امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~

(26-02-2021، 20:12)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 20:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یک ساعت پیش حرف زدیم ._.
فکر کنم خوابیده ^^*
+
فرنودددد یعنی این معشوق ما باید دستِ قطع شده واسه ما میفرستاد؟
خدا شاهده کاره همین علیه ._. ( البته با توجه به اطلاعاتم خدارو شکر که دسته lol )

توهم موافقی که طرف دست خودشو قطع کرده بوده و به خاطر همین بد خط بوده؟ .-.

(26-02-2021، 20:08)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Medusa دختر چشم قشنگ ..
ساکتی

سلااام 
یادم نبود تو پنهانارو هم می‌دیدی :<

Telegh_46
 سپاس شده توسط Волшебник
آگهی
@мσнα∂єѕєн
سلام صَفِح
کفین
(26-02-2021، 20:12)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من به این اعتقاد دارم زیاد نباید الوده مجازی شد
پست بذارم ک چی وقتی میتونم همونو استوری کنم طرف ریپ بزنه؟(((:
ی بهار نامی‌ اومد ریکوست داد بد پس‌ گرفت
من ک‌ نفهمیدم ((: 

من بودم دیگههههه
گفتم عکس بذار ._.
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، Thyme
(26-02-2021، 20:14)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_46

حاجیمون چطوره؟ v:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Love
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط امیر‌حسین
(26-02-2021، 19:59)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 19:57)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن از قصد گفتم تو ببینی نویسنده جان پَ چی ^_^*
ای بابا‌ .
ما کجا و نویسندگی کجا (به مثابه صلاح کار کجا و من خراب کجا)

ولی ممنون.
منتها لینک گوگل پلی نداشت و نشد نصب کنیم.

خوب می نویسی واقعا (:
اون دیگه مشکل توعه :| D:
Unknown
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ 112
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(26-02-2021، 20:14)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 20:12)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک‌ نفهمیدم ((: 

نگفتی پسری؟ v:

من تام بوی ام :v
(26-02-2021، 20:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 20:08)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیجای بدون پست پیجای جاسوسیَن معمولا  pe5

D::::::::::::
این پیج فیکشو داده به ما ._. گولشو نخور

نزدیک بودااا ._.*

(26-02-2021، 20:12)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@lady_tailor منو بلاکیدی تو وات؟

چه گوهریُ از دست دادی -_-*

(26-02-2021، 20:12)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااام 
یادم نبود تو پنهانارو هم می‌دیدی :<

ف*ک نقشه هام لو رفت :|
Unknown
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ 112
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Medusa
(26-02-2021، 20:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک‌ نفهمیدم ((: 

من بودم دیگههههه
گفتم عکس بذار ._.

چشم ((: تو باش فقط من عکسمم‌ میذارم :v
میخوای همین الان اپلود کنم‌ ببینی (((:
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Thyme
(26-02-2021، 20:16)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 19:59)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا‌ .
ما کجا و نویسندگی کجا (به مثابه صلاح کار کجا و من خراب کجا)

ولی ممنون.
منتها لینک گوگل پلی نداشت و نشد نصب کنیم.

خوب می نویسی واقعا (:
اون دیگه مشکل توعه :| D:

نوشتنم رو وقتی دارم حافظ پژوهی خودمانی می نویسم یا صرفاً راجع به یک فیلم می نویسم بیش تر دوست دارم تا وقتی که داستان می نویسم. داستان نوشتن خیلی سخته و اشک هایم*

درست کردند لینکش رو و بازی کردم (تیک سبز)
 سپاس شده توسط Thyme
(26-02-2021، 20:16)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 20:14)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگفتی پسری؟ v:

من تام بوی ام :v

فکر نمیکردم دختر باشی -_-
من برم غسل بگیرم...-_-
نمازمم بخونم -_-
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط bOoOoOy ، فرنودِ بن گیومرث

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان