چرا همیشه فک میکنم داری شوخی میکنی
چی دوست داری؟
کیو دوست داری
به چه حرفه ای علاقه داری؟
اخرین نفری ک ایسگا کردی کی بود
چی دوست داری؟
کیو دوست داری
به چه حرفه ای علاقه داری؟
اخرین نفری ک ایسگا کردی کی بود
|
صندلی داغ نسخه 2 |
|||||||||||||||||||||||||||||
چرا همیشه فک میکنم داری شوخی میکنی
چی دوست داری؟ کیو دوست داری به چه حرفه ای علاقه داری؟ اخرین نفری ک ایسگا کردی کی بود
15-03-2021، 19:14
(15-03-2021، 18:52)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
15-03-2021، 19:15
چرا خسته ای؟
اسم عشق اول و دوم و سوم و چهارمتو بگو.(خنک بازی نداریم بگی مامان بابا ابجی.....) اسم کسی که تو انجمن ازش بد میاد رو بگو. حست نسبت به دخترا چیه حست نسبت به معلم ریاضی دبیرستانت حست نسبت به اقا صابر حست نسبت به پاچه خوار کلاستون بدترین معدل عمرت بزرگ ترین سوتی که دادی تا حالا سعی کردی مخ کسی رو بزنی ضایع بشی(کسی مونث بوده باشه) فعلا همینا
15-03-2021، 19:56
معنی نام کاربریت چیه؟!
چند سالته؟! اهل کجایی؟! تا حالا بی فرهنگی کردی و اگه آره چی بوده؟! چرا بعد مدت ها سکوت زبونت وا شده؟ فعلا همینا!
(15-03-2021، 19:15)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (15-03-2021، 19:56)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
15-03-2021، 20:55
درست خوبه؟
این شوخیا از کجا ب ذهنت میرسه تو انجمن کیو بیشتر از همه دوس داری؟ ی خاطره جال بگو
15-03-2021، 23:13
تاحالا رل زدی؟
آخرین باری ک فحش ناموسی دادی کی بود ؟
آخرین باری ک دعوا افتادی کی بود ؟ بدترین خلافت تو زندگی چی بود بنظر خودت ؟ ناموصا چرا از من بدت میاد ؟
(15-03-2021، 20:55)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (15-03-2021، 23:13)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (15-03-2021، 23:41)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
16-03-2021، 0:32
چرا میای فلشخور؟
این آیکونای جدید خوشگلن مگه نه؟ من زیاد حرف میزنم؟ زندگی یه معلم باارزشتره یا یه قاتل؟ اشتباه خوب یا گوزن؟ دیگه همینا. آهان، یه جوک هم بگو. | |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|