امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~

(27-02-2021، 11:39)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 10:38)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.نمیخوام مزاحم ناموس مردم نشو ._.ددیم دعوات میکنه ها
حله حاجی
ولی دفه بعد ب طور غیر مستقیم به کسی نگو بیناموس
خوبیت نداره...

آن بلاک میخوای چیکار؟ تو هم بزن بلاک کن زندگی رها کن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(27-02-2021، 11:31)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:29)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا هر چی جنه @-@
چشوم چشوم یدفه تنهایی امتحان میکنم ببینم میزان توهمم چقدره ۰-۰  Big Grin
یه سریال در ژانر ترسناک بهت معرّفی می کنم که از حیث فیلمنامه خیلی ارزشمنده چون از روی کتاب نوشته شده.
10 اپیزود هر اپیزود یک ساعت.
د هانتینگ عاو هیل هوس.

The Hunting Of Hill House

فقط the haunted house
ناشناس
(27-02-2021، 11:40)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:37)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
آها پس من قسمت ولشو دیدم برم برا دوم._.
فیلم کینه رو میخوام ببینم
اینه
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ 171
جنگیرو ددی نمیزاره ببینم میگه خیلی ترسناکه

یس یس برو ببین ۰-۰ Big Grin
یا پشم @-@
هوم اینم گزینه خوبیه وایس یادداشت کنم ۰-۰
ها آری یکی جنگیر میگن ترسناکه یکی اره میگن حال به هم زنه ۰-۰ البته یه دختر عمو دارم همه اینارو دیده ماشالا عینهو خیالشم نیس ۰-۰ من اولین باری که فیلم ترسناک دیدم کلاس پنجم بودم
تا دو سه ماه توهم میزدم تو خوابمم یادمه گریه میکردم برا همین بابام زیاد خوشش نمیاد من ببینم ۰-۰ ولی الان میبینم دیگه توهم نمیزنم ۰-۰ Big Grin

میرم ببینم
اهم میگن کینه خیلی ترسناکه
من اولین فیلم ترسناکو کلاس سوم دیدم
مثل بابامه بابامم هر فیلم ترسناکی ک بگی دیده اصلا براش مهم نیست
اوف._.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(27-02-2021، 11:38)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:35)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسی ممنانم استاد *-* اینم حتما میشینم میبینم ۰-۰ فقط به نظرت میزان توهمی که میزنی چقدره تا من تنظیم کنم چجوری ببینم شب خوف بر ندارم؟؟ ۰-۰

بیش تر درامه تا ژانر وحشت.
یعنی قرار نیست هی یه چیزی پرت کنند توی دوربین که تو بترسی.
ترس رو عمیق تر بررسی می کنه و آم ، معتادش می شی.
من 9 صبح پاشده بودم برای امتحان خرداد بخونم گفتم یه اپیزود ببینم بعد. یه اپیزود دیدم تا 10 شب بی وقفه ادامه دادم و چشمام رو از دست دادم.

چشوم ممنانم استاد خعلی کامل بود *-* Big Grin
پس میشینم پنجشنبه جمعه میبینم چون من همچین یه نمه افراط دارم تو کارام برا همون ۰-۰
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، *Aɴѕel*
@"Musalick"
حسام برا تو اطلاعیه میاد؟

کی زبان انگلیسیش خوبه یه یاری به ما برسونه ساعت ۱ امتحان دارم

@فرنودِ بن گیومرث
 سپاس شده توسط Mohlek
(27-02-2021، 9:43)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Thyme

کتاب زمان کاغذی رو خوندی ؟ از ملانی کانکلین.

نه عزیزم نخوندم
کلا رمان خون نیستم من ..
بیشتر درس میخونم :| دی
Unknown
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(27-02-2021، 11:44)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:40)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یس یس برو ببین ۰-۰ Big Grin
یا پشم @-@
هوم اینم گزینه خوبیه وایس یادداشت کنم ۰-۰
ها آری یکی جنگیر میگن ترسناکه یکی اره میگن حال به هم زنه ۰-۰ البته یه دختر عمو دارم همه اینارو دیده ماشالا عینهو خیالشم نیس ۰-۰ من اولین باری که فیلم ترسناک دیدم کلاس پنجم بودم
تا دو سه ماه توهم میزدم تو خوابمم یادمه گریه میکردم برا همین بابام زیاد خوشش نمیاد من ببینم ۰-۰ ولی الان میبینم دیگه توهم نمیزنم ۰-۰ Big Grin

میرم ببینم
اهم میگن کینه خیلی ترسناکه
من اولین فیلم ترسناکو کلاس سوم دیدم
مثل بابامه بابامم هر فیلم ترسناکی ک بگی دیده اصلا براش مهم نیست
اوف._.

آورین آورین ۰-۰
دقیقاااااا ۰-۰
خعلی ایشن ۰-۰بشین باهامون ببین خو بجا اینکه انقده بگی اینا تو روحیه دخترونت تاثیر میزاره ._.
حالا خوبه از اولم عین یه دختر رفتار نمیکردما .__.
 سپاس شده توسط _sehun_
(27-02-2021، 11:46)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@فرنودِ بن گیومرث

اینکار تقلب است و تقلب بد است
ناشناس
(27-02-2021، 0:09)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 23:37)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش زیر سر منه عوضیه 4fvf

تو چرا ؟ D:

من به ملیکا گفتم گروه بزنه D:
(27-02-2021، 11:46)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می می 2
Unknown

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان