امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱7

(22-03-2021، 23:32)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2021، 23:28)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون v:

کوفت D:

درد D:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Love
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
آگهی
(22-03-2021، 23:31)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2021، 23:20)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه سنگ از آسمون بباره
نمیدم فلشخورو از دست دوباره D:
انصافا جای باحالیه فلش واس همین دست و پا زدم

بندازمت تو گونی درد فراق بکشی ؟ :v
گنا ندارم ؟ D:

(22-03-2021، 23:33)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2021، 23:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی بحث بحثه خوردنه
یجا نشستم کار ب کار کسی هم ندارم برگشتن دارن زر میزنن
تو باشی ساکت میشی ؟
خب گفت کمتر حرف بزنه!! ^^
من خودم روزی صدبار به خودم و همه میگم ^^
من خودم آخر قاطی ام حاجی :v ولی مونث و مذکر خوب نیست (:
بخاطر همین مونث و مذکر بودنه که الان تو گ.آ دعوا میکنم
ناشناس
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(22-03-2021، 23:32)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2021، 23:29)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shghyegh
@"Musalick"
هی شما ها!
ای دو عزیزی که منو ناراحت کردین!!
آیا فلش جای جدله؟!
آیا شوخیا ارزش دعوا رو دارن؟!
آیا میخواین من سکته های ریز و درشت و به خودم ببینم؟!
آیا حیف نیست؟!

خب آیا ها بسه!!
حالا بیاید روی همو ببوسید...نه نه ویروس هستش!!
مشت بزنید (:
نه نه نامحرمید!!
چشمک بزنید (;

عزیزم خب نگا کن ببین خودش شروع کرده الکی دنبال دعوا میگرده من چیکارم
نه همش سوءتفاهم بوده!!
بابا فهمیدم همش تقصیر منه 27

اگه من تو زمان و مکان درستی ارسال میزدم نفر قبلی و بعدی ها عوض میشد!
(22-03-2021، 23:36)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2021، 23:32)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم خب نگا کن ببین خودش شروع کرده الکی دنبال دعوا میگرده من چیکارم
نه همش سوءتفاهم بوده!!

ای بابا تو ی عذاب وجدان بودی بعد دستو پا در اوردیBig Grin
=/
/=

ناشناس -_-
(22-03-2021، 23:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2021، 23:31)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بندازمت تو گونی درد فراق بکشی ؟ :v
گنا ندارم ؟ D:

(22-03-2021، 23:33)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب گفت کمتر حرف بزنه!! ^^
من خودم روزی صدبار به خودم و همه میگم ^^
من خودم آخر قاطی ام حاجی :v ولی مونث و مذکر خوب نیست (:
بخونش:
ﻧﻪ ﻫﻤﺶ ﺳﻮﺀﺗﻔﺎﻫﻢ ﺑﻮﺩﻩ!!

ﺑﺎﺑﺎ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﻫﻤﺶ ﺗﻘﺼﯿﺮ ﻣﻨﻪ 27

ﺍﮔﻪ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻣﺎﻥ ﻭ ﻣﮑﺎﻥ ﺩﺭﺳﺘﯽ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﻣﯿﺰﺩﻡ ﻧﻔﺮ ﻗﺒﻠﯽ ﻭ ﺑﻌﺪﯼ ﻫﺎ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﺸﺪ!

----
شما مثل خواهر و برادر بزرگترمید :v
آیا درسته برادر با خواهر و یا برعکس دعوا کنن یا دلخور باشن یا عصبی شن یا خوششون یا یا ؟!

(22-03-2021، 23:37)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2021، 23:36)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه همش سوءتفاهم بوده!!

نه من یه واقع بین بود 27
الان باید اشیای تیزو ازم دور کنن و اون تیغی که زیر فرش قایم کردمو وردارن تا کار دست خودم ندادم!
(22-03-2021، 23:40)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2021، 23:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گنا ندارم ؟ D:

بخونش:
ﻧﻪ ﻫﻤﺶ ﺳﻮﺀﺗﻔﺎﻫﻢ ﺑﻮﺩﻩ!!

----
آیا درسته برادر با خواهر و یا برعکس دعوا کنن یا دلخور باشن یا عصبی شن یا خوششون یا یا ؟!

(22-03-2021، 23:37)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من یه واقع بین بود 27
الان باید اشیای تیزو ازم دور کنن و اون تیغی که زیر فرش قایم کردمو وردارن تا کار دست خودم ندادم!

19 3
=/
/=

ناشناس -_-
(22-03-2021، 23:06)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2021، 22:52)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا هی من اکانت میزدم بعد اینا میگفتن ممد گاو کش ای
بعدش طی یک حرکت زیبا همین حاج امیر ما رو از پنجا جا بن میکرد D:
ولی خب بعدش بنده با عزمی صریح و جزمی پلنگی ؛ ممد نبودن خودمو ثابت کردم و دیگه موندم پیشتون
الانم مایه خیر و برکت انجمنم
بمولا

چجوری ثابت کردی ؟ D:
سقفتون سوراخ شد :v

(22-03-2021، 22:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه صفحه قبل پیام آخری
اطلاعیه اومد یا...؟

نیومده بود
سهند ریپ زد دیدم

@"ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı"
یبار به درد خوردی Telegh_59Telegh_01

من بدرد بخورم
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek
(22-03-2021، 23:34)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درد D:

تو دلت
تو جیگرتتتتتتتتتتتت

گنا ندارم ؟ D:

تو بگو یذره :v
 سپاس شده توسط Волшебник ، Mohlek
(22-03-2021، 23:43)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2021، 23:40)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخونش:
ﻧﻪ ﻫﻤﺶ ﺳﻮﺀﺗﻔﺎﻫﻢ ﺑﻮﺩﻩ!!

----

نه من یه واقع بین بود 27

19 3
شما زحمت نکش...فقط یکم دور باش!
34udo
(22-03-2021، 23:44)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو دلت
تو جیگرتتتتتتتتتتتت

خجالت بکش بچه !
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان