادامه داربودن ظاهر جمله 
ـ
من باهات قهرم

خو من زدم بالایی یعنی ی ادم دیگه حسشو بگه چرا خودت گفتی@_@
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان