امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱4

(05-03-2021، 20:48)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-03-2021، 20:44)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب خداروشکر چه سریالی میبینی؟!
نه عزیزم راحت باش lol

وايي ترلان نگم برات من حدود دو ماه واسه درس خوندن رفتم خونه مامان بزرگم
خیر سرم رفتم درس بخونم
مامان بزرگم خیلی نگاه میکنه فقط خدا نکنه من میومدم بیرون باید با مگس کش میرفتم تو اتاق

ولی خدایی اصلا فیلمای ترکی اونجوری که میگن بد آموزی نداره اصلاااا

من عاشق فیلم همه جاتو ام خیلی کیوته26

(05-03-2021، 20:46)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلی، تجربیم
ت چی؟
موفق باشی
اره تجربیم

تنکیو
مث بیشتر جماعت تجربی دنبال پزشکی این؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط ραтяιcια
آگهی
(05-03-2021، 20:47)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-03-2021، 20:44)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهنگ رو گذاشتم چون خودم وقتی می نوشتمش آهنگ توی گوشم بود.
و واقعاً از فرمش خوشم اومد.

نکته سیج و تایم رو در لفافه داشتید دیگه؟
:دی

جررر
یک چیزایی تو ذهنم اومد اما با شک و تردید

عه پس خیلی در لفافه بود .
خدا رو شکر.
:دی
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Medusa
(05-03-2021، 20:50)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-03-2021، 20:48)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر سرم رفتم درس بخونم
مامان بزرگم خیلی نگاه میکنه فقط خدا نکنه من میومدم بیرون باید با مگس کش میرفتم تو اتاق

موفق باشی
اره تجربیم

تنکیو
مث بیشتر جماعت تجربی دنبال پزشکی این؟

من فکر میکنم بهتره این جور موارد سر وقتش تصمیم گیری بشه
نه فقط پزشکی به بعضی رشته های دیگه ام علاقه دارم
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ

(05-03-2021، 20:44)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب خداروشکر چه سریالی میبینی؟!
نه عزیزم راحت باش lol

خیر سرم رفتم درس بخونم

(05-03-2021، 20:46)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلی، تجربیم
ت چی؟
موفق باشی
اره تجربیم

وای اره منم دقیقا سال اول دبیرستان بود بدجوری معتاد شده بودم
خرداد ماه یادمه امتحانامون ساعت ۱۰ بود من از شیش صبح بلند میشدم جای درس سریال عشق حرف حالیش نمیشه رو میدیدم .-.
خیلی دوران خوبی بود لامصب :/ تو مدرسه تبادل فیلم میکردیم فقط  Telegh_01
این سریالو که گفتی ندیدم لروکسه اسم اصلیش فک کنم ولی حتما تابستون میبینم میگن کمدیه باحاله:*
 سپاس شده توسط ραтяιcια
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چگونس؟!
البته فعلا تموم نشده
نآشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Medusa
(05-03-2021، 20:55)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر سرم رفتم درس بخونم

موفق باشی
اره تجربیم

وای اره منم دقیقا سال اول دبیرستان بود بدجوری معتاد شده بودم
خرداد ماه یادمه امتحانامون ساعت ۱۰ بود من از شیش صبح بلند میشدم جای درس سریال عشق حرف حالیش نمیشه رو میدیدم .-.
خیلی دوران خوبی بود لامصب :/ تو مدرسه تبادل فیلم میکردیم فقط  Telegh_01
این سریالو که گفتی ندیدم لروکسه اسم اصلیش فک کنم ولی حتما تابستون میبینم میگن کمدیه باحاله:*

من دیگه اجازه ندادم اعتیادم زیاد شه تو اول دبیرستان بودی من کنکور داشتم
دیدم وضعیت داغونه زنگ زدم مامانم منو ببره خونمون
به بهونه صبحانه ساعت 8 میرفتم پایین یه ربع به نه میومدم بالا-_-
بشه تموم شه برم فیلم ببینم دوباره

اره هم عاشقانه اس هم فانه کلا فیلمش آرامش خاصی داره لانتي
دو تا از پسراشم خیلی خوبن لانتیا:/
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(05-03-2021، 20:56)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چگونس؟!
البته فعلا تموم نشده

راضیم ازت.
 سپاس شده توسط Medusa ، *Aɴѕel*
(05-03-2021، 20:56)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چگونس؟!
البته فعلا تموم نشده

عالی! *_*
 سپاس شده توسط Prometheus ، *Aɴѕel*
(05-03-2021، 21:02)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چگونس؟!
البته فعلا تموم نشده

عالی! *_*

چه استیکر زشتی v:
 سپاس شده توسط Medusa
@فرنودِ بن گیومرث
@Berserk
شما دو نفر وارد داستان شدید.
یک نفر رو معرفی کنید برای نقش تاکئو ماساکی.
من ریکتافنم.
فرنود نیکولای بلینکی
Berserk هم در نقش تانک دمپسی
در دو فصل بعد داستان شما دو نفر شروع میشه.
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Medusa ، *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 28 مهمان