امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5

(09-03-2021، 23:23)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-03-2021، 12:50)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 138
نویسنده متخصص انجمن موبایل
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 138گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 138گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 138گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 138
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 138

بله؟! .-.

(09-03-2021، 12:51)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی زیبا؟

فدات عزیز دل خراروشکر خوبیم
شما چطوری ژو ژوی ناز؟
شهون پهون چینول خوبن؟

(09-03-2021، 13:09)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

8 کیلو کم کردم._. هاهاها
به خالم گفتم از باغچه حیاطشون عکس بندازه هاهاها
نه بابا چی میگی تو جوجو:>
بیا ی عکس بهت بدم خر کیف شی lol

(09-03-2021، 13:50)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن بابا من همیشه همینجوریم
اگرم دیدی دارم چیزی میگم بدون حتما دارم شوخی میکنم
وگرنه ک پسر ب این گلی و زیبایی کجا میخواین پیدا کنین ؟

خجسته ای مجیدم؟!
مجید دگر کیست ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
آگهی
(09-03-2021، 23:27)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-03-2021، 23:23)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله؟! .-.
ببخشید بیکار بودم داشتم کاردستی فلشخوری میساختم!!

احسنتم
چه قدر با استعدادی لامصب:*

(09-03-2021، 23:30)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-03-2021، 23:28)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خوشرنگ ،چه خوشرنگ ،چه فانتا شدی امشب ^^

قربونت عشق جان Heart

خیلی بهت میاد ژو ژوی نارنجکی ♡

(09-03-2021، 23:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله؟! .-.

فدات عزیز دل خراروشکر خوبیم
شما چطوری ژو ژوی ناز؟
شهون پهون چینول خوبن؟

نه بابا چی میگی تو جوجو:>
بیا ی عکس بهت بدم خر کیف شی lol

خجسته ای مجیدم؟!
مجید دگر کیست ؟
از تو بعیده حاج آقا
مجید دلبندم دیگه !
 سپاس شده توسط ѕααяeη ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، Mohlek
(09-03-2021، 23:32)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-03-2021، 23:27)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسنتم

(09-03-2021، 23:30)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت عشق جان Heart

(09-03-2021، 23:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مجید دگر کیست ؟
از تو بعیده حاج آقا
مجید دلبندم دیگه !
تیکه...؟!
از شوما تیکه بعیده بابا ._.
مرسی ^^
خیلی جالبه میخوام خودمو مدیر ناظم کنم :")

@"ʟᴇɪᴛᴏ"
مبارکه مبارکه (:
ایشالله به خوبی و خوشی و ارتجاع درجه :»
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، ѕααяeη
(09-03-2021، 23:37)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-03-2021، 23:32)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسنتم

از تو بعیده حاج آقا
مجید دلبندم دیگه !
تیکه...؟!
مرسی ^^

@"ʟᴇɪᴛᴏ"
مبارکه مبارکه (:
نه پسر گلم تیکه چیه 
خوشم اومد از هنرت خالصانه گفتم (:
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ

احسنتم

قربونت عشق جان Heart

مجید دگر کیست ؟
از تو بعیده حاج آقا
مجید دلبندم دیگه !
ما را همان حسام صدا کنید و با القاب ناپسند ؛ در معصیت قرار ندهیدمان! 
و خداوند ارحم الراحمین است به جان مادرم 
ناشناس
(09-03-2021، 23:42)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسنتم

از تو بعیده حاج آقا
مجید دلبندم دیگه !
حاجی دلتم بخواد مجید صدات کردم کم شخصیتی نیست پشمک!
خدا رو قاطی این بازیا نکن حسمت جون :/
 سپاس شده توسط Mohlek
(09-03-2021، 23:41)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-03-2021، 23:37)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تیکه...؟!
مرسی ^^

@"ʟᴇɪᴛᴏ"
مبارکه مبارکه (:
نه پسر گلم تیکه چیه 
میدونم گفتم دیگه تیکه از شما بعیده (:
خخخ مثل یه جور عکسه...
میزارم تو یه تاپیکی چیزی یه روز نیگا میکنم...
"عه عه عه اینجا هنوز کاربر عادی بودم و چهار تا ستاره داشتم (:"

بیکاریم خیلییییی خطرناکه :>
(09-03-2021، 23:46)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-03-2021، 23:41)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه پسر گلم تیکه چیه 
میدونم گفتم دیگه تیکه از شما بعیده (:
خخخ مثل یه جور عکسه...
میزارم تو یه تاپیکی چیزی یه روز نیگا میکنم...
"عه عه عه اینجا هنوز کاربر عادی بودم و چهار تا ستاره داشتم (:"

بیکاریم خیلییییی خطرناکه :>

نه قابل تحسینه
فقط  یادت رفت منو زرد کنی رنگ کاربر عادیه :/
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(09-03-2021، 23:45)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-03-2021، 23:42)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا کم مونده به کلکسیون لقب هایی ک عزیزان تو این خراب شده بم دادن ؛ مجید دلبندم هم اضافه شه :/
حالا بازم اوک
اصن من مجید
من سعید
من حمید من جمشید
من جوان بی امید
تا میتوانید بیاشامید و بخورید!

دیگه شرمنده قافیه کم بود =)
ناشناس
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، THEDARKNESS
(09-03-2021، 23:49)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-03-2021، 23:45)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا کم مونده به کلکسیون لقب هایی ک عزیزان تو این خراب شده بم دادن ؛ مجید دلبندم هم اضافه شه :/
حالا بازم اوک
اصن من مجید
من سعید
من حمید من جمشید
من جوان بی امید
تا میتوانید بیاشامید و بخورید!

دیگه شرمنده قافیه کم بود =)

نه خدایی خوشم اومد پتانسیلت بالاست من میگم ف خودت تا فرح زاد رفتی =/
حالا حاجی همون مجید خوبه حِسمَتم بهت میاد ببین نظر خودت چیه .-.
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 158 مهمان