امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5

(07-03-2021، 17:54)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-03-2021، 17:48)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا حرف از صداقت شد یهو صدات قط شد؟
ویژه زمانی که استاد قط و وصلی داره

تا وقتی حرف از امتحان شد نتا قطع شد؟
اِی بدک نیس
بچه های دیگه اونُ میگن البت
بشخصه از "چرا رفتی چرا من بی قرارم" و "اگه یادش بره که کلاس با ما داره ،وای،وای،وای" استفاده میکنم
 سپاس شده توسط Prometheus
آگهی
(07-03-2021، 17:59)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-03-2021، 17:57)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کنم ماجرای دیروزو فهمیده اه

چیکار کردی مگه¿
من کاری نکردم|:
صبر کن ببین میتونم پیداش کنم
 سپاس شده توسط Prometheus
(07-03-2021، 17:57)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-03-2021، 17:56)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من؟ Telegh_01
من تو انتخابم دقت میکنم!بله

*-*

حالا اگه زشت بودم چیکار میکردی؟ o_o
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Love
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط Emmɑ
(07-03-2021، 17:57)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایام به کام همتون

همچنین¡ ._.
(07-03-2021، 18:00)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تو انتخابم دقت میکنم!بله

*-*

خداروشکر مهربون ک هستی ددی.-.
 سپاس شده توسط Волшебник
(07-03-2021، 17:57)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایام به کام همتون

لاناتی جداب (=
Love
*-*

سپاس شده توسط امیر‌حسین
(07-03-2021، 17:59)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-03-2021، 17:54)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا وقتی حرف از امتحان شد نتا قطع شد؟
اِی بدک نیس
بچه های دیگه اونُ میگن البت
بشخصه از "چرا رفتی چرا من بی قرارم" و "اگه یادش بره که کلاس با ما داره ،وای،وای،وای" استفاده میکنم

اوووه!

من اصن سر هیچ کدوم از کلاسا نرفتم!

الانم که حضوری شده...سعی در غیر حضوری کردن امتحان ها داریم!
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ
(07-03-2021، 18:01)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-03-2021، 18:00)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*-*

خداروشکر مهربون ک هستی ددی.-.

Telegh_01
Love
*-*

سپاس شده توسط Emmɑ
!!!!!!!!!!!!!
@"Alien"
هیی پسرک._.
پس از خوندن سپاس بده بهش ببینم._.
 سپاس شده توسط Prometheus
امیرم کجا رفت؟
Love
*-*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 148 مهمان