امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8

(24-03-2021، 20:09)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 17:53)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی بی تر ادبی
نااااظم بیا لدفا جمع کن اینو:/
من و بی تربیتی ؟ شایعه نساز لطفا

شایعه رو مگه میسازن؟:/
چجوری؟
ساختنیه؟ مگ خونس؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
هعییی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://sv1.listen2music.ir/archive/M/Mansour/Mansour%20-%20Radical/03%20Velesh%20Kon.mp3

https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(24-03-2021، 20:40)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط با یه چک سفید ساکت میشم ._.
من که نگفتم بشی ، گفتم میکنم (((:

(24-03-2021، 20:41)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم اهداف بهتری دارم برای کشتنت!
من زن عموم اینا اردبیلی هستن لهجشون خیلی بانمکه لنتی دوست دارم فقط حرف بزنن

خب این چون به من مربوط میشه دوست دارم بدونم چیه.
ای جان ، من خوشبختانه/متاسفانه اصلا لهجه ندارم. .-.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
(24-03-2021، 19:47)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 19:30)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Am I a bad boy? Sad
الان فهمیدی ؟ v:

(24-03-2021، 19:34)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ددی من تفنگ داره:v
بهتره که فرار کنی:v

:VvVvVvVv
ددی تو کیه؟!

(24-03-2021، 19:41)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه/:من وجودم باعث ادی همست بابا کجاشو دیدی:>
یک لحظه حس کردم خاهر شوهرمی|:دعوای عروس و خواهرشوهرو دیدی؟همون/:
ژییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییغ

من هیچ جاشو ندیدم هنو v:
نه این چه حرفیه خدا نکنه :> ندیدم ولی شنیدم D:
آهنگه به مولا
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(24-03-2021، 20:39)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 20:19)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بادمجان/: عنتر/:

خودتی هه :/Telegh_01

هه هه هه/:
تو دیگه پشمکم نیستی نهایت آبنبات باشی/: هه هه/:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، لــــــــــⓘلی
(24-03-2021، 21:54)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 20:40)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط با یه چک سفید ساکت میشم ._.
من که نگفتم بشی ، گفتم میکنم (((:

(24-03-2021، 20:41)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریز میبینیم؟!
(24-03-2021، 20:38)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 19:56)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان زنده بودنت ب دلیل اینکه من هستم وگرنه من نبودم اینجا چیکار میکردی
من عروس ب این خوبی|:پدر هرچی خوشیفتس درومده//:
من اهداف بهتری دارم برای زنده بودن (هار هار ) :> کارای زیادی میکردم خب ، مث زمانی که نبودی :v
اره , خیلی.

(24-03-2021، 20:06)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوم اجازه قول میدیم دیگه تکرار نشه =)

بچه خوبی هستی خوشم اومد D:
کیستی؟

(24-03-2021، 20:26)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.
منو نبین ساکتما!! یه جیغی میکشم آبروی انجمنو میبرم ._.

از بچه های جیغ جیغو بدم میاد ، واسه همین برای همیشه ساکتشون میکنم. :v
والا منم یه کاربر عادی ام مث بقیه =)

(24-03-2021، 20:38)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 20:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش من اگه میخواستم قدرت واقعیمو وارد کنم پریشب تو اون دعوا بن میشدم
ولش هر چیزی بع اندازه
بعضیام حتی ارزش وارد کردن قدرت رو هم ندارن!
کی گفته اینجا وارد عمل بکنی.
در کل فرار میکنی ولی قوی برمیگردی
اینم حرفیه!
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(24-03-2021، 21:54)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

/: ببین تو خودت با من ترکی حرف زدی گفتی ایستسون اولار
ما میگیم ایستسن اولار ببین چقدر فرق میکنه
الان تو به میدونین چی میگی؟
(24-03-2021، 20:33)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 20:29)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*Aɴѕel*

همونطور ک تو کشتن ما عجله داری ؛ به همون شیوایی جواب پستارو هم بده
خداوکیلی یه لحظه فک کردم اضافه ام :/
جواب پست؟!
._.
موتوریت رو عوض کن عزیزم!
داره جنسو بهت میندازه
حاجی ریپ زدم پستتو جوابشم حالا ندادی ندادی مشکلی نی
+
خدا یکی موتوری یکی
=)
ناشناس
هو قریبکم
هو قریبکم
هو قریبم لی ر(:::
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان