امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~

(27-02-2021، 10:23)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 9:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ننه دبیرا آب کردن تو شرتمون
نمیزارن نفس بکشیم :/
به گمونم گفتی خدایا منو بکش یا راحتم کن ؛ درست گفتم ؟
._.من آنبلاکت کنم درست میشه؟-ـ-
همون اولی خدایا منو بکشTelegh_01
تا آنبلاک نگیریم آروم نمیگیگیریم
=)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
آگهی
(27-02-2021، 10:36)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 10:35)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا حدودی قلم نوشتن دارم اما به پای شما نمیرسه(:

نفرمایید .

چه می نویسی ؟ داستان یا شعر؟

شعر نو بیشتر :^
 سپاس شده توسط Emmɑ ، فرنودِ بن گیومرث
(27-02-2021، 10:34)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 10:26)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها پس کم فعالیتن

بخاطر مرگ دوستشون
نتونستن به فکر کامبک گروهی باشن

چ بد
خیلی سخته
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط DarkLight
(27-02-2021، 10:37)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 10:23)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.من آنبلاکت کنم درست میشه؟-ـ-
همون اولی خدایا منو بکشTelegh_01
تا آنبلاک نگیریم آروم نمیگیگیریم
=)
._.نمیخوام مزاحم ناموس مردم نشو ._.ددیم دعوات میکنه ها
 سپاس شده توسط Mohlek
(27-02-2021، 10:37)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 10:36)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفرمایید .

چه می نویسی ؟ داستان یا شعر؟

کدامین نو؟

نیمایی یا سپید ؟ یا شایدم موج نو یا شایدم حجم یا شایدم موج سوم.

نشانم دِه دختر . مشتاقم.
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
این استادا رو از کجا پیدا میکنن
ناشناس
(27-02-2021، 10:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 10:36)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شت ببخشید خودم از هشت کلاس داشتم تا الان :/
._.برو با من حرف نزنا اگ کم بگیرم مقصر تویی تووووو
خداروشکر فیزیک من خوبه به امید خدا گند زدم

نگفتی ساعتتو خب!
اشکال نداره چیزه عادیه تو همیشه گند میزنی :/
 سپاس شده توسط Emmɑ
(27-02-2021، 8:51)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 8:37)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهام اوهام ۰-۰
اوهام دقیقا ۰-۰ بسی هم عژیب غریبه ۰-۰ خو وقتی زبان امروزی اینگونه است چه حاجت به گذشته و ادبیات پیغمبرون است؟؟واقنی چرا آخر =.////
سلام.

ادبیّات با زبان کاملاً منطبق نیست.
مثلاً چیزی که شما بهش اشاره کردی تحت عنوان "زبان امروزی" یک دگردیسیِ زبانی هست که در حوزه تخصصی زبان شناسی بررسی می شه. مثلاً شاید برات جالب باشه که قُدما به اسب می گفتند اسپ.
حالا دلیل داره چرا پ تبدیل به ب می شه.
یا اساساً چه چیزی باعث شد که از دوره مشروطه زبان به ساده نویسی امروز برسه و نسلِ گلستان و نفحات الانس ور بیفته.

امّا چیزی که تحت عنوان ادبیات یاد می شه مشمول یک پیشینه فرهنگی - تاریخیست. هر چند نقدِ نو یا فرمالیسم روس الان باید بزنه پس سر من و یادآوری بکنه که وقتی ادبیات رو از جبهه های روان شناختی و فرهنگی و تاریخی والخ ... جدا بکنیم تازه به علم محض ادبیات می رسیم که با فرم سر و کار داریم نه محتوا.

به هر حال ادبیات اون مزخرفاتی که زیر نظر دکتر سیروس شمیسا-که در ادبیات کهن ایشون نام آورند امّا در ادبیّات معاصر نه- تدریس می شه در مدارس خیلی متفاوت تره. البتّه در دانشگاه هم گلی به سر ما نمی زنند و ادبیّات آکادمیک هم فقط تا نیمایی ها رو کفاف می ده . 
فقط نیاز به یک معلّم یا استاد درست داریم تا بفهمیم اساساً فعل چرا یک کنشه.

سلام خدا بر تو باد ۰-۰
عژب ۰-۰ ممنان از اطلاعات کامل و مفیدت ۰-۰ ببخشید من نادانسته از این دنیا گله کردم نمیدونستم انقده ادبیات خفنه ۰-۰ بمولا ۰-۰ *وی میرود ادبیات بخواند*
میرم بخونم بلکه بزرگ شدم عینهو شما یچیزی بلد باشم ۰-۰
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
ترلان تو شعر مینویسی؟/:
چ غلطااا
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ 157
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(27-02-2021، 10:39)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 10:37)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدامین نو؟

نیمایی یا سپید ؟ یا شایدم موج نو یا شایدم حجم یا شایدم موج سوم.

نشانم دِه دختر . مشتاقم.

به سبک ترلانی دل نوشته طوری (:
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان