امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~

(27-02-2021، 11:17)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:13)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یااااععع ۰-۰ ایول منم دقیقا همینم به چی میری ولی بازم میبینی ۰-۰ Telegh_01
آها آری منم ایتو دیدم ولی یکش ۰-۰ دوشو هنوز ندیدم نرفتیم اصفهان هنوز ۰-۰

خب چرا تنهایی نمیبینی؟ ._.
من تنهایی میبینم._.
اون فیلمه ک اسمشو گفتم نمد فک کنم این بود البته فک کنما
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/19479919-8371-b.jpg
سر این سکته کردم ی سکانسی بود دتره رفت حمام یهو جنه اومد موهاشو شست بعد دختره فک کرد مامانشه یهو جنه سر دختررو برد تو وان و داشت خفش میکرد

یا ولاک خوفناک @-@
نه بابا من نمیتونم بمولا تنهایی ۰-۰ تو میتوانی خو شاید من نتوانم &^& Big Grin
ولی ممنانم از توصیه خوبت تمرین میکنم ۰-۰ اینم حتما میبینم ۰-۰
 سپاس شده توسط _sehun_
آگهی
(27-02-2021، 11:18)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفهمیدم چیشد : |
این تاپیک مربوط به داستان عزرائیل اقاست!
میخواست تگ بشین که ببینین و شرکت کنین تو داستانش
وسلام
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، امیررضا*
(27-02-2021، 11:19)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:17)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم
من یه کاربر جدیدم که به دفترچه خاطرات قدیمی فلش علاقه دارم!

دفترچه خاطراتو خودم نخوندم ولی فکر نمیکردم از منم توش یاد کنن.

فکر کنم مدیری*مدیر بودی
و اهل سبزواری
و حدودا ۲۱،۲۲ سالته*سنو شک دارم
درسته؟!:^
 سپاس شده توسط امیررضا*
(27-02-2021، 11:20)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:18)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه اون چرا :(
ببخشید خیلی یهویی گفتم نمیخواستم ناراحت بشی

)):
ن اشکال نداره گل بلاخره ک باید برن سربازی
یه بازیگره بود رفته بود سربازی طفلکی شهید شده بود . تو هم کره . پارک هیون شیک تو مصاحبه قبل از رفتنش به سربازی گفته بود امیدوارم نمیدونم چی دوم نشم و زنده برگردم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط _sehun_
(27-02-2021، 11:21)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:18)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفهمیدم چیشد : |
وسلام

عزرائیل آخه؟
 سپاس شده توسط Emmɑ ، امیررضا*
(27-02-2021، 11:20)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز میرین دماغتونو عمل میکنید ، فردا بچتون با خرطوم فیل بدنیا میاد !
خود دانید <:

دماغ اونم عمل میکنن خب
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(27-02-2021، 11:20)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:17)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب چرا تنهایی نمیبینی؟ ._.
من تنهایی میبینم._.
اون فیلمه ک اسمشو گفتم نمد فک کنم این بود البته فک کنما
http://dl.akskhor.ir/uploads1/19479919-8371-b.jpg
سر این سکته کردم ی سکانسی بود دتره رفت حمام یهو جنه اومد موهاشو شست بعد دختره فک کرد مامانشه یهو جنه سر دختررو برد تو وان و داشت خفش میکرد

یا ولاک خوفناک @-@

.___.
سعی کن بتوانی من خودم مرض دارم برقارو خاموش میکنم میبینم
باچ._.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷ ، THEDARKNESS
surrender

Everything is Temporary(:
(27-02-2021، 11:20)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز میرین دماغتونو عمل میکنید ، فردا بچتون با خرطوم فیل بدنیا میاد !
خود دانید <:
ظهربخیر
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ 165

(27-02-2021، 11:21)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:21)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وسلام

عزرائیل آخه؟
عه من بهتون گفتم عزرائیل شما هم تایید کردین
اگ ناراحت میشی نگم.-.
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Волшебник
(27-02-2021، 11:22)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:20)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا ولاک خوفناک @-@

.___.
سعی کن بتوانی من خودم مرض دارم برقارو خاموش میکنم میبینم
باچ._.

آری بابا اصن بدون چراغ خاموش حال نمیده ماعم همینکارو میکنیم ۰-۰ Big Grin
بوچ ۰-۰
 سپاس شده توسط _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان