امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~

(25-02-2021، 20:30)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 20:28)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من به شدت از جوراب متنفرم
و شاید باورت نشه من هیچ وقت با کتونی جوراب نمیپوشم هیج وقت
و پاهام به سردی عادت دارند

احوال عجیبی دارم!

چطور میتونی؟
اصن کسی جوراب نکنه پاش(وقتی بیرونه) چندشم میشه ._.

بارو کن بدم میاد
 سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق
آگهی
(25-02-2021، 20:27)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا فرنود شب میخواین بخوابین جوراب نپوشین
باعث ضعیف شدن چشم میشه._.
چشم مُ همین طور آستیگمات هست.
ولی چشم. کم کم ترک می کنم. تابستون ها گاهی پام نمی کنم ولی هولی کرایست زمستون ها خیلی سرده زن.
(25-02-2021، 20:28)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 20:26)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ییسهنمشتیمنسشتی
اتّفاقاً بیش از هر چیزی جوراب به دردم می خوره.
پاهام همیشه یخه و در خواب هم جوراب پامه. (تیک سبز)

احوالت چه طوره؟
من به شدت از جوراب متنفرم
و شاید باورت نشه من هیچ وقت با کتونی جوراب نمیپوشم هیج وقت
و پاهام به سردی عادت دارند

احوال عجیبی دارم!

همچو خواهر من.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
دعوت شدیم به روزهای سخت انتظار 38
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(25-02-2021، 20:30)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 20:19)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باش دو خولدم ببشید):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
<:
قضیه سهون و شهونم نمیدونی؟

بیا بغلم حالا v:
استغفر.. ربی و اتوب الیه اینا چیه بچه D::::::
نه هچی نمیدونم ):

اومدمم^^
چیزای بد بد منظورم همین بود وگرنه من و این حرفا؟<: نچ نچ نچ
قضیش طولانی یکم طول میکشه بتایپم-_-
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(25-02-2021، 20:28)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 20:24)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زخمی جان خوانده است؟
یا شخص دیگری._.؟

زخمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟​؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟​؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ی جوووور تعجب می‌کنه انگار تا حالا آهنگاشو گوش نداده||||:
من اصن اهنگاشو گوش نمی‌دادم تو پیشنهاد کرده بودییییی
(((:

•ناشناس•
(25-02-2021، 20:34)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 20:28)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زخمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟​؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟​؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعید میدونم تا حالا آهنگی از زخمی شنیده باشم :| چه برسه اینکه به یکی پیشنهادش کنم.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(25-02-2021، 20:24)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 20:21)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این زمین غبار آلود ، بهشت تک خوراست ، برزخ ترسوهات ، جهنم هر کی شجاع

زخمی جان خوانده است؟
یا شخص دیگری._.؟

خواننده س
شوهره سوگنده
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(25-02-2021، 20:35)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زخمی جان خوانده است؟
یا شخص دیگری._.؟

خواننده س
شوهره سوگنده

نو شت
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
این گلا تقدیم ب شما گلا._.
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ 31
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(25-02-2021، 20:35)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 20:34)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعید میدونم تا حالا آهنگی از زخمی شنیده باشم :| چه برسه اینکه به یکی پیشنهادش کنم.

هعییی خداااااااا
(((:

•ناشناس•

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان