امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8

ساعت هفت صبحِ ، إ روز فَراریم
زود پانشدم ، هنوز نخوابیدم
GM
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
آگهی
(26-03-2021، 1:18)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2021، 22:30)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"AVA_MADI*"
هوش
کم پیدایی چرا ؟
دلمون واس چرت و پرتات تنگ شد 
بی تر ادب هوش به گاو و اسب و گوساله میگن نه به فرشته ها۰-۰
چمد والا۰-۰ تچکر دل اونام برا تو تنگ شد ۰-۰=.//
به یه چیزی پی بردم از صب دارم بندری میرم یاعععع*-*
از نوتلاعم برام شیرین تر بود۰-۰ بمولا۰-۰
#کشفیات_مادی_طور ۰-۰
البته نوتلا که شیرین نیس فقط..نوتلا چه مزه ایه دقیقا؟۰-۰
نیگا نیگا باز دارم گنده گوزی میکنم ۰-۰=.///
آقا اصن غلط کردم
اصن باید محرومت کنن از اینجا Telegh_01

(25-03-2021، 23:20)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2021، 22:30)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"AVA_MADI*"
هوش
کم پیدایی چرا ؟
دلمون واس چرت و پرتات تنگ شد 

با خواهر من چیکار داری؟
مگه خودت خار و مادر نداری ها؟؟
رفته مسافرت ایموتو نیستش.

(25-03-2021، 23:19)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه نگاه عمیق به خودمون بکنیم ، راحت تر میتونیم اطرافیانمون رو ، رفتارهاشون رو با خودمون درک کنیم بنظرم.

دخترا خودشونم نمیدونن تو اون لحظه چی میخوان.

مگه خودت خواهر و مادر نیستی ؟ (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 74@"AVA_MADI*"
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(25-03-2021، 20:45)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
تنها تنها بلیت گرفتن شما نشانه چیست؟
منم میخوام Telegh_29

(25-03-2021، 20:44)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیای عین چی یخ میزنی...|=
ب مولا

عین چی؟ Telegh_26

بهتر اینجا خیلی گرم شده حالم دیگه داره بد میشه والا
واسه خودمو و خودت گرفتم دختر:/

(25-03-2021، 18:06)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2021، 15:46)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اری؛ خواهش میکنم *.-
  شهـ،ت مـی سه سال تفاوت داره ینی حرف شنوی ازهم دیگه دارن بنظرتTelegh_26

نمیدونم ._. شاید داشته باشن سهون تاحالا درباره برادرش چیزی نگفته
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcSYYVhivXpJJiLH9Hvob4hPQQtz0W8L5M_kdw&usqp=CAU
اینه برادرش خیلی شبیهن

(25-03-2021، 17:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسش نیست/:
اینو نمیتونم ببندم هیچ بابام صدام میزنه بیا چایی بریز بچه/:
منم گفتم قربون دستت میریزی برا منم بریز بیار!برگرفته از تکست های زیبا!

"نــــــــــⓐنسی"
ترلان با من قهره  cry2

موز خورده
@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
چرا با این توله شتر قهری؟ خودت ک میدونی عقل نداره دلخور نباش ازش

دارم اذیتش میکنم لاناتی Telegh_01 44
حرص خوردنش ملسه.-.

(25-03-2021، 18:12)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2021، 18:10)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرررر بغض گلومو گرفتهcry2Telegh_01

بشین زار بزن

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
@"ʟᴇɪᴛᴏ"
@"♜THE DARKNESS♜"
@lady_tailor
عمو سهونتون بهم پول داد گفت به عنوان عیدی ب شماها بدم
بیاید
بین هم نصفش کنید دعوا ام نکنید
خودتو ورشکست نکن لاماصب نکوشیمون 
 سپاس شده توسط Emmɑ ، _sehun_ ، ѕααяeη ، شـــقآیــق
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
(26-03-2021، 6:56)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2021، 1:18)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی تر ادب هوش به گاو و اسب و گوساله میگن نه به فرشته ها۰-۰
چمد والا۰-۰ تچکر دل اونام برا تو تنگ شد ۰-۰=.//
به یه چیزی پی بردم از صب دارم بندری میرم یاعععع*-*
از نوتلاعم برام شیرین تر بود۰-۰ بمولا۰-۰
#کشفیات_مادی_طور ۰-۰
البته نوتلا که شیرین نیس فقط..نوتلا چه مزه ایه دقیقا؟۰-۰
نیگا نیگا باز دارم گنده گوزی میکنم ۰-۰=.///
آقا اصن غلط کردم
اصن باید محرومت کنن از اینجا Telegh_01

(25-03-2021، 23:20)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با خواهر من چیکار داری؟
مگه خودت خار و مادر نداری ها؟؟
رفته مسافرت ایموتو نیستش.

دخترا خودشونم نمیدونن تو اون لحظه چی میخوان.

مگه خودت خواهر و مادر نیستی ؟ (:
انقده غلط نخور._.
مگه چمه ._.
بی تر ادب ۰-۰

(26-03-2021، 6:58)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۰-۰
 سپاس شده توسط Mohlek
(26-03-2021، 9:14)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2021، 6:58)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۰-۰

سلاح جدید آوردم
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(26-03-2021، 9:29)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روز جوان مبارک

جوونایی که تو ۱۸ سالگی پیر شدن

تموم نشد؟:/
مگ پریروز نبود؟
Nashenas(:
(26-03-2021، 2:55)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2021، 0:33)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قدیما چقدر سپاس می دادن /

"نــــــــــⓐنسی"
لــــــــــⓘلی"

بله هیونگ حرمتا از بین رفته :/
همشونو از کمپانی بیرون میکنم:/
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(26-03-2021، 7:40)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2021، 18:06)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موز خورده
@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
چرا با این توله شتر قهری؟ خودت ک میدونی عقل نداره دلخور نباش ازش

دارم اذیتش میکنم لاناتی Telegh_01 44
حرص خوردنش ملسه.-.
حرص چیه دارم غصه میخورمp336
خودنمایی کردم._.44
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان