27-10-2012، 22:44
وچه باصلابت حكم ميدهي!كه،حواست راجمع كن...!ومن مي مانم
كه چگونه جمعش كنم!وقتي كه تمامش پيش توست....
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
|||||||||||||||||||||||||||||
27-10-2012، 22:44
وچه باصلابت حكم ميدهي!كه،حواست راجمع كن...!ومن مي مانم
27-10-2012، 23:30
آنقدر خـــسته ام
که حاضرم ســـرم را روی تکه سنگی بگذارم وبخوابم اما . . . به دیوار وجودت که بارهــــا بر سرم آوار شد تکیه ندهم . . .
28-10-2012، 14:43
فاجعه یعنی....
آنقدر در تو غرق شده ام که از تلاقی نگاهم با دیگری احساس خیانت میکنم...! ![]()
28-10-2012، 14:53
من دلم می خواهد
ساعتی غرق درونم باشم!! عاری از عاطفه ها تهی از موج و سراب دورتر از رفقا… خالی از هرچه فراق!! من نه عاشق هستم ؛ و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من من دلم تنگ خودم گشته و بس…!
28-10-2012، 15:04
زندگے یعنی بازے ...
سه ،בפּ ، یڪ … سوت داور... بازے شروع شـב!!! בפּیدے ، בست פּ پا زدے ، غرق شـבے ، בل شکستے ، عاشق شـבے بے رحم شـבے ، مهرباטּ شـבی… بچــﮧ بوבے ، بزرگـ شـבے ، پیر شـבے سـפּت בاور بازے تمام شـב... زنـבگے را باختی ... اشڪاتـפּ پاڪ ڪن همسفر گاهـے بایـב بازے رو باختـ اما اینو یاבت باشـــﮧ باز میشــﮧ زنـבگے رو ساختـ .....
28-10-2012، 18:35
میدونی زشتی عشق مون کجا بود...
اونجایی که روز اخر به جای یادگاری دستمو گذاشتی تو دست رفیقت گفتی بچه خوبیه.. دلم میخواست بگم بی غیرت این همون دستیه که تا یه روز پیش تو دستای تو بود وقت رفتن حراجم کردی انصاف نبود...
28-10-2012، 18:54
[color=#FF0000]عشق تنها برای يک بار می آيد و برای تمام عمرش می آيد عشق همان بود که به تو ورزيدم
حقيقتا همان يک بار و از بس بدان آويختم تا هميشه همه ی زندگی ام با آن پيش خواهد رفت پس تا هميشه عا شقت مي مانم... ![]() ![]()
28-10-2012، 21:00
(05-10-2012، 13:03)ghazal.k نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (05-10-2012، 13:03)ghazal.k نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خودت نوشتی؟
28-10-2012، 22:42
حرفش را ساده گفت:
من لايق تو نيستم... اما نميدانم خواست لياقتم را به من ياداوري کند يا خيانت خودش را توجيه...!!؟؟
خسته ام از تقدیری که....
فاصله را میکوبد بر صورتم میدونی بن بست زندگی کجاست؟؟؟ جایی که نه حق خواستن داری نه توانایی فراموش کردن دردم این است که باید پس از این قسمتها ! سالها منتظر قسمت آخر باشم....
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |