امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6

(14-03-2021، 23:58)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2021، 23:56)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چردا ازقصد؟؟
من تگ میکنم بعد میپاکم ژان اطلاعیش میاد وگرنه میتونستم اصن تگت نکنم
فقط ممنو درسته ؟! میدونم. ک میتونستی اصن تگ نکنی به حرحال مهم نیس
آگهی
(14-03-2021، 23:54)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2021، 23:53)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^^
ن بابا اون زیاد به دلم ننشست ولی مال شما چون وقتم کاملا آزاده، محشر میشه ^.^

عااا ن واقعا لازم نیس واقعا همین الآنم خوشحالم کردی (:
سوبل ^^
تواضعت کشته منو -.-
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
Eye-blink 
(15-03-2021، 0:00)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2021، 23:53)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون الان فهمیدم گریه ی وقتا لازم -_-
  نمک شیرینی،ش گندش به هزار جوش تنفر می ارزد
 همه چی شده/؛
گریه کن خیلی خوبه (:
اوهوم خوشحالم...عه یعنی متاسفم به جمع ما بدبختا اومدی -.-
 اری باری دگر بار شسته میشه باز این بغض نا هنگام-_-
 گاهی وقتا لازم هر وقت که گریه جواب نمیده/؛
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 145
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(15-03-2021، 0:02)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2021، 23:54)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عااا ن واقعا لازم نیس واقعا همین الآنم خوشحالم کردی (:
سوبل ^^
تواضعت کشته منو -.-

(:
 .. ارزش ندارع فق همین (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(14-03-2021، 23:42)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ʟᴇɪᴛᴏ
@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
@ραтяιcια
@Волшебник
@"نــــــــــⓐنسی"
@*Aɴѕel*
@"ctrl+w"
@فرنودِ بن گیومرث
@*VENUS*
@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
@"Alien"
@lady_tailor

بچه هااا؟!شماها بجای اینکه بهتر بشین دارین ک بدترش میکنین(:
باید حتما تگتون کنم بگم؟میخواین سکتم بدین؟.-.
کاری کردم از دستم ناراحتین؟از انجمن سیر شدین؟چتونه شماها؟گاهی وقتی یچی میگم دوس دارم یچی بگین دلم شاد شه اما شماها درست میزنید تو شوقم!
ببخشید دیگ فرد مورد پسندتون نیستم اما خب چرا ای کارو میکنید؟
حالتون خوبه اصلا؟یا فقط دوس دارین منو اذیتم کنین؟
ارزوی من شادی و خنده شماست ولی چرا اینطوریی چراااااا
همتون سرد شدین بد شدین p336
من شمارو ب طور قبل میخوام !دوس دارم عین قبل بشین شاد باشین
تا بحال از ته دلم گریه نکرده بودم.-.اشکمو درآوردین شماها.-.
اگ دوس دارین بم رک بگین برم  نیازی ب این کارها نیست.-.

ولی همچنان تو خوشگلترین و بانمک ترین دختر فلشخوری
 سپاس شده توسط Emmɑ
(15-03-2021، 0:03)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2021، 0:00)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گریه کن خیلی خوبه (:
اوهوم خوشحالم...عه یعنی متاسفم به جمع ما بدبختا اومدی -.-
گریه چشمارو تمیز میکنه (:
هم باطنی هم ظاهری!

(15-03-2021، 0:03)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2021، 0:02)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوبل ^^
تواضعت کشته منو -.-

(:
 .. ارزش ندارع فق همین (:
چی ارزش نداره؟! ):::
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(15-03-2021، 0:08)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2021، 0:03)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هم باطنی هم ظاهری!

(15-03-2021، 0:03)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
 .. ارزش ندارع فق همین (:

من !
من ارزش ندارم (:
Karlina
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(15-03-2021، 0:10)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2021، 0:08)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هم باطنی هم ظاهری!

من !
من ارزش ندارم (:
جیمینا آخر شبی ناراحتم نکن دیگه اه!
اصلا غلط کردم حرف زدم!
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(15-03-2021، 0:14)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2021، 0:10)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من !
من ارزش ندارم (:
جیمینا آخر شبی ناراحتم نکن دیگه اه!
اصلا غلط کردم حرف زدم!

اوه ب جیمینا گفتنت عادت نداشتمTelegh_01
عا ن من غلط کردم و جدی گفتم ! D:
Karlina
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
@Medusa
fishing جیک جیک جیک
 سپاس شده توسط Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 144 مهمان