امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~

(26-02-2021، 23:17)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 23:16)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژانویه D:

جمع کنید بیاید اینور xD
نو بودن شکون داره.

بریم به گروه این دوستمون.

نوموخااااااااامممممممم
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
آگهی
(26-02-2021، 23:17)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 23:15)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با سلیقه بقیه چیکار دارم. من فقط نظرمو میگم

عالیه پس
بپا نظرت توهین ب سلایق نشه

تو میخوای سلیقتو بشنوی یا حقیقتو؟
(26-02-2021، 23:16)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 23:12)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جررر
دروغ؟! 
کِی زدی؟ 

میشه جمع کنید بیایید اینور ؟ یا ما بیایم اون ور ؟  Telegh_01

ژانویه D:

جمع کنید بیاید اینور xD

میایم 
لینک بفرس برام 
لعنتی باید الان به همه اونایی که لینک دادم بگم بیان اونجا 
تف 
نمیبخشمت D:
(26-02-2021، 23:17)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 23:15)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با سلیقه بقیه چیکار دارم. من فقط نظرمو میگم

عالیه پس
بپا نظرت توهین ب سلایق نشه

شما هم رو خودت کار کن که با خوندن نظر بقیه به سلیقه ت توهین نشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(26-02-2021، 23:17)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 23:15)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعنتی 
چرا ما انقد زود بدنیا اومدیم؟ 
نسل ما 
ی نسل بدبخته 
نسلی که برای کاوش زمین زیادی دیر 
و برای کاوش فضا زیادی زود 
به دنیا اومدن 
تف 

نترس!
تناسخ ادامه دارههه *-*

از کجا معلوم): 
 سپاس شده توسط Prometheus
(26-02-2021، 23:18)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژانویه D:

جمع کنید بیاید اینور xD

میایم 
لینک بفرس برام 
تف 
نمیبخشمت D:

بذارش گروه. (تیک سبز)
(26-02-2021، 23:14)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 23:10)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ۱۴
ریحونم @"Moяѕє" همین دور و وراست. 

پیشاپیش تبریک میگم v:

اسفندیا کلا ساکتن -_-
من تو فضای مجازی تناقض ایجاد کردم!

ممنووون. منم مال تورو. :"

آره‌. منم همینم. اینجا همه بهم می گن خوش صحبت و اینا. بیرون برعکسه ولی. 
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، فرنودِ بن گیومرث ، Prometheus
گپ داريد؟
(26-02-2021، 23:18)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژانویه D:

جمع کنید بیاید اینور xD

میایم 
لینک بفرس برام 
تف 
نمیبخشمت D:

من آلردی هستم توش.  Telegh_01
(26-02-2021، 23:21)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میایم 
لینک بفرس برام 
تف 
نمیبخشمت D:

من آلردی هستم توش.  Telegh_01

لعنتی چرا نمیگی خبببب 
اینهمه زحمت کشیدم |: D: 

(26-02-2021، 23:20)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میایم 
لینک بفرس برام 
تف 
نمیبخشمت D:

بذارش گروه. (تیک سبز)

چشم (: 

(26-02-2021، 23:21)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گپ داريد؟

من ی دونه زدم فک کردم نداریم 
ولی مثل اینکه داشتیم 
الان منتظریم لینک بیاد کوچ کنیم به اونی که بوده 
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 32 مهمان