امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱4

(06-03-2021، 0:04)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2021، 0:03)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه میمون چشه

میمون دوست داری ؟

اره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
آگهی
(06-03-2021، 0:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2021، 0:13)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هدفت ازین که میخوای با یه سرخپوست یه دست ازدواج کنی چیه؟
با فرنود ادواج کن جفتتون بیکارید و سالم زندگی بسازید
شما و صدرا هم جفت خوبی میشید
.....

نه من فانم اون ضد حاله . دعوامون میشه.
اسمت چیه؟/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(06-03-2021، 0:16)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2021، 0:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما و صدرا هم جفت خوبی میشید
.....

اسمت چیه؟/

همیشه انقدرررررررررررررر با نمکی؟
نآشناس
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(06-03-2021، 0:15)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2021، 0:14)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو نمیفهمی
کسی که به خاطر من دستشو قطع کرده باید واسش مُرد ._.
هعییی روزگار

یعنی من دستمو قطع کنم نویسندم میکنی؟
نه -__-
تو به خاطر من قطع نکردی که
تو فقط منو به خاطر مقام میخوای lolol

(06-03-2021، 0:16)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2021، 0:15)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه به این بود
بهار الان منو باید مدیر کل میکرد....

LoooOooolllll
همه چی دست صابره ._.
برین مُخ صابرو بزنین

(06-03-2021، 0:16)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2021، 0:04)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میمون دوست داری ؟

اره

میمونم تورو دوست داره
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek ، THEDARKNESS
(06-03-2021، 0:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2021، 0:15)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه -__-

(06-03-2021، 0:16)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه به این بود

LoooOooolllll
همه چی دست صابره ._.
برین مُخ صابرو بزنین

(06-03-2021، 0:16)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره

میمونم تورو دوست داره

مرسی
ناشناس
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(06-03-2021، 0:17)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2021، 0:16)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمت چیه؟/

معمولا اره تا وقتی پای ایموتو و عشق وسط نباشه.
اسمت؟
 سپاس شده توسط Mohlek
(06-03-2021، 0:19)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2021، 0:17)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معمولا اره تا وقتی پای ایموتو و عشق وسط نباشه.
اسمت؟

شهلا
نآشناس
(06-03-2021، 0:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه -__-

اگه به این بود

LoooOooolllll
همه چی دست صابره ._.
برین مُخ صابرو بزنین

(06-03-2021، 0:16)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره

میمونم تورو دوست داره

من هیچکسو به خاطر مقامش نمیخوام شایعه نساز.
من فقط حوصلم سر رفته.
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*
(06-03-2021، 0:20)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه -__-

LoooOooolllll
همه چی دست صابره ._.
برین مُخ صابرو بزنین

میمونم تورو دوست داره

من هیچکسو به خاطر مقامش نمیخوام شایعه نساز.
من فقط حوصلم سر رفته.

Aww
روزی ۴ تا موضوع فقط (:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، THEDARKNESS
چه گندی زدی بن شدی؟
به حسین پیام بده بگو ابده یا مدت دار.
@"Musalick"
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 62 مهمان