(25-03-2021، 10:25)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگه زندگیت فیلم بود اسمش چی میشد؟ رشد به هر قیمتی
یه میلیون دلار یا ۵۰ سال عمر بیشتر؟ ۵۰ سال عمر بشتر بهتره![]()
فیلم موردعلاقت؟
فیلم زیادی نمیبینم ولی جوکر۲۰۱۹ و گرگ وال استریت رو خیلی دوست دارم
آهنگ موردعلاقت؟ پیشرو emc2
دریا یا کویر؟ دریا خب کویر سخت میشه زندگی داشت شاید بشه
تنهایی یا جمع؟ جمع از افراد ناشناس و صمیمیت بعدش
هواپیما یا قطار؟
هردو ولی تکی بگم هواپیما بهتر خب زمان میخری باهاش عالی میشه
اگه حیوون بودی چی بودی؟
فکر نکردم تابه حال ولی خب شاید میمون![]()
دوس داری حیوون خونگی داشته باشی؟
آری به شدت نیاز دارم
وقت هایی که ناراحتی میکنی چیکار میکنی تا حالت بهتر شه؟
موزیک و گپ با بهترین دوستان واقعی و بیخیال به موضوع با فکر کردن به خوبی های ون اتفاق
چه چیزهایی رو نمیتونی تحمل کنی؟
اتفاقاتی که به دست خودم میدونم اتفاق افتاده
اگه قرار باشه یه آرزوت برآورده شه اون چیه؟
همه خوبی و محبت رو درک واقعی ازش داشت باشند و اینکه عمر جاوید؛
دوس داشتی داداش کوچیکتر داشته باشی یا بزرگتر؟
کوـچک تر،که دارم
اگه یه مریضی خیلی بد بگیری که دیگه نتونی بصورت نرمال زندگی کنی ، حاضری همونطور زندگی کنی یا بمیری؟
نه عذاب خب برای خودم و اطرافیان...
|
امتیاز موضوع:
صندلی داغ نسخه 2 |
|||||||||||||||||||||||||||||
25-03-2021، 11:15
زندگیی ک همیشه میخاسی و تصور میکنی و برام بگو (:
25-03-2021، 14:41
اگ قراره ب سنی از عمرت اسکار بدی ب چ سنی میدادی؟و چرا؟
25-03-2021، 14:47
ایران یا آمریکا؟ :/
Aew یا wwe? رومن رینز یا جان سینا؟ آندرتیکر یا شاون مایکلز؟
25-03-2021، 15:22
(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-03-2021، 15:37، توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב.)
(25-03-2021، 11:15)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. زندگی،ای تصورم همیشه این بود همیشه یادم از۷ سالگی بتونم کاری داشته باشم که با دوستای صمیمی خودم کاری کنم که حال شون خوب باشه، کع خداروشکر تونستم به این کار برسم(: یکی هم این بود که از کسی بد میبینن و بد بین میشن به بقیه رو بتونم نگاه شون رو به زندگی تغییر بدم مثبت باشن و درک کنن زندگی ارزش جنگیدن واسه یه لحظه رو داره . (25-03-2021، 14:41)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خب اسکار یه مدال که دوتا ویژگی داره؛ظاهری.این که همه میبینن تلاش کردی و اون نشان رو بدست آوردی،و درون اون اسکار یه ویژگی خیلی خوب که پیش خودت میدونی چقدر تلاش کردی و مهم تر از اینا چیزی که تو حس میکنی هـر روزت جای رشد هست و ممنونی از خودت که میتونی همیشه بهترین هارو براش بجنگی بدستش بیاری من به سن17تا22 الانم اسکار میدم که بهترین تجربه های زندگیم،اتفاقای خوب و بدم رو ازشون استفاده کردم و اون چیزی که خواستم رو دارم میرسم . (: موفق باش.
(25-03-2021، 14:47)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ماهی چقدر از بیز درآمد داری؟
![]() سوال برای شوخی بود نخواستی جواب نده*.^
(25-03-2021، 16:30)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. برای مراهات اطلاعات و فاش نشدن عدد نمیگم ولیخداروشکر نیاز هام داره یکی پس از دیگری رفع میشه کنارش هم کلی تجربه فقط کار نیست برام تغییر زندگی هم هستش واقعا درک میکنم(:
25-03-2021، 18:26
من دوباره اومدم و با حضورم این فضا رو عطر آگین کردم!
چقد تو زندگیت به دین و مذهب و اینا توجه داری ؟ علم بهتره یا ثروت ؟ تا الان چنبار دعوای مجازی افتادی ؟ (دعوای وحشتناک) صندلی داغ چطوره ؟ خعلی داغه ؟
(25-03-2021، 18:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان