امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱7

(17-03-2021، 14:13)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2021، 14:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما کجا اینجا کجا:^؟!
یادی از ما کردی
*صداشو در نیار

اومدم خونه مامان بزرگ یکهو دلُم تنگ شد.

باشه*

آ راستی در پیِ اون صحبت ، صرفاً مباحثه بود قرار نبود تحمیلش کنم.
مثلاً شما فرمودی که از گذشته وایبِ بد می گیری من گفتم نه از قضا معتقدم بخشی از هویّتمه.
حالا این ها مهم نیست. از "حال" چه خبر؟
مادر بزرگ میشه گفت فقط یه فرشته س که فقط بال نداره

*افرین
میگم مردک ، اون مربوط به اعقایده هر کسیه(:!*بهتر نیست بیخیال این موضوع بشیم؟!هوم؟!
بیخیال این سوال مردک
تو خوبی؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
آگهی
(17-03-2021، 14:18)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2021، 14:13)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه*

مثلاً شما فرمودی که از گذشته وایبِ بد می گیری من گفتم نه از قضا معتقدم بخشی از هویّتمه.
مادر بزرگ  میشه گفت فقط یه فرشته س که فقط بال نداره

*افرین
میگم مردک ، اون مربوط به اعقایده هر کسیه(:!*بهتر نیست بیخیال این موضوع بشیم؟!هوم؟!
بیخیال این سوال مردک
تو خوبی؟!

آره عقایدِ رنگارنگی وجود داره. بی خیالش بشیم.

نگفتی حالت چه طوره.
من خوبم. :دی
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(17-03-2021، 14:04)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2021، 11:54)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این یعنی توهین به کی پاپ ! حالا دعوا کنید

این؟

نه منظورم اون بود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

(17-03-2021، 14:28)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2021، 14:18)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*افرین
بیخیال این سوال مردک
تو خوبی؟!

آره عقایدِ رنگارنگی وجود داره. بی خیالش بشیم.

نگفتی حالت چه طوره.
من خوبم. :دی
افرین
خوب باش
نآشناس

باشه*

*افرین
بیخیال این سوال مردک
تو خوبی؟!

جالبه
شما مادر بزرگاتونو دوس دارین و فلان و اینا....
اونوقت من جمعا با هر دو مادربزرگم ؛ بیشتر از نیم ساعت صحبت نکردم...
تو تشییع جنازه و ایناشونم نرفتم
با اینکه یه ساله مرده
اما حتی یکبارم سر قبرش نرفتم
...
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(17-03-2021، 14:45)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*افرین
بیخیال این سوال مردک
تو خوبی؟!

جالبه
شما مادر بزرگتانو دوس دارین و فلان و اینا....
اونوقت من جمعا با هر در مادربزرگم ؛ بیشتر از نیم ساعت صحبت نکردم...
با اینکه یه ساله مرده
...
واقعا مگه ممکنه؟!
چجوری ؟!

@*VENUS*
بهار^-^
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*
(17-03-2021، 14:47)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2021، 14:45)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جالبه
شما مادر بزرگتانو دوس دارین و فلان و اینا....
اونوقت من جمعا با هر در مادربزرگم ؛ بیشتر از نیم ساعت صحبت نکردم...
با اینکه یه ساله مرده
...
واقعا مگه ممکنه؟!
چجوری ؟!
عارع بابا جدی میگم
کلا یه وضع خاصی داریم
هیچوقت صحبتایی ک با مادر بزرگم داشتم بیشتر از این نبود :
+ تو بچه کی هستی ؟!
- امیرحسامم دیگه
+ آها امیرحسام ؛ خب کلاس چندمی ؟!
- دهم
+ داداشت کو ؟
- خونست
+ (با لبخندی ملیح) آها باشه

همش همین...
شایدم باورت نشه اما تا الان خونه بعضی از عموهام و خاله هامم نرفتمم با اینکه همشون تو همین شهرن
یکی از عمو هامو هم بمولا نه ساله ندیدم ؛ خونشون یه میدون اونورتره...
کلا درکش سخته ولی واقعیه
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Prometheus
(17-03-2021، 14:51)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2021، 14:47)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا مگه ممکنه؟!
چجوری ؟!
عارع بابا جدی میگم
کلا یه وضع خاصی داریم
+ تو بچه کی هستی ؟!
- امیرحسامم دیگه
- دهم
+ داداشت کو ؟
- خونست

همش همین...
شایدم باورت نشه اما تا الان خونه بعضی از عموهام و خاله هامم نرفتمم با اینکه همشون تو همین شهرن
کلا درکش سخته ولی واقعیه
نگاه کن
وقتی که عزیزی ،بزرگ تر جمعی فوت میکنه
خانواده از هم یکم میپاشه
باید مدیریت کرد
نباید دور شد
و حتی باید نسبت به قبل هم نزدیک تر شد!
خانواده تنها کسایی هستن که داری
حالا چه بد چه خوب!
نمیشه خانواده رو دور انداخت
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek
(17-03-2021، 15:01)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2021، 14:51)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عارع بابا جدی میگم
کلا یه وضع خاصی داریم
+ تو بچه کی هستی ؟!
- امیرحسامم دیگه
- دهم
+ داداشت کو ؟
- خونست

همش همین...
کلا درکش سخته ولی واقعیه
نگاه کن
وقتی که عزیزی ،بزرگ تر جمعی فوت میکنه
خانواده از هم یکم میپاشه
باید مدیریت کرد
نباید دور شد
و حتی باید نسبت به قبل هم نزدیک تر شد!
خانواده تنها کسایی هستن که داری
حالا چه بد چه خوب!
نمیشه خانواده رو دور انداخت

اتفاقا بیشترشون زندن
ولی خب کلا آدم اجتماعی نیستم
اهل بیرون رفتن و... نیستم
هر چند ماه یبار پدر بزرگمو میبینم!
فقط میشه گفت خدا عاقبت هممونو بخیر کنه D:
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(17-03-2021، 11:26)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2021، 11:19)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخرین شکار ۹۹

https://uupload.ir/files/v1x5_screenshot_۲۰۲۱۰۳۱۷-۱۰۰۴۲۵.png

وووواااااوو*-*
چقد سال زود گذشت
اوهوم (:
کلا زمان ی بحث نسبیه دیگه برا ی بچه هفت ساله دیرم گذشته D:

(17-03-2021، 12:21)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2021، 8:34)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه تو زحمت نکش ، من دارم میام با چوب D:
یچی بگو ندونم :vv
قرن بعد منتظریما :>

https://uupload.ir/view/ut8g_0e6264c091dda632ca91d6b8a6d106a820265024-144p.mp4/
-_- گوله نمک
ایشالا <: آجیلارو آماده کن v:
ناشناس

سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان