امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8

(24-03-2021، 19:47)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 19:41)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه/:من وجودم باعث ادی همست بابا کجاشو دیدی:>
یک لحظه حس کردم خاهر شوهرمی|:دعوای عروس و خواهرشوهرو دیدی؟همون/:
ژییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییغ

من هیچ جاشو ندیدم هنو v:
نه این چه حرفیه خدا نکنه :> ندیدم ولی شنیدم D:
الان زنده بودنت ب دلیل اینکه من هستم وگرنه من نبودم اینجا چیکار میکردی
من عروس ب این خوبی|:پدر هرچی خوشیفتس درومده//:
آگهی
هیچکی منو دوس نداره هی برم عکسای پسرامو ببینم
شب خوش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Medusa ، Emmɑ
(24-03-2021، 19:56)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شب خوش
تازه فهمیدی؟:>
(24-03-2021، 19:56)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شب خوش

هم دردیم(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Medusa ، Emmɑ
/:اهای دختر چوپون
(24-03-2021، 19:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلبریوُ بخوابی ....
با صد نفر هستیا
اما از ته دل پیش اون کسیه که حتی ابراز علاقه هم بلد نیست(:

همممم. آره... فکر کنم درست می‌گی. Sanam.apk has stopped.

شب خوش

سهونکم. من دوستت دارم. )):

(24-03-2021، 19:58)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شب خوش

هم دردیم(:

بیخووود. 
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(24-03-2021، 19:59)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 19:58)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هم دردیم(:

بیخووود. 

cry girl
نزن منووو نزنن...
نآشناس
 سپاس شده توسط Medusa

شب خوش

هم دردیم(:
/:دروغ قرن

شب خوش

هم دردیم(:

همه ک تورو دوس دارن جای من نیستی
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
@"نــــــــــⓐنسی"
از گفتن دروغ قرن خودداری فرمایید
فاطی بیا یکم عر بزنیم!نظرت چیه؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان