امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~

(27-02-2021، 11:27)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:26)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه خوشت اومد از داستان بگو چه کرکتری دوست داری .

والا من داستانو ندیدم
کو؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=294492

سرسری یه نگاه بنداز ببین چه طوریاست بِرار.
 سپاس شده توسط امیررضا*
آگهی
(27-02-2021، 11:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:24)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خط اول رو متوجه نشدم
بله
نه، 19

مدیر بودی یا نویسنده؟!

مدیر ازمایشی و بعد مدیر
نویسنده نبود اون زمان
کلی تلاش کردم تا شدم ازمایشی 
اون زمان مدیر شدن خیلی سخت بود -__-

(27-02-2021، 11:25)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:24)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خط اول رو متوجه نشدم
بله
نه، 19

به به 19 سالته؟

بعله
مگه قرار بوده چندسالم یاشه ؟ 
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Волшебник ، فرنودِ بن گیومرث
گاهی اوقات بدون تفکر یک چیزی رو یاد میگیری ولی به درونش پی نمیبری
اما بعضی چیز ها است که روشون تمرکز میکنی ولی چیزی یاد نمیگیری.
(نقل قول باگ داشت)
Everything is Temporary(:
(27-02-2021، 11:28)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:27)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید مث من و سهون دماغشون اورجینال باشه
شهونو دیدی؟._.
کلی دماغش گندس چون مام دماغمون بزرگه

حالا دماغ زیاد مهم نیست <:

پس چی مهمه؟>:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط DarkLight ، Волшебник
(27-02-2021، 11:28)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:26)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها عاری ما یسره چرت و پرت میگیم میخندیم تا بگرخیم ۰-۰
نه هنوز ندیدم ۰-۰اتفاقا همون دوستم گیر داده تا نیومدی پیش من نمیبینی ۰-۰ حالا قراره چن روز دیگه تشریفو بیارن ۰-۰ ولی من طاغت ۰-۰ یا طاقت ۰-۰ نمد حالا هر چی نمیارم میشینم میبینم ۰-۰ Big Grin

من نه من نه._.
اینه
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ 168
خیلی باحاله ببینیدش حتما ولی من اینو دیدم شب نترسیدم
سر فیلم این شبکابوس دیدم

یا هر چی جنه @-@
چشوم چشوم یدفه تنهایی امتحان میکنم ببینم میزان توهمم چقدره ۰-۰ Big Grin
 سپاس شده توسط _sehun_
(27-02-2021، 11:20)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:18)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه اون چرا :(
ببخشید خیلی یهویی گفتم نمیخواستم ناراحت بشی

)):
ن اشکال نداره گل بلاخره ک باید برن سربازی
اره ولی از گروه رفتن خیلی بده
 سپاس شده توسط _sehun_
(27-02-2021، 11:29)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیر بودی یا نویسنده؟!

مدیر ازمایشی و بعد مدیر
نویسنده نبود اون زمان
کلی تلاش کردم تا شدم ازمایشی 
اون زمان مدیر شدن خیلی سخت بود -__-
افرین پهلوان از ستارهاات معلومه@_@
کلا مدیر شدن نویسنده شدن الان اسونه
اون موقع تعداد زیاد بود رقابت سخت بود
+
خوش برگشتی^^
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، امیررضا*
(27-02-2021، 11:29)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:28)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نه من نه._.
اینه
سر فیلم این شبکابوس دیدم

یا هر چی جنه @-@
چشوم چشوم یدفه تنهایی امتحان میکنم ببینم میزان توهمم چقدره ۰-۰ Big Grin

/:
داستان ی فیلمیه ک اگ ببینی بعد هفت روز میمیری
امتحان کن حتما
ایت دوتا قسمت داره درسته؟
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷ ، DarkLight
(27-02-2021، 11:29)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:25)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به 19 سالته؟

بعله
مگه قرار بوده چندسالم یاشه ؟ 

من فکر میکردم 30 سالته !
عجب...
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، امیررضا* ، DarkLight
(27-02-2021، 11:29)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نه من نه._.
اینه
سر فیلم این شبکابوس دیدم

یا هر چی جنه @-@
چشوم چشوم یدفه تنهایی امتحان میکنم ببینم میزان توهمم چقدره ۰-۰  Big Grin
یه سریال در ژانر ترسناک بهت معرّفی می کنم که از حیث فیلمنامه خیلی ارزشمنده چون از روی کتاب نوشته شده.
10 اپیزود هر اپیزود یک ساعت.
د هانتینگ عاو هیل هوس.

The Hunting Of Hill House
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ᗩᐯᗩ⁷

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان