امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5

(10-03-2021، 20:16)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 20:10)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورم اینه
واتساپ هم میشه دوتا اکانت داشت
 خب منظورت؛!
آره یه برنامه هست باید بگیریش خب 
  Dual Apps یا Dual Messenger 
گوشیت چه مارکی شاید تو خود گوشی هم باشد تاحالاندیدیش؟؟
نمیدونم دقت نکردم
ردمی۹
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
آگهی
(10-03-2021، 20:02)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 19:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا اینجا انقدر ساکته؟-_-!
اره ! به طرز عجیبی ساکته ._.

قلبم از این حد از ساکتی به درد اومد):
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(10-03-2021، 20:16)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 20:04)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه وب بدبخت هی -- میشه...
من با اسم مستعار "Rtor" میرم میترسونمشون خخخ
انگلیسی میگم:
سلام دوستای عربی
من هکرم
من پول زیادی میخوام
باشه؟!
-----
اونا به فارسی فوشم میدن و میگن خودمون هکریم منم میگم "Speak English"

الانم میگم پول نمیخوام من عاشق -- کردنم...

خدایی دم هکرشون گرم فازم خفنه :")
آقا وحید چرا نمیتونم کلمه ه*ک رو بنویسم؟! ._.
یه جور سیستم دفاعیه؟! ._.
خیلی جالبه -- -- -- -- -- هک

اون آخری رو نوشتی |=
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، شـــقآیــق
(10-03-2021، 20:10)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 15:20)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب مجازی خوبیش همین کسی نمیفهمه ازروی ظاهر قضیه و اکانت
ولی خب شاید فقط حدس بزن همین-_- 
در کل نمیفهمه اصلا باید مراحل و کامل انجام بدی همین و بس۰
منظورم اینه
واتساپ هم میشه دوتا اکانت داشت؟

(10-03-2021، 15:28)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم شمارتو دارم چی چی میگی ._.
از کجا؟|:

(10-03-2021، 15:33)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی میخوای واتساپ و داشته باشی؟

ی اکانت دیگه می‌خوام بزنم
الان با ۰۹۳۳دارم
می‌خوام با ی شماره مجازی یکی دیگه بزنم
میشه؟

آره چرا نشه
تو میتونی دو تا واتساپ رو گوشیت بنصبی رو شماره اصلیت مثلا واتساپ رو بزنی رو اون شماره که هیچکس ندارش واتساپ بیزینس با هم فرقی ندارن فقط لوگو + اسمشون فرق داره
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 165
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(10-03-2021، 20:17)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 20:16)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب منظورت؛!
آره یه برنامه هست باید بگیریش خب 
  Dual Apps یا Dual Messenger 
گوشیت چه مارکی شاید تو خود گوشی هم باشد تاحالاندیدیش؟؟
نمیدونم دقت نکردم
ردمی۹
 خب یکی از  اینا رو دانلود کن بعدش نصب کن سوال پیش اومد بگو مرحله بعدی رو بهت بگم۰
این برنامه برای تمام حساب هایی که قابلیت دواکانت داشتن رو داره اجرا میشه اینستاو....
یه روش دیگه هم هست که واتساپ بیزینس رو دانلودش کنی و فقط واتساپت دو تا میشه
 خب اوکی عالیـ-
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 165
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(10-03-2021، 20:15)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 20:12)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"lady_ta ilor"

حاجی بابت سپاس هایی ک میکنی دمت گرم

فدات مشتی

(10-03-2021، 20:14)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با دور زدن مرز های مخابرات یاه یاه یاه ._.
باور نمیکنی اولشو بگم؟!
0933
بااااااباااااا بچه زرنگTelegh_01
اینو ک خودم گفتمTelegh_01
۳شماره اخرو بگوTelegh_01
خواهش میکنم خجالتم نده Telegh_20
نه کجا بم گفتی دروغگو؟! ._.
یادم رفته بار دیگه به سیستم نفوذ کردم میگم ._.
ولی بدون بخاطر این بی ادبیت دفعه بعد همشو تو امضام میزارم ._.

(10-03-2021، 20:18)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 20:16)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا وحید چرا نمیتونم کلمه ه*ک رو بنویسم؟! ._.
یه جور سیستم دفاعیه؟! ._.
خیلی جالبه -- -- -- -- -- هک

اون آخری رو نوشتی |=
عاره خیلی عجیبه 0-0
فک کنم بار ششم اینجوری میشه...
امتحان میکنیم
هک Hک هک Hک هک
هک Hک هک Hک Hک هک
هک Hک هک Hک هک Hک هک

هک هک
.
 سپاس شده توسط Волшебник ، شـــقآیــق
(10-03-2021، 20:19)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاره خیلی عجیبه 0-0
فک کنم بار ششم اینجوری میشه...
امتحان میکنیم
هک -- -- -- هک
هک -- -- -- -- هک
هک -- -- -- -- -- هک

هک هک
.

هک Hک هک Hک هک Hک هک Hک Hک |=
کودک درونم زیادی فعاله !
Love
*-*

سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
@"ƤᴏᴏƁᴏи"

@"AVA_MADI*"

@"♔Khalse♔"
@"Alien"

@"☆coииoя☆"

@"ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı"

@Волшебник

@لــــــــــⓘلی

@*VENUS*

@"ʟᴇɪᴛᴏ"

@Medusa

@کــــــــــⓐرمَن

@فرنودِ بن گیومرث

@Ɗєя_Mσηɗ

@"мᴀᴢᴇ"

@"*Aɴѕιl*"

@"Musalick"

@"†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ†"

@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ

@ⓩⓐⓗⓡⓐ

@lady_tailor

@ραтяιcια
یکم صحبت کنید.-.!لطفااااا!
نآشناس
 سپاس شده توسط Волшебник ، ѕααяeη ، شـــقآیــق ، Medusa ، Prometheus ، _Strawberry_ ، ᗩᐯᗩ⁷ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Ɗєя_Mσηɗ ، Emmɑ ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، لــــــــــⓘلی ، ⓩⓐⓗⓡⓐ
(10-03-2021، 20:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینجام -_-
Love
*-*

سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(10-03-2021، 20:26)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 20:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینجام -_-

داشی منه:^
بد خواه داشته باشه با دندونام جرش میدم:^
نآشناس
 سپاس شده توسط Волшебник ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 143 مهمان