امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~

(26-02-2021، 19:33)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 19:21)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب...

بحرف توهم *-*

من خجالتي ام
كسي رو هم نميشناسم
شما برام اشناييد فك كنم قبلا ح زديم باهم...
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Thyme
آگهی
(26-02-2021، 19:42)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این‌ همه فلش بنر‌‌ میزنه 
حداقل به صابر بگید تیک آبیم فعال کنه (((((:

بش فکر کردم v:

ببینم اضافه میکنه یا نه
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(26-02-2021، 19:42)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این‌ همه فلش بنر‌‌ میزنه 

از صابر بکش بیرون تازه بازی اختراع کرده خوشحاله بچم ^_^* Big Grin

(26-02-2021، 19:40)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 19:37)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا زودتر نگفدی پسسس >_<* من گیجم توعم گیجی ؟ D:
آرمیناااااا  40
چه عجب از بچه های قدیم یکی مدیره هنوزم ، دلم وا شد یکم ^_^*

برا منم فرستادن کُن ._.*
الان برات پ.خ میکنم ._. وایستا وایستا
آرهههه من روزی که برگشتم هیشکیو جز امیرو علی نمیشناختم
همه رفته بودن ):

اومددددددد ^__^*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ 106
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، شـــقآیــق ، *VENUS*
(26-02-2021، 19:46)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 19:44)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خَفَ عشقم
ایشالله عمر نوح داشته باشی4xv
نمیشه نگران نباشgrou

نه هانی دیگه تا اون حد هم دوست ندارم کهولت هم حدی دارع
الهی فدام شی :{
۶۰خوبه دیگه._.♥️
باشه 38

(26-02-2021، 19:46)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 19:45)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایییییییی زشتههههههه
به اون خوشگلیییییییییییییییییییییییییییی
من به مامانمم یاد دادم._.

خاااااااااااااکککککککککککک
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، Emmɑ
(26-02-2021، 19:47)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این‌ همه فلش بنر‌‌ میزنه 

از صابر بکش بیرون تازه بازی اختراع کرده خوشحاله بچم ^_^*  Big Grin

(26-02-2021، 19:40)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان برات پ.خ میکنم ._. وایستا وایستا
آرهههه من روزی که برگشتم هیشکیو جز امیرو علی نمیشناختم
همه رفته بودن ):

اومددددددد ^__^*

خوب شد یادم انداختی.
وسط مهمونیم حوصله م سر رفته برم دانود کنم بازی صابر رو.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Thyme
(26-02-2021، 19:46)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 19:42)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا آرامشتو حفظ کن پسرم ._.* یا شایدم دخترم  Telegh_26
والاع زمان ما که ازین قانونا نبود :/
تحریف کردین قانونُ شما جدیدا -_-*

اینو من باید بگم دختر خانم v:
اوخی...
ای جانم <:

دیگه اون‌ دوران‌ مرد کسی از‌ مدیرا بترسه (((:
هولولولو :V
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، KᏙ¥றᏙƝ ، Thyme
(26-02-2021، 19:46)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 19:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو قبلا آیدی تو فرستاده بودی ولی من گمش کردم ._.
توام بیا آیدیتو بگو

aly_babaei

montaha moarefi konid azonja ke man kheili shakham va requestam ziade :V
همونی ای که پست نداری ؟ ._.
نه نمیصرفه مگه اینکه یه ۲ تا عکس بذاری از خودت Lol
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، فرنودِ بن گیومرث ، bOoOoOy ، Thyme
(26-02-2021، 19:46)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 19:45)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایییییییی زشتههههههه

چیزای بهتر یاد می دادی ):
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(26-02-2021، 19:49)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 19:46)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینو من باید بگم دختر خانم v:
اوخی...
ای جانم <:

دیگه اون‌ دوران‌ مرد کسی از‌ مدیرا بترسه (((:
هولولولو :V

ای جون v:
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط شـــقآیــق ، bOoOoOy
(26-02-2021، 19:49)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزای بهتر یاد می دادی ):
رل هم یاد دادم._.
سینگل هم خودش میدونست._.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان