امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~

(27-02-2021، 11:29)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:28)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا دماغ زیاد مهم نیست <:

پس چی مهمه؟>:

شخصیت !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Love
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط _sehun_
آگهی
(27-02-2021، 11:30)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:20)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

)):
ن اشکال نداره گل بلاخره ک باید برن سربازی
اره ولی از گروه رفتن خیلی بده

اهم واقعا بده
وقتی لوهان از اکسو رفت سهون افسردگی گرفت

(27-02-2021، 11:32)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:29)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس چی مهمه؟>:

شخصیت !

نظرت درباره شخصیت من و سهون چیه؟
بچمون ک حرف گوش کنه و با اینکه س ماهشه گوسفندارو میبره صحرا 48
فداش شم 8
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Волшебник ، DarkLight
(27-02-2021، 11:31)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:29)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیر ازمایشی و بعد مدیر
نویسنده نبود اون زمان
کلی تلاش کردم تا شدم ازمایشی 
اون زمان مدیر شدن خیلی سخت بود -__-
افرین پهلوان از ستارهاات معلومه@_@
کلا مدیر شدن نویسنده شدن الان اسونه
اون موقع تعداد زیاد بود رقابت سخت بود
+
خوش برگشتی^^
اره داوطلبا برای مدیر شدن تعدادشون از افراد فعال الان بیشتر بود Big Grin
من که همیشه هستم ولی خیلی کمتر و اروم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(27-02-2021، 11:31)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:29)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا هر چی جنه @-@
چشوم چشوم یدفه تنهایی امتحان میکنم ببینم میزان توهمم چقدره ۰-۰ Big Grin

/:
داستان ی فیلمیه ک اگ ببینی بعد هفت روز میمیری
امتحان کن حتما
ایت دوتا قسمت داره درسته؟

به همت هفت عال بنگتن با توهمی سالم زنده میمونم @-@
یس ۰-۰ قسمت اول که بچه بودن همجین یه نمه ۰-۰
قسمت دومش دوباره بعد ۲۷ سال ایت پیداش میشه ۰-۰ منم قسمت دومو نصفه دیدم فقط اولشو
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، _sehun_
(27-02-2021، 11:33)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:31)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرین پهلوان از ستارهاات معلومه@_@
کلا مدیر شدن نویسنده شدن الان اسونه
اون موقع تعداد زیاد بود رقابت سخت بود
+
خوش برگشتی^^
اره داوطلبا برای مدیر شدن تعدادشون از افراد فعال الان بیشتر بود Big Grin
من که همیشه هستم ولی خیلی کمتر و اروم

یکم بیشتر بیا تا ما و بچه ها باهات اشنا شیم(:
 سپاس شده توسط امیررضا*
(27-02-2021، 11:31)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:29)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعله
مگه قرار بوده چندسالم یاشه ؟ 

من فکر میکردم 30 سالته !
عجب...
یاخدا چخبره؟
صابر که تازه بهش میگن عمو، 34 سالشه

فرید هنوز 30 سالش نشده
من 30 سال؟!
من اومدم اینجا 8-9 سالم بود :d
 سپاس شده توسط Волшебник ، *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث
(27-02-2021، 11:32)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظرت درباره شخصیت من و سهون چیه؟
بچمون ک حرف گوش کنه و با اینکه س ماهشه گوسفندارو میبره صحرا 48
فداش شم 8

من که ازت خوشم میاد
نازی T.T
*-*
Love
*-*

سپاس شده توسط _sehun_ ، *Aɴѕel*
(27-02-2021، 11:31)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:29)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا هر چی جنه @-@
چشوم چشوم یدفه تنهایی امتحان میکنم ببینم میزان توهمم چقدره ۰-۰  Big Grin
یه سریال در ژانر ترسناک بهت معرّفی می کنم که از حیث فیلمنامه خیلی ارزشمنده چون از روی کتاب نوشته شده.
10 اپیزود هر اپیزود یک ساعت.
د هانتینگ عاو هیل هوس.

The Hunting Of Hill House

بسی ممنانم استاد *-* اینم حتما میشینم میبینم ۰-۰ فقط به نظرت میزان توهمی که میزنی چقدره تا من تنظیم کنم چجوری ببینم شب خوف بر ندارم؟؟ ۰-۰
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(27-02-2021، 11:35)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:31)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فکر میکردم 30 سالته !
عجب...
یاخدا چخبره؟
صابر که تازه بهش میگن عمو، 34 سالشه

فرید هنوز 30 سالش نشده
من 30 سال؟!
من اومدم اینجا 8-9 سالم بود :d

واقعا؟ (=
پس من برم...
Love
*-*

سپاس شده توسط امیررضا*
(27-02-2021، 11:34)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:31)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

/:
داستان ی فیلمیه ک اگ ببینی بعد هفت روز میمیری
امتحان کن حتما
ایت دوتا قسمت داره درسته؟

به همت هفت عال بنگتن با توهمی سالم زنده میمونم @-@
یس ۰-۰ قسمت اول که بچه بودن همجین یه نمه ۰-۰
قسمت دومش دوباره بعد ۲۷ سال ایت پیداش میشه ۰-۰ منم قسمت دومو نصفه دیدم فقط اولشو

Telegh_01
آها پس من قسمت ولشو دیدم برم برا دوم._.
فیلم کینه رو میخوام ببینم
اینه
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ 169
جنگیرو ددی نمیزاره ببینم میگه خیلی ترسناکه
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان