امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~

(26-02-2021، 19:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 19:28)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گزارش دهنده اخطار گرفت
Lol
باز الان شروع میکنن میگن تبعیض گرو فلان .__.

حرفشون که مهم نیست ..
بابت یه چیز دیگه گرفت
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(26-02-2021، 19:24)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 19:21)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
ترلان به من کیک نداد دپ نباشم؟//:

@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
ب بچه کیک ندادی؟
نچ نچ
باز از من پیتزا میخوای؟._.
هروقت ب این کیک دادی پیتزا میدم14k

شما حسابتو تسویه کن دو دقیقه با من فاصله داری!
ارمی تبریزه چجور بهش بدم شترک ! گفتم بیا تهران در خدمتت هم هستیم مثل بعضیا نیستیم که :/
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(26-02-2021، 19:21)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب...

بحرف توهم *-*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ 103
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(26-02-2021، 19:29)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 19:17)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میام ی جوری بُرت میزنم حاکم کُت شیا :V
((((: بذار ریا نشه زیبا
ساکتتت -_-*
مردُم میترسیدن از دستت زناشونو ول کنن تو گ.آ -_-*
چقد قبلا همه متاهل بودن تو فلش :| الان همه عقاب تنها شدن :/
من بُر زده خدا دادی هستم :| 2

(26-02-2021، 19:21)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روبیکا دیلیت اکانت نداره
قشنگ مثل شمشیره Smile))) ن میتونی در بیاریش ن میتونی بدیش تو Smile)))

فلشخورم نداره این شد دلیل ؟ =_=

(26-02-2021، 19:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی؟ رو مخ کی داشتی کار میکردی وقتی شوهر من بودی؟ ._.

عی خدا ._.*
من چرا تاریخ عضویت تورو ندیده بودم ._.*
اسم قبلیت چی بود عایا .-. ؟
آوا من نام کاربریتو یادم میادا و اینکه مطمئنا قبلا با هم حرف زدیم
منو احتمالا به اسم آرمینا باید بشناسی ^.^
 سپاس شده توسط Thyme ، شـــقآیــق
(26-02-2021، 19:32)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 19:28)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گزارش دهنده اخطار گرفت

زمونه برعکس شده :| D:

نه خب .. گزارششو بده

شبیه این بچها شده ک میگه عمو چرا برای اون بستنی خریدی برای من نخریدی...

دیگه چیکار داره ک عمو چطوری براش بستنی میخره 18
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(26-02-2021، 19:25)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 19:24)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
ب بچه کیک ندادی؟
نچ نچ
باز از من پیتزا میخوای؟._.
هروقت ب این کیک دادی پیتزا میدم14k
واووو چقد ترسید._.
مرسییی
اری دیگ چخبر؟چ غلطا؟

کمتر غلط بخور تا رستگار شوی!
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(26-02-2021، 19:34)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 19:25)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واووو چقد ترسید._.
مرسییی
اری دیگ چخبر؟چ غلطا؟

کمتر غلط بخور تا رستگار شوی!

همینجوریشم رستگارم ننه
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، شـــقآیــق

(26-02-2021، 19:24)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فارسی تایپ کن )): دارن گزارشت میدن

گزارش دهنده اخطار گرفت

هعی زندگی...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق ، امیر‌حسین
(26-02-2021، 19:34)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 19:32)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زمونه برعکس شده :| D:

نه خب .. گزارششو بده

شبیه این بچها شده ک میگه عمو چرا برای اون بستنی خریدی برای من نخریدی...

دیگه چیکار داره ک عمو چطوری براش بستنی میخره 18

ساده بگیر (:

(26-02-2021، 19:36)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گزارش دهنده اخطار گرفت

هعی زندگی...

منم حوصلم سر رفته
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Волшебник ، Thyme
(26-02-2021، 19:33)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 19:29)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عی خدا ._.*
من چرا تاریخ عضویت تورو ندیده بودم ._.*
اسم قبلیت چی بود عایا .-. ؟
آوا من نام کاربریتو یادم میادا و اینکه مطمئنا قبلا با هم حرف زدیم
منو احتمالا به اسم آرمینا باید بشناسی ^.^

چرا زودتر نگفدی پسسس >_<* من گیجم توعم گیجی ؟ D:
آرمیناااااا  40
چه عجب از بچه های قدیم یکی مدیره هنوزم ، دلم وا شد یکم ^_^*

(26-02-2021، 19:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 19:24)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشتم ولی دی اکتیو کردم بخاطر درسام .___. 
ی مدت کوتاه قرار بود باشه خیر سرم 
فقط تله دارم .____. 
آیدیتو بفرست واسم قندِ عسلم

برا منم فرستادن کُن ._.*
Unknown
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ 103
 سپاس شده توسط *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان