امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~

(27-02-2021، 11:21)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:21)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این تاپیک مربوط به داستان عزرائیل اقاست!
میخواست تگ بشین که ببینین و شرکت کنین تو داستانش
وسلام

عزرائیل آخه؟

خوبه منم یه گوشه داستان جا بدین پس Big Grin
 سپاس شده توسط Emmɑ
آگهی
(27-02-2021، 11:21)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:20)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز میرین دماغتونو عمل میکنید ، فردا بچتون با خرطوم فیل بدنیا میاد !
خود دانید <:

دماغ اونم عمل میکنن خب

درسته، البته بعد اینکه آبروشون بره...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Love
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط امیررضا*
(27-02-2021، 11:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:19)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دفترچه خاطراتو خودم نخوندم ولی فکر نمیکردم از منم توش یاد کنن.

فکر کنم مدیری*مدیر بودی
و اهل سبزواری
و حدودا ۲۱،۲۲ سالته*سنو شک دارم
درسته؟!:^

خط اول رو متوجه نشدم
بله
نه، 19
 سپاس شده توسط Волшебник
(27-02-2021، 11:23)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:22)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.___.
سعی کن بتوانی من خودم مرض دارم برقارو خاموش میکنم میبینم
باچ._.

آری بابا اصن بدون چراغ خاموش حال نمیده ماعم همینکارو میکنیم ۰-۰ Big Grin
بوچ ۰-۰

تنها ببینی ترس و هیجانش بیشتره حال میده
عا راستی حلقه رو دیدی؟خیلی خوب بود
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(27-02-2021، 11:22)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:20)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز میرین دماغتونو عمل میکنید ، فردا بچتون با خرطوم فیل بدنیا میاد !
خود دانید <:
ظهربخیر
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ 166

(27-02-2021، 11:21)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزرائیل آخه؟
عه من بهتون گفتم عزرائیل شما هم تایید کردین
اگ ناراحت میشی نگم.-.
یادمه .
شوخی می کنم و بازم تعجیب می کنم کمیصبنیم
 سپاس شده توسط Emmɑ ، *Aɴѕel*
(27-02-2021، 11:24)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کنم مدیری*مدیر بودی
و اهل سبزواری

خط اول رو متوجه نشدم
بله
نه، 19

مدیر بودی یا نویسنده؟!
 سپاس شده توسط امیررضا*
(27-02-2021، 11:24)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کنم مدیری*مدیر بودی
و اهل سبزواری

خط اول رو متوجه نشدم
بله
نه، 19

به به 19 سالته؟
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط امیررضا*
@"نــــــــــⓐنسی"
سلام خوبین؟
اصل میدی؟
 سپاس شده توسط _sehun_
(27-02-2021، 11:23)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:21)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دماغ اونم عمل میکنن خب

درسته، البته بعد اینکه آبروشون بره...

احتمالا علم پیشرفت میکنه وقتی جنینه عمل میکنن
 سپاس شده توسط Волшебник ، فرنودِ بن گیومرث
(27-02-2021، 11:24)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:22)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ظهربخیر
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ 166

عه من بهتون گفتم عزرائیل شما هم تایید کردین
اگ ناراحت میشی نگم.-.
یادمه .
شوخی می کنم و بازم تعجیب می کنم کمیصبنیم
بزرگ میشی یادت میره._.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 47 مهمان