امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~

(25-02-2021، 22:18)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه جالب. گوشیتو بزن شارج

تو هم مث من ب جزئیات توجه میکنی
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(25-02-2021، 22:21)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 22:18)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ارواح خودششش
دیدی با من چیکار کرد
خودمو خیس نکردم فقط از ترس|:

برای اینکه عادی جلوه بدم تماس تصویری گرفتم :/
خیلی عادی بود//:
خیلی ..ترسم بیشتر شد//:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

•ناشناس•
(25-02-2021، 20:33)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 20:30)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا بغلم حالا v:
استغفر.. ربی و اتوب الیه اینا چیه بچه D::::::
نه هچی نمیدونم ):

اومدمم^^
چیزای بد بد منظورم همین بود وگرنه من و این حرفا؟<: نچ نچ نچ
قضیش طولانی یکم طول میکشه بتایپم-_-

جون جون D:
اتفاقا اره تو و اون حرفا V:
تایپ کن بدونم چی ب چیه -_-

(25-02-2021، 20:38)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 20:28)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قوبونت -.-
پیوی بگو

بشین سر جات !

میخواستم بگم آی لاو یو فِرند

گوشام مخملیه یا دم دارم ؟!
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _sehun_
(25-02-2021، 22:17)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 22:09)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ѕσℓιηα"

برنامه vemos رو دانلود کن

سپس وقتی دانلودش کردی یکی از فایل های run رو دانلود کن

حالا فایل run رو اجرا کن

تبریک میگم تحریم گوگلو دور زدید

اگه دیدی run کار نمیکنه فیلتر شکن رو روشن کن @"ѕσℓιηα"

مرسی
vmos رو دارم run رو چطور پیداکنم
نصفه تحریم و دور زدم فعلا با vmos  .run هم بگیرم کلا دور میزنم

از تو برنامه vemos باید دانلود کنی
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، شـــقآیــق
من گوشیم رو نمیزنم شارژ تا زمانی که از بی شارژی بندری برقصه.
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(25-02-2021، 22:23)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 22:21)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای اینکه عادی جلوه بدم تماس تصویری گرفتم :/
خیلی عادی بود//:
خیلی ..ترسم بیشتر شد//:

نیم ساعت داشتم بالا پایین میپریدم از خنده
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(25-02-2021، 20:31)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SABER
@"ctrl+w"
@Волшебник
روزتون مبارک!
+
@فرنودِ بن گیومرث
برای تو امسال فعلا یک تبریک نصفه است:^
سال بعد که به سن قانونی رسیدی تبریک کامل میشهتسخسححسخسهی۷س:v

کم تر از چند ماه دیگه سنم قانونی می شه. به قول صبا فقط چند ماه فرصت دارم تا یکی رو بکشم.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(25-02-2021، 22:23)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 22:17)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی
vmos رو دارم run رو چطور پیداکنم
نصفه تحریم و دور زدم فعلا با vmos  .run هم بگیرم کلا دور میزنم

از تو برنامه vemos باید دانلود کنی

از گول پلی خد برنامه دانلود نمیشه هیچی از وب میشه
شرح کامل بگو این مشکل عمیق پی چاره است
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ 36
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
@Ɗєя_Mσηɗ
راس گفتم ب جان شقی._.
(((:

•ناشناس•
(25-02-2021، 22:24)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گوشیم رو نمیزنم شارژ تا زمانی که از بی شارژی بندری برقصه.

فک کردم فقط من ایجوریم:/
الان فقط ۱۰ تا دارع ولی باز نمیزنمش ب شارژ:/
منتظرم خاموش شه
Nashenas(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 30 مهمان