امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5

الهی تب کنم شاید پرستارم تو باشی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
آگهی
(10-03-2021، 11:36)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 11:33)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بازم خوبم 13/14 سالمه...
داداش دوستم حدود پنج سال داره...
همه تو کفش D:
یه چیزایی میگه یه کارایی میکنه چشا درویش میشن D:
شعراشو سانسور کنی چیزی نمیمونه اصلا! D:

من که خوبم مرسی...
نگفتی چطوری فقط گفتی "ممنون" ... چطوری؟؟
فازت خاصه؟! (:
اینو گفتی یاد بچگیام افتادم
خدا منو عفو کنه Telegh_02
وای منم یادم افتاد...
خدا هممونو عفو کنه Telegh_02
حمله میکنن بهم گیر میکنم تو شن
(10-03-2021، 11:38)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"BTS.ARMY"
خوایا شوکر
/:
ن آهنگ ام ام ام اچ از کای رو گوش کردم
._.
>_<
خب فازت خاصه پس ^^
 سپاس شده توسط _sehun_
(10-03-2021، 11:38)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیبی من امروز چطوره؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(10-03-2021، 11:42)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 11:38)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیبی من امروز چطوره؟

بی حس تر از دیروز(:
نمیدونم چمه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(10-03-2021، 11:43)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 11:42)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیبی من امروز چطوره؟

بی حس تر از دیروز(:
نمیدونم چمه

):
بیا یکم غیبت کنیم که حالت خوب شه
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(10-03-2021، 11:39)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمله میکنن بهم گیر میکنم تو شن
بهمن پخش کن تو بودی؟!

http://up.radiojavan.org/download/3241523/BTS%20-%20Blue%20&%20Grey.mp3

https://rukminim1.flixcart.com/image/352/352/poster/4/e/y/eurekadesigns-sad-joker-poster-edskeeda16-medium-original-imadzrfsywj36jzg.jpeg
http://dl.akskhor.ir/uploads1/images_8beed.jpeg
http://dl.akskhor.ir/uploads1/images_b528e.jpeg
 سپاس شده توسط Prometheus
(10-03-2021، 11:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 11:43)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی حس تر از دیروز(:
نمیدونم چمه

):

میدونی چیه بهار
برای اولین بار تو زندگیم
هیچ حسی ندارم
هیچ حسی
نمی تونم این موضوع رو درک کنم
نه حسی
نه هدفی
حالتِ بدیه
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(10-03-2021، 11:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 11:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

):

میدونی چیه بهار
برای اولین بار تو زندگیم
هیچ حسی ندارم
هیچ حسی
نمی تونم این موضوع رو درک کنم
نه حسی
نه هدفی
حالتِ بدیه
برای اولین بار؟!
فکر کنم بتونم درکت کنم!
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 149 مهمان