(03-03-2021، 15:14)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-03-2021، 15:08)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بله بله.
اهوم
بعله قطعا!
گذار بهرام رو گوش دادی؟
(03-03-2021، 15:13)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوانندهی برتر صعلبعصبصعضحص.
ببین عالی بود. یعنی همهش فکر میکردم که چقدررر خوب درآوردی. من میترسیدم چون گفتم گیج شدم و هینت میخوام و اینا، یهو بیای کل قضیه رو لو بدی که مزهش بپره. :" ولی اینجوری نبود. در عین حالی که یه ذره ذهنمون آروم شد، هنوزم هیجانزدهایم که ببینیم خب این سرخپوسته کیه دقیقاً. چیه؟ از کجا بهارو میشناخته؟ هنوز کشش وجود داره.
و منظور؟ آره فکر کنم. رسید. واضح بود دیگه. :" الان ترسیدم نکنه معنای پنهانیای چیزی پشتش بوده. :دی
یتبنمهتیمبنسینمبتی عالیه.
نه نه همین که می خواستم ببینم مشخصه طرف سرخپوست بود یا نه.
فوبیای درست نرسوندن منظور رو گرفتم.
کژمیجسپصحزحصجصنجیصدتصقپجیجص
پارت جدیدددددددددد
وای قلبم *-*
تا اخرش که میخوندم استرس و هیجان داشتم
(03-03-2021، 14:55)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-03-2021، 14:53)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در لفافه گفته بودم که. فاحش بود؟
ای بابا باید بیش تر روی خودم کار کنم.
میرن سرچ میکنن یاد میگیرن ._.
ولی درست بود
ببین کی بنفش شده ^.^