امتیاز موضوع:
  • 55 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« عـکس هـای خـلاقـانه از خـود و محـیط اطـرافتان ! »

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رنگی رنگی ((:
پاسخ
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، •ДmịrHoSsiŋ• ، ßяɪcε ، Mohlek ، Emmɑ ، red_Queen ، ѕααяeη ، *Aɴѕel* ، لــــــــــⓘلی ، امیر‌حسین ، _sehun_ ، _Strawberry_ ، Prometheus ، [ SouL ] ، شـــقآیــق ، ραтяιcια ، shghyegh
آگهی
آماده پذیرایی از میهمانان نوروزی ..

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/147.png
پاسخ
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، Prometheus ، _sehun_ ، Emmɑ ، Волшебник ، _Strawberry_ ، Ɗєя_Mσηɗ ، ßяɪcε ، •ДmịrHoSsiŋ• ، Faust ، ѕααяeη ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق ، ραтяιcια
پاسخ
 سپاس شده توسط _Strawberry_ ، •ДmịrHoSsiŋ• ، Prometheus ، Волшебник ، Faust ، ѕααяeη ، *Aɴѕel* ، _sehun_ ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق ، ραтяιcια
در حوالی کروناD:
http://dl.akskhor.ir/uploads1/۲۰۲۱۰۳۱۸-۱۷۲۹۰۶.jpg
http://dl.akskhor.ir/uploads1/۲۰۲۱۰۳۱۸-۱۷۲۹۰۵.jpg
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

« عـکس هـای خـلاقـانه از خـود و محـیط اطـرافتان ! » 70
پاسخ
 سپاس شده توسط •ДmịrHoSsiŋ• ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، моои ، شـــقآیــق ، Prometheus ، shghyegh ، Medusa
...........
ی عالمه کاکائو♡ Tongue
Nashenas(:
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، BIG-DARK ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، *Aɴѕel* ، _sehun_ ، شـــقآیــق ، ραтяιcια ، Prometheus ، מַברִיק ، Medusa
از وقتی چشم باز کردم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو را دیدم
آشنا ترین رفیقمی و خواهرمی
جوری که بعضی وقتا بیشتر از خودم میشناسمت و میدونمت
19 سال عدد کمی نیست برای دونفر
به امید سال های بیشتر تا تهش خواهر(:
@sarsar
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

پاسخ
 سپاس شده توسط Волшебник ، Mohlek ، *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، Prometheus ، Faust ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، ѕααяeη ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Emmɑ ، Ɗєя_Mσηɗ ، _sehun_ ، shghyegh ، Medusa ، sarsar ، لــــــــــⓘلی
آرزو کردم
با این فروردین
هرجا که هستین
به عشق برگردین=))
پاسخ
 سپاس شده توسط _sehun_ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ßяɪcε ، •ДmịrHoSsiŋ• ، Mohlek ، Emmɑ ، Faust ، shghyegh ، Medusa
خیخی

http://dl.akskhor.ir/uploads1/20210320-191339.jpg
ناشناس
پاسخ
 سپاس شده توسط م‍حمّد ، _sehun_ ، •ДmịrHoSsiŋ• ، فرنودِ بن گیومرث ، شـــقآیــق ، Mohlek ، Faust ، ßяɪcε ، shghyegh ، Medusa ، Prometheus
......
:}
پاسخ
 سپاس شده توسط Medusa
از خودم تشکر میکنم به خاطر همه ی موقعیت هایی که توی این یک سال پشت خودم ایستادم و خودمو باور داشتم !
از خودم ممنونم به خاطر همه ی سختی هایی که توی این یک سال کشیدم و درد و رنج‌هایی که تحمل کردم اما به جای جا زدن دست خودمو گرفتم و قوی تر از قبل ادامه دادم ..
از خودم سپاسگزارم که همیشه حامی خودم بودم و هیچوقت خودمو تنها نذاشتم و حتی ساعتایی که سختی کشیدم و اشک ریختم کسی متوجه اش نشد !
من واقعا از خودم ممنونم چون در جایی که همه گفتن نمیشه و نمیتونی باز تلاش کردم و به خودم باور داشتم !
من توی اعماق ذهنم و قلبم باور دارم به چیزایی که میخوام برسم و امیدوارم سال و قرن جدید هر روزش واسم پر از معجزه باشه.
پاسخ
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، *Aɴѕel* ، _sehun_ ، ѕααяeη ، •ДmịrHoSsiŋ• ، Faust ، شـــقآیــق ، Волшебник ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Medusa ، ᗩᐯᗩ⁷ ، _Strawberry_ ، ßяɪcε ، Emmɑ ، red_Queen

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان