امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱4

تو حرف ناشناس چه خبرههههه
کی به کی داره تیکه میندازه ._.
من چقدر از همه چی بی خبرم
یکی بیاد تعریف کنه چه اتفاقایی افتاده ._.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Medusa ، فرنودِ بن گیومرث ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
(05-03-2021، 21:42)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-03-2021، 21:35)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مژه میکارن؟ چ جالب نشنیده بودم
عجب چیزایی ._.

دختر ساده من
مژه که سهله بعضی وقتا میری جلو یکی که فکر میکنی خوشگله
کاشف به عمل میاد لباش پروتزه مژه کاشته اس گونه گذاشته ناخن کاشته چشاشو عمل کرده و....
کلا یکی یه بار یه عمل زیبایی بکنه مثل معتادا میشه باید ماهی یه بار یه جاییشو عمل کنه
والا

آخه جایی ک من زندگی میکنم کلا ازین چیزا نیست مردم همه ساده و بی ریان اصن عشقن(:♥
اییییی ggre بایدم هی واظب باشن دماغشون کج نشه ناخنشون نشکنه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(05-03-2021، 21:40)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-03-2021، 21:33)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسته ولی اگه راجه به هدفت مدام صحبت کنی خیلی خوب نیست
اینطور نیست
میشه واسه رتبه برنامه ریزی کرد یا پله پله پیشرفت کرد
یا حتی دانشگاه و شهر

بله دقیقا
ولی من واقعا استرسیم :/
باور کن تو کل عمرم ی بار ریاضیو ۱۶ گرفتم ی هفته کامل زااار میزدم
الانم همش ب فکر نتیجه ام و روزانه حداقل ی ساعت میگریم:/

برا همین میگم
من باز ریاضی بهتر هس ولی بازم استرس هست
فکر کردن به نتیجه آخر استرس میاره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

(05-03-2021، 21:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به مولا خودمم نمی دونم.-.
نآشناس
 سپاس شده توسط Medusa ، فرنودِ بن گیومرث ، *VENUS*
(05-03-2021، 21:35)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-03-2021، 21:35)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فسق و فجور رو؟ بله.

ایول.
منیستبنمیستبنمیسب

بگو که بوی رزماری بارون خورده نزدیک ترین بود.
من خودم موقع نوشتنش حتّی های شدم. واقعاً اروتیک شد. کاش یه دوست دختر داشتم اسمش رزماری بود بیتبمیتبنمیس

من ازونجایی که سیج بوی آویشن و تایم بوی مریم گلی گرفته بود فهمیدم. رزماری رو نفهمیدم چی کاره ست. :_  هرچند که بارون خوردگیش هینت بود به هر حال. هرچی که بود. 
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث ، *VENUS*
(05-03-2021، 21:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-03-2021، 21:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این آخریه که معلومه با کیه. :_
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث ، *VENUS*
(05-03-2021، 21:10)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-03-2021، 21:04)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"فرنودِ بن گیومر
@"Berser
شما دو نفر وارد داستان شدید.
یک نفر رو معرفی کنید برای نقش تاکئو ماساکی.
من ریکتافنم.
فرنود نیکولای بلینکی
Berserk هم در نقش تانک دمپسی
در دو فصل بعد داستان شما دو نفر شروع میشه.

چرا حس میکنم اصلا نقش زن نداری؟ 
یک نقش زن مخصوص داریم برای چپتر چهارم.
به نام کریستین میستلی.
دیگه اسپویل نمیکنم.
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Medusa
(05-03-2021، 21:49)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-03-2021، 21:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این آخریه که معلومه با کیه. :_
کیه؟!.-.
نآشناس
 سپاس شده توسط Medusa
(05-03-2021، 21:44)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-03-2021، 21:42)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر ساده من
مژه که سهله بعضی وقتا میری جلو یکی که فکر میکنی خوشگله
کاشف به عمل میاد لباش پروتزه مژه کاشته اس گونه گذاشته ناخن کاشته چشاشو عمل کرده و....
کلا یکی یه بار یه عمل زیبایی بکنه مثل معتادا میشه باید ماهی یه بار یه جاییشو عمل کنه
والا

آخه جایی ک من زندگی میکنم کلا ازین چیزا نیست مردم همه ساده و بی ریان اصن عشقن(:♥
اییییی ggre  بایدم هی واظب باشن دماغشون کج نشه ناخنشون نشکنه

جایی که منم هستم هنوز خوبه تاااازه داره شروع میشه
هیچیشون مال خودشون نیست
واس همین هیچ وقت با دیدن یه آدمی تو فضای مجازی که به نظرت خوشگل اومد اعتماد به نفستو از دست نده همشون فیکن
یه کارای دیگه هم میکنن واسه زیبایی که اگه بگم بن میشم D:
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط _sehun_
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=295065
اینم هم لینک فقط خواهش میکنم که پیام ندین(:
انتقادات و پیشنهادات و نظرات رو توی همینجا بگید.
با تشکر.
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 71 مهمان