امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8

حدس بزنید کی پیرسینگ جدید گرفته. :دی
 سپاس شده توسط Emmɑ ، *Aɴѕel*
آگهی
(25-03-2021، 20:21)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2021، 20:20)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ چرا خریدی؟|:
مامان منم گفت عیدی هاتو جمع کن بعد میریم میخریم

مگ عیدی هات چقده ک بشه باشون لباس خرید؟
زیاد
میگم به من عیدی بیشتر از 100 میدن/:
جمع کنم بعد میگم D:
شیکاگو،سانفرانسیسکو و لندن
پایتخت خطرناکترین هکر های دنیا Cool
Everything is Temporary(:
(25-03-2021، 19:43)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2021، 18:23)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ѕσℓιηα"
حاجی حالا ریا نباشه
ولی جنابعالی تقریبا منطقی ترین فردی هستی ک تو فلش دیدم
بمولا

حاجی کیست._. مجیدم من Big Grin
 خواهش میکنم من به درک زیبای جمله  "در لحظه زندگی کن" و مرتبط با موفقیت رسیدم میخوام بگم هرکسی این حرف و شنیده موفقیت یه مسیر که همه پیش روشون هست اما چجوری بخوان ازش استفاده کنن دست خودشون خدا به همه یه استعدادی داده که باید خودشونو پیدا کنند
عارع بابا حاجیتون که منم =)
بسیار عالی
همین فرمون پیش برو که کارت درسته

(25-03-2021، 18:38)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
بیا اینم برای تو برو برای رلت خرج کن بیشترم خواستی بگو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://img9.irna.ir/d/r2/2020/11/14/3/157716991.jpg
قربونت حاجی
مگه اینکه تو هوای ما رو داشته باشی دیگه وگرنه اینا شرتمونو پرچم میکنن xD

چخبر ؟
کم پیدایی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(25-03-2021، 20:20)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2021، 20:18)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه چیزایی از قبل عید خریده بودم
اما دوسش ندارمم..
شنبه باید برم خرید
پ چرا خریدی؟|:
مامان منم گفت عیدی هاتو جمع کن بعد میریم میخریم
کرم دارم.-.
مامان منم همینو گفت..
نآشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ
(25-03-2021، 19:57)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2021، 19:55)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و بازهم اسانسور
بار اولم بود/:

کلا گفتم
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(25-03-2021، 20:38)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://uupload.ir/view/3es8_inshot_20210325_042709498.mp4/

خیلی خیلی دلم خواست*-*
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط Emmɑ ، *Aɴѕel*
(25-03-2021، 20:40)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2021، 20:38)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://uupload.ir/view/3es8_inshot_20210325_042709498.mp4/

خیلی خیلی دلم خواست*-*

بیا شمال:^
نآشناس
 سپاس شده توسط ραтяιcια
Humanfemale 
(25-03-2021، 20:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2021، 19:43)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی کیست._. مجیدم من Big Grin
 خواهش میکنم من به درک زیبای جمله  "در لحظه زندگی کن" و مرتبط با موفقیت رسیدم میخوام بگم هرکسی این حرف و شنیده موفقیت یه مسیر که همه پیش روشون هست اما چجوری بخوان ازش استفاده کنن دست خودشون خدا به همه یه استعدادی داده که باید خودشونو پیدا کنند
عارع بابا حاجیتون که منم =)
بسیار عالی
همین فرمون پیش برو که کارت درسته
 اری حاجی لایک داری از این حرفا Big Grin
 بلی
 مرسی از فرمون های مختلف باید تو مسیراستفاده کنی دست خسته نشه

ایمان به خدا اعتماد می‌آفریند، 
حتی زمانی که نقشه‌های او را نفهمی!
 سپاس شده توسط Mohlek
(25-03-2021، 20:43)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2021، 20:40)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خیلی دلم خواست*-*

بیا شمال:^

کاش میشد بیام):
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان