امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~

(26-02-2021، 17:40)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 17:39)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا وقتی که به دست دخترم دستبند زدی ^.^

شاید ملیکا می‌خواد بهش دستبند بزنه حالا. از کجا معلوم.

ملیکا غلط کرده
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، شـــقآیــق ، Medusa ، *Aɴѕel* ، THEDARKNESS
آگهی
اخطار میدن):
بن هم میکنن):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، *Aɴѕel* ، Medusa ، Prometheus
(26-02-2021، 17:38)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 17:35)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحثو عوض کنید موکولش کنید برای یه زمان دیگه(:::::::
خوشم میاد تمومش نمی کنی بحث رو. موکولش می کنی. : دی

بحث،بحث مهمیهههنسخسخقهقهلخقثخسهعسهسخس(.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، فرنودِ بن گیومرث ، Medusa
(26-02-2021، 17:40)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 17:39)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا وقتی که به دست دخترم دستبند زدی ^.^
الله اکبر.

اصلاً من سکانس توی اتاق رو حذف کنم راضی می شید؟بیسخبیسبسی
اصلاً من اول دم در خودم رو اخته می کنم می ذارمش دم در بعد می رم تو. : دی

دردم اومد *

LooooOoooOollllll

وای وای اشک از چشمانم جاری گشت
+ لازم نکرده -__-
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، شـــقآیــق ، Medusa ، *Aɴѕel* ، THEDARKNESS
(26-02-2021، 17:38)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 17:33)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آ دقیقا :< منم بدون گیف لالم انگار.

به به. خب... هممم. کوری فکر کنم خوب باشه برای شروع. ژوزه ساراماگو.
هرچند طبیعتا اول باید می‌پرسیدم چه سبکی دوست داری و فلان. :"

اخخخ گفتیی
فردا می‌خوام برم انقلاب برا کتاب درسی):
ی کتاب متفرقه هم میخواستم بگیرم ولی نمیدونستم چی

یاداشت کردم اینارو._.
من کمدی دوس دارم Big Grin
عاشقانه هم دوس دارم

وای. خب کوری که نه عاشقانه‌ست نه کمدی. چی کار کنیم حالا؟ :"
عاشقانه، من دزیره رو دوست داشتم. اونقدر زیاد نبود رومنسش که دل آدمو بزنه. اطلاعات تاریخیم می‌داد به آدم.
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، شـــقآیــق ، *VENUS* ، *Aɴѕel*
(26-02-2021، 17:41)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 17:36)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اپشنش اینه که سایتو سر پا نگه میداره تا ما یه چا برای چرندیاتمون داشته باشیم. منظور گ.آ

خب حرفت منطقیه
ولی وقتی میتونی تو این همه شبکه های اجتماعی بدون حد و مرز و سرعت بالا و  از همه مهم تر بدون سانسور و بدون زیرآب زنیه ی سری از دوستان حق مطلبو برسونی چرا اینجا؟ ((((:
شاید من الان دلم بخواد بین فلشخوریا فحشو بکشم به اقای ایکس مثلا
فحشه‌ دیگه (((: تو نمیدی؟

خب یکی از تفریحاتمون اینه که منحرفانه ترین و بدترین حرفارو جوری بهم میزنیم که مودبانس ولی خودمون میفهمیم چی بهم گفتیم مثلا فکر کردن. فکر کردن هیچ معنی بدی نداره ولی وقتی میگی انقدر فکر نکن کور میشی به عمق انحرافش میرسی. بله درست میگی اگه این همه فعالیت تو اینستاگرام باشه شاید خودمون به درامد برسیم Heart
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
(26-02-2021، 17:41)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 17:36)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اپشنش اینه که سایتو سر پا نگه میداره تا ما یه چا برای چرندیاتمون داشته باشیم. منظور گ.آ

خب حرفت منطقیه
ولی وقتی میتونی تو این همه شبکه های اجتماعی بدون حد و مرز و سرعت بالا و از همه مهم تر بدون سانسور و بدون زیرآب زنیه ی سری از دوستان حق مطلبو برسونی چرا اینجا؟ ((((:
شاید من الان دلم بخواد بین فلشخوریا فحشو بکشم به اقای ایکس مثلا
فحشه‌ دیگه (((: تو نمیدی؟

علی ؟ -__- به بچه ها باز داری آموزشای نا مناسب میدی ؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Medusa ، شـــقآیــق ، THEDARKNESS
گشنم شد.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Medusa ، شـــقآیــق
یه سوال درخواست من اصلا برسی شد یا ندیده رد شد؟
@*VENUS*
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
(26-02-2021، 17:42)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخطار میدن):
بن هم میکنن):

#حمایت_از_محرومین؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان