امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱7

چرا اینقد کِسل کننده شده|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
آگهی
(16-03-2021، 19:21)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا اینقد کِسل کننده شده|:

چی
ک
ی
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(16-03-2021، 18:08)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2021، 17:59)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین درباره اینکه گفتی ازم بدت میاد اینا

والا من تا جایی ک تونستم سعی کردم روابطم با بچه های اینجا خوب باشه

و خب نمیدونم چرا این حسو نسبت ب من داری

ولی به هر حال من تو رو هم عین بقیه کاربرا میبینم و مثل بقیه دوستت دارم

موفق باشی
@"ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı"
کی اذیتت کرده گوگلی =))
نع حاجی کسی اذیت نکرده
داستان داره این ماجرا =)

(16-03-2021، 18:16)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
آواتار خفنی داری D:
دیگه داش شاخ بودن همینه دیگه D:
بیکار شدم یکی واست بزنم ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(16-03-2021، 19:45)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2021، 18:16)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
آواتار خفنی داری D:
نه من خودم بانک آواتار های خفنم...
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(16-03-2021، 19:50)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2021، 19:45)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من خودم بانک آواتار های خفنم...

نکشیمون سلطان بانک =)))
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
اینو اگه نباس قورت داد باید چیکار کرد •_•
ناشناس

سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، _sehun_
(16-03-2021، 19:51)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینو اگه نباس قورت داد باید چیکار کرد •_•

باید مزه مزش کرد

+
از طرف من لپشو بکش^^
نآشناس
(16-03-2021، 17:23)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2021، 17:21)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باش خوش میگذره/:
بیشور بازی در نیار/:
بگو بیشعور

پوفف پارسال از بوی ترقه مردم الانم تو قبر داررم چت میکنم/:

من ترقه را ب چشم خود ندیده ام ! :/
میارم D:

دورازجون -_-

واقعا؟/: عرر مگ میشه؟
/:

شد دیگه راحتم فقط یکم تنگه
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(16-03-2021، 14:56)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2021، 14:54)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیزه بدش اینور
باشد ، وی همیشه یه پلن دوم دارد14k

چشم (=
ای شیطون D:

حالا شدی یه پسر خوب v:

(16-03-2021، 15:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2021، 14:48)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقت نمیشه اصن ولی چشم خوشگلم شما جون بخوا :>

وووییییی مچکرممم ^.^

ماچ ب کلت -.-
 سپاس شده توسط Волшебник
(16-03-2021، 19:00)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2021، 13:54)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"ƤᴏᴏƁᴏи"
ببخشید شما میمون خزنده اید؟
اشتباه گرفتین من توله شترم!

اوه ببخشید پس خدافظ
اصل میدید؟
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان