امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5

(10-03-2021، 21:32)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 21:29)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry2
وحید...زندگی من به نیاز هلم خلاصه میشه!
من نمیتونم تحمل کنم!!
من نمیتونم مستقل باشم!!
تنها راهم برای نجات یه جایزه یه میلیاردیه!!

خستم ):
بهم خیلی چیزای بدی میچسبونن!!

میشه یک بار برای من توضیح بدی مشکل چیه و همه چی از‌ کجا شروع شد ؟ .-.
سخته ):
شاید تو پ.خ گفتم...
همش از روزی که به دنیا اومدم شروع شد!!
روز نحسسسسس :/
 سپاس شده توسط Волшебник ، *VENUS*
آگهی
(10-03-2021، 21:34)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 20:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Ɗєя_Mσηɗ "
یکم صحبت کنید.-.!لطفااااا!

چشم -_-
خوبی عشقم؟!
مسی^-^تو خوبی زیبا؟!
سردهههه وییییcold
واییی شما چجوری تو اردبیل زندگی میکند لنتی خیلی اونجا سرده~_~¿
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
(10-03-2021، 21:36)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 21:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برم بخونم ببینم چیه داستان :/

والا تو خوبه بیرون میری
من قبل از کرونا هم بیرون نمیرفتم
نمیدونم افسردگیه چیه ولی خب دوس ندارم برم بیرون
معذب میشم اصن :/

ولش باو نگرد:/
من برعکس بیرون دوستم
امروز قطعا روز قشنگی میشد اگه میرفتم:/
:/
آخرین عروسی ای ک رفتم مال سال 93 بود ...
آخرین باری کرفتم خونه پدر بزرگم هم 5 ماه پیش بود
فک نکنم تو عمرم جمعا بیشتر از 30 ساعت با هر دو پدر بزرگ و مادر بزرگم صحبت کرده باشم :/
یکی از عمو هامو 10 ساله ندیدم با اینکه تو همین شهرن
کلا من یه موجود عجیبم ...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(10-03-2021، 21:37)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 21:34)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی مهسا؟
یادت هس منو؟:>

عالی خداروشکر
تو چطوری؟
همونی هستی ک میخواستم مختو بزنم دگ v:

خوبم شکر
بعلهههههه
راستی کسی نگفته بود ۱۶ سالته یادت باشه خودم حدس زدم اینقد حدسام درستن هارمانههه:>
Nashenas(:
(10-03-2021، 20:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکم صحبت کنید.-.!لطفااااا!
سلام علکمم
و علکم سلام
سلام علکم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(10-03-2021، 21:31)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Medusa
اونی که سوار ارابه مرگ شد...با پسر اسد حرف میزد..که میگفت میرم سمت مرداب
بعد از اینکه مریم از داراب میره...پسر اسد رو میبینه..
و...
بعد تو بخش دوم..تو اهنگ 16.6%اسد داره حرف میزنه..
تو شهر یخ ینفر با پیر مردن..نمیدونم این دوتا کین
ولی باید خیلیییی گوشش داد تا بفهمیش :/
بعد تو دشت پروانه ها ... میگه یه دختر پشت بوته هاست...فکر کنم همون مریم باشه

بیراهه رو هم که انگار با خواهرشه.

چرا دست اسد پیش حصار بود؟ توی سوند کلود یه سری می‌گفتن چون خود حصار محاکمه کرده اسدو! که خب احمقانه بود به نظرم. بیشتر دادخواهی به نظر میاد. اینکه حصار قراره انتقام پدرش رو بگیره و نسل آینده و با رویش ناگزیر جوانه چی می‌کنید و این داستانا! و حالا چرا دست؟ چرا پا نه؟ من فکر کردم شاید چون دست همه جا نماد کارگره. و خب اسدم نماینده قشر کارگره. که زحمت می‌کشه ولی دست رنجش می‌ره توی جیب امسال جلال.
 سپاس شده توسط Prometheus
(10-03-2021، 21:38)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 21:36)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولش باو نگرد:/
من برعکس بیرون دوستم
امروز قطعا روز قشنگی میشد اگه میرفتم:/
:/
آخرین عروسی ای ک رفتم مال سال 93 بود ...
آخرین باری کرفتم خونه پدر بزرگم هم 5 ماه پیش بود
فک نکنم تو عمرم جمعا بیشتر از 30 ساعت با هر دو پدر بزرگ و مادر بزرگم صحبت کرده باشم :/
یکی از عمو هامو 10 ساله ندیدم با اینکه تو همین شهرن
کلا من یه موجود عجیبم ...

فقط میتونم بگم خااااک ت سرت:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(10-03-2021، 21:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 21:31)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدانکنه ژیگر
اره
اشکال نداره گلم مگه چیشده
چ خبر؟
سرمو فرو کردم تو بالشت و کلی جیغ کشیدم به خاطر این سوتیه زشت ._.
حس کسیو داشتم که تو یه خیابون شلوغ با نشیمنگاه خورده زمین ._.
+
سلامتی عسلکم ^.^
تو چه خبرا؟
وایی یعنی انقد حساسی ._.
شکر
هیچ منم سلامتی. افسرده شدمم دیگع 6
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط *VENUS*
(10-03-2021، 21:37)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 21:32)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه یک بار برای من توضیح بدی مشکل چیه و همه چی از‌ کجا شروع شد ؟ .-.
سخته ):
شاید تو پ.خ گفتم...
همش از روزی که به دنیا اومدم شروع شد!!
روز نحسسسسس :/

بیا پ.خ حرف بزنیم باشه؟ ^.^
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، _Strawberry_
(10-03-2021، 21:33)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 21:29)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry2
وحید...زندگی من به نیاز هلم خلاصه میشه!
من نمیتونم تحمل کنم!!
من نمیتونم مستقل باشم!!
تنها راهم برای نجات یه جایزه یه میلیاردیه!!

خستم ):
بهم خیلی چیزای بدی میچسبونن!!

برو اتاقت خوب به حرفام فکر کن !!
اتاقم؟! فرششو برداشتن برم رو زمین لخت بشینم؟! :|
 سپاس شده توسط Волшебник

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 105 مهمان