امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱7

(21-03-2021، 0:43)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 0:40)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره دارم.-.
1 سال ازت کوچیک تره/:

ازش دوری کن -_-
جا داداشمه|:

(21-03-2021، 0:43)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 0:42)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نامردی چیه اون خودشم خاسته ک رفته بزور ک ندادن
ای جان چشمات خوشگل میبینه^.^

اینم هس*.*
اما من دوس دارم ترشی شم‌ Big Grin
_
فدات عزیز واقعیته^_^♡
منم همینطور;]
خدا نکنه^.^
 سپاس شده توسط Волшебник ، βάરãɲ
آگهی
(21-03-2021، 0:42)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عام
_
واقعا ازدواج کردی یا رل داری؟¿♡
ببین خیلی فرق داره
_
ولی خوشبخت شی جوون

میدونی تو رفیق خوبی میشی D:
ازدواج که نه |=
ممنون .-. ♡
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Love
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط βάરãɲ
(21-03-2021، 0:46)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 0:42)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عام
_
واقعا ازدواج کردی یا رل داری؟¿♡
ببین خیلی فرق داره
_
ولی خوشبخت شی جوون

ازدواج که نه |=
ممنون .-. ♡

^.^ لطف داری
ی روز بیام خبر ازدواجتو بشنوم پسر مغرور انجمن
فک‌کنم خیلی ذوق کنم*.*♡
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط Волшебник
ددی من مغرور نیست._.
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، ѕααяeη ، βάરãɲ
(21-03-2021، 0:48)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 0:46)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازدواج که نه |=
ممنون .-. ♡

^.^ لطف داری
ی روز بیام خبر ازدواجتو بشنوم پسر مغرور انجمن
فک‌کنم خیلی ذوق کنم*.*♡

Heart
نمیدونم چرا بهم میگین مغرور |=
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط βάરãɲ
(21-03-2021، 0:49)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ددی من مغرور نیست._.

عام من نمیشناسم زیاد ک
بقیه میگن مغرور اما یکم هستا*.^
شاید با تو خیلی خوبه
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط Emmɑ
Thumbsup 
(21-03-2021، 0:49)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ددی من مغرور نیست._.

دقیقا۹ـ۹
 خودش و راه میبره از جنس کسی هم نیست

ایمان به خدا اعتماد می‌آفریند، 
حتی زمانی که نقشه‌های او را نفهمی!
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Emmɑ
شب خوش عزیزان^_*♡
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط Emmɑ
(21-03-2021، 0:51)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ددی من مغرور نیست._.

عام من نمیشناسم زیاد ک
شاید با تو خیلی خوبه
ن اینطوری نشناسش .-.
با شما بد بود االان؟!
 سپاس شده توسط βάરãɲ
اقا من حرفمو پس میگیرم ایشون خیلیم خاکیه^_^
حله؟¿♡

(21-03-2021، 0:52)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 0:51)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عام من نمیشناسم زیاد ک
شاید با تو خیلی خوبه
ن اینطوری نشناسش .-.
با شما بد بود االان؟!

باووشه^^
خیر
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان