امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱7

(23-03-2021، 16:25)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2021، 16:21)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه به مدیریت ربطی نداره.
عا چوم!
من یه روش میشناسم که...
تگ میکنی بعد ارسالو پاک میکنی!!
یه روشم هست تگ کنی بعد اسپم بدی بنت کنن و ارسالات محو شه :|
به گ.ا دسترسی مدیریتی ندارم، نمیتونم ارسالاشو پاک کنم 

(23-03-2021، 17:25)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره بچه های خوب ‌

هی پس چرا نشد

به منم یاد بدهههه 
خرج داره داش. مرام و معرفت داری؟

یه شعبده هم هست که میتونی باهاش از تاپیکای بسته نقل قول بگیری
یکیم هست که میتونی ارسالی که توش تگ شده بودی یا نقل قول شده بودی ولی پاک شده رو ببینی
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
آگهی
(23-03-2021، 17:39)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2021، 17:32)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیو؟

شعبده بازی ممدی

یپ
(23-03-2021، 18:10)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2021، 16:25)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عا چوم!
من یه روش میشناسم که...
تگ میکنی بعد ارسالو پاک میکنی!!
یه روشم هست تگ کنی بعد اسپم بدی بنت کنن و ارسالات محو شه :|
به گ.ا دسترسی مدیریتی ندارم، نمیتونم ارسالاشو پاک کنم 

(23-03-2021، 17:25)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره بچه های خوب ‌

هی پس چرا نشد

به منم یاد بدهههه 
خرج داره داش. مرام و معرفت داری؟

یه شعبده هم هست که میتونی باهاش از تاپیکای بسته نقل قول بگیری
یکیم هست که میتونی ارسالی که توش تگ شده بودی یا نقل قول شده بودی ولی پاک شده رو ببینی
حاجی همه شعبده ها رو هم چند؟!
(23-03-2021، 14:36)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2021، 11:43)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنبل
من هم ی بچه تو شکممه هم از شهون مراقبت میکنم هم طویله رو تمیز میکنم هم غذا درست میکنم و خونرو تمیز میکنم
من مث تو نیستم v:

(23-03-2021، 11:51)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوهر شوهره شوهر
جووون کم نباشه یوقت

موجودیست اضافی
کمه اتفاقااااا D:

باید باشی مگ دست خودته؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
@#로진#
اسم تاپیکتو ویرایش کن!!
چانیولو ننوشتی!!
 سپاس شده توسط DarkLight
(23-03-2021، 19:12)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@#로진#
اسم تاپیکتو ویرایش کن!!
چانیولو ننوشتی!!

غیرمنتظره بود
چان بره سربازی زیاد ازش خبر نمیاد
ولی تو فکر اینم که مال اکسو رو بزارم
که شامل چان هم میشه
مرسی ^^
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(23-03-2021، 19:07)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2021، 14:36)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مث تو نیستم v:

باید باشی مگ دست خودته؟

بایدی واسه من وجود نداره (ایموجی سیگار D: )
اره خب v:
 سپاس شده توسط _sehun_
(23-03-2021، 17:34)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"☆coииoя☆"
توخیلی بهم کمک کردی دوست دارم برادر
خواهش میکنم بانو وظیفه من بود 46
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط _Strawberry_
(23-03-2021، 20:00)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2021، 17:34)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"☆coииoя☆"
توخیلی بهم کمک کردی دوست دارم برادر
خواهش میکنم بانو وظیفه من بود 46

Telegh_01 ممنون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
Be1
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان