امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5

(08-03-2021، 21:38)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 21:33)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدارو شکر
منم خوبم
ما تنها هوو های تاریخ هستیم ک با هم خوبیم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
._.عرر

عا اینو قبلا دیده بودم._.
ب جان مامانم جای دختره بودم ی چک میزدم تو گوش یارو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Emmɑ
آگهی
(08-03-2021، 21:44)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 21:38)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.عرر

من خودم ارایشگاه ک رفتم گفتم فقط نیم سانت بزنید اما مامانم پشیمونم کرد منم اخر گفتم غلط کردم تا شونه بزن._.
 سپاس شده توسط _sehun_
(08-03-2021، 21:33)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما تنها هوو های تاریخ هستیم ک با هم خوبیم
بعد زنای مختار ._.
 سپاس شده توسط _sehun_
(08-03-2021، 21:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 21:44)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم ارایشگاه ک رفتم گفتم فقط نیم سانت بزنید اما مامانم پشیمونم کرد منم اخر گفتم غلط کردم تا شونه بزن._.

من تا بالای شونمهخ زیر گوشم/:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Emmɑ
(08-03-2021، 21:24)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 21:22)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟ چون خیلی شاخه؟

منظورت حسامه؟ @"Musalick"
جدیدا شد حتج
خجالت بکش بچه
این وصله ها ب ما نمیچسبه (:

(08-03-2021، 21:32)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 21:27)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواست بگه حاجی
گفت حتجی

نه که کبابم کنن Big Grin

حسام بعد ازادی لحجه زندان گرفتش حاجی.
د ما حتما باس یکیتونو صفره کنیم تا ول کنین ؟ (:

(08-03-2021، 19:19)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 18:54)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی اون فحشو همینجوری نوشتم ک بخوان بنم کنن وگرنه دلیلی ندارع ب محمد فحش بدم

میخواستی بحث سیاسی راه بندازی دور از چشم من؟

خانوم اجازه غلط کردیم
خانوم قول میدیم دیگه تکرار نشه
ناشناس
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Prometheus ، *VENUS*
https://irsv.upmusics.com/99/Kasra%20Zahedi%20%7C%20Rangin%20Kamoon%20(128).mp3

سپاس شده توسط Волшебник
(08-03-2021، 21:44)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 21:05)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسین پروژه  نابودی معلم عربی چی شد؟

#پاچه نخواری
من هر کسی که آواتارش توجه مو جلب کنه، از آواتارش تعریف میکنم.
مشکل خودته دیگران به چشم خودت میبینی!¡

خیلی جننبه دارم ببین دادم لبخند میزارم (::::::

سکوت میکنم.

(08-03-2021، 21:51)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 21:24)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورت حسامه؟ @"Musalick"
جدیدا شد حتج
خجالت بکش بچه
این وصله ها ب ما نمیچسبه (:

(08-03-2021، 21:32)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسام بعد ازادی لحجه زندان گرفتش حاجی.
د ما حتما باس یکیتونو صفره کنیم تا ول کنین ؟ (:

(08-03-2021، 19:19)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواستی بحث سیاسی راه بندازی دور از چشم من؟

خانوم اجازه غلط کردیم
خانوم قول میدیم دیگه تکرار نشه
حتجی نکشی ما شتخ بازی در نیار دیگه پسرم.
پیشششش میادد.
Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Mohlek
(08-03-2021، 21:54)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://irsv.upmusics.com/99/Kasra%20Zahedi%20%7C%20Rangin%20Kamoon%20(128).mp3

ژون v:
Love
(: ♡
*-*

@"ctrl+w"
دو تا سوال دارم فعلا.
با اجازه

1 روزانه هشت عدد موضوع بزنیم تو نصف یه ماه نویسنده میشیم؟! )فعالیت دوبل(
2 میشه تو بخش موسیقی نویسنده بشیم؟! )با توجه به تعداد عوامل(
(08-03-2021، 21:47)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 21:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تا بالای شونمهخ زیر گوشم/:

خواهر گلم یه زیر شلواری به ما ندادی اخر.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 148 مهمان