امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

|CZ 805 BREN| و |Maschinenpistole 34|

#1
چی‌زیت ۸۰۵ برن (به چکی:CZ 805 BREN) تفنگ هجومی چند منظوره است که به حالت تمام اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک می‌تواند تیراندازی کند. این تفنگ از سال ۲۰۰۹ ساخته می‌شود و امروزه تنها ارتش جمهوری چک از این تفنگ استفاده می‌کند. این تفنگ به‌عنوان جانشینی برای نمونهٔ قدیمی تفنگ هجومی مدل ۵۸ معرفی شده‌است.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|CZ 805 BREN| و |Maschinenpistole 34| 1
تفنگ هجومی چی‌زیت ۸۰۵ برن با ۳ نوع کالیبر ۵.۶۵x۴۵م. م. و ۷.۶۲x۳۹م. م. و۶.۸x۴۳م. م. ساخته می‌شود. طول لوله استاندارد این اسلحه ۳۶۰ میلی‌متر و لوله کوتاه ۲۲۷ م م باوزن ۳،۶ کیلوگرم است و هم‌اکنون این اسلحه در خدمت سربازان جمهوری چک می‌باشد. این تفنگ دارای قنداق تاشونده است و به راحتی می‌توان قنداق آن را به‌طور کل برای بیشترین کاهش اندازه سلاح جدا نمود. چ‌ز-۸۰۵ برن با سایت هدف‌گیری آهنی تاشونده ارائه می‌شود و همچنین می‌تواند از انواع سایت‌های هدف‌گیری Red dot و انواع دوربین‌های دید در روز یا دید در شب و علامت‌گذارهای لیزری پشتیبانی کند. تجهیزات جانبی برای این تفنگ نارنجک‌انداز ۴۰ م م مخصوص و همچنین سرنیزه جدید است.تفنگ هجومی چی‌زیت ۸۰۵ برن در اصل در منابع شرکت سانزده آن با نام‌های «چسکا ازبرویووْکا» Česká zbrojovka و CZ 805 BREN A1 و CZ 805 BREN A2 معروف است. برگه نظام آتش این تفنگ دارای حالات شلیک: ضامن - تک‌تیر - شلیک ۲ تیر و شلیک خودکار است.ارتش چک در سال ۲۰۰۹ تعداد ۸۰۰۰ قبضه تفنگ سفارش داد و از سال ۲۰۱۱ از این تفنگ‌ها در جنگ افغانستان استفاده می‌کند. در سال ۲۰۱۲ ارتش چک اعلان کرد که در افغانستان ۵۳۰ قبضه از این سلاح‌ها داشته که ۴۸ از آن خراب شده‌است. مقام‌های ارتش چک در مورد این مشکل می‌گویند که در یک عملیات نظامی در افغانستان ۶ قبضه تفنگ از کار افتاده است.حکومت جمهوری چک قصد دارد در سال‌های آینده این تفنگ‌ها را به هندوستان ویتنام و عراق صادر کند و به این دلیل مشکلات پیش‌آمده با این تفنگ مشکلی بزرگ قلمداد می‌شود.
_
ام‌پ ۳۴ (به آلمانی: Maschinenpistole 34) مسلسل دستی بود که در شرکت اتریشی وافن فابریک اشتایر طراحی و تولید می‌شد. این سلاح ۹ میلی‌متری در پلیس اتریش و پس از اتحاد اتریش و آلمان در سال ۱۹۳۸ در برخی واحدهای ارتش آلمان از جمله نیروهای اس‌اس در جنگ جهانی دوم مورد استفاده قرار گرفت و به پرتغال، جمهوری چین و تعدادی از کشورهای آمریکای لاتین هم صادر شد.طرح کلی این سلاح برگرفته از ام‌پ ۱۸ مسلسل دستی ساخت شرکت آلمانی رینمنتال بود که در اواخر جنگ جهانی اول مورد استفاده قرار گرفته بود. این مسلسل بین سال‌های ۱۹۲۹ تا ۱۹۴۰ تولید می‌شد و برخی نیروها تا دهه ۱۹۷۰ از آن استفاده می‌کردند.ام‌پ ۳۴ با بهترین مواد اولیه ساخته می‌شد و از عالی‌ترین استانداردهای ممکن برخوردار بود و به همین جهت به «رولزرویس مسلسل‌های دستی» معروف شده بود. البته این کیفیت بالا به قیمتِ هزینهٔ تولیدِ بسیار گران به دست آمده بود. هزینه بالای تولید این سلاح باعث شد تا از سال ۱۹۴۰ تولید آن متوقف شده و به جای آن مسلسل دستی بسیار ساده‌تر و ارزان‌تر ام‌پ ۴۰ به عنوان مسلسل دستی سازمانی ارتش آلمان نازی تولید شود. مشابه همین اتفاق برای تپانچه باکیفیت پارابلوم ۱۹۰۸ هم افتاد و تولید این پیستول محبوب نیز پیش از آغاز جنگ جهانی دوم متوقف شده و به جای آن تپانچه ساده‌تر و ارزان‌تر والتر پ۳۸ در خط تولید قرار گرفت.انواع مختلفی از این سلاح با کالیبرهای مختلفی ساخته شدند که فشنگ‌های متفاوتی را شلیک می‌کردند. مدل اشتایر ام‌پ۳۰ که در سال ۱۹۳۰ به خدمت پلیس اتریش درآمد از فشنگ استاندارد تپانچه و مسلسل دستی اتریشی‌ها یعنی فشنگ ۹x۲۳ اشتایر استفاده می‌کرد. تعداد محدودی که به جمهوری چین صادر شد با کالیبر موزر ۷٫۶۳x۲۵ ساخته شده بود. برای بازار آمریکای جنوبی هم مدلی از ام‌پ ۳۴ با کالیبر پرقدرت ۴۵. ای‌پی‌سی (کالیبر استاندارد ۱۱٫۴۳ م‌م ایالات متحده) ساخته شد که تعدادی از آن‌ها توسط پرتغال هم خریداری شد. ارتش اتریش هم مدلی از این سلاح با کالیبر ۹x۲۵ موزر را انتخاب کرد. پس از اتحاد اتریش و آلمان در سال ۱۹۳۸ هم برخی از این مسلسل‌ها برای پذیرش فشنگ استاندارد آلمانی‌ها (که فشنگ استاندارد کنونی ناتو نیز هست) یعنی ۹x۱۹ پارابلوم خان‌گذاری مجدد شدند.
Everything is Temporary(:
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان