16-02-2021، 16:47
شايد خيلي از دوستان انجمن فيلم زيبا ي نبرد با تايتان ها(Attack On Titan) رو ديدن و مي دونند که مردم جهان از ترس تايتان ها به پشت ديوار ها رفته اند ولي يک روز يک تايتان غول پيکر ديوار ها را خراب مي کند و...
اما من فکر مي کنم اين فيلم بر اساس واقيت به تصوير کشيده شده است. واقعيتي ترسناک که در چند سال بعد نسل بشريت را نابود ميکند.
تايتان ها براي تفريح انسان ها رو مي خورند. درست مثل کرونا يا همون کوييد 19. کرونا روز به روز جهش مي کنه و آدم هاي بيشتري رو مي کشه. کرونا تا حدي جهش پيدا مي کنه که به غول بزرگي تبديل مي شود و بشريت مجبور به سازش با زندگي پشت ديوار ها مي شود.
پس بهتره توي خانه ها مون بمونيم و جلو ي پيشرفت ويروس کرونا رو بگيريم.
و در آخر چند تا نکته:
1-ببخشيد اگر بي کيفيته
2-مي دونم که توي انجمن کسايي هستند که سنشون شايد به اين عکس هاي ترسناک نخوره اما به بزرگي خودتون ببخشيد
3-اگر موضوع توي انجمن تکراريه بازم ببخشيد.
4-براي اين موضوع خيلي زحمت کشيدم و از جايي کپي نکردم پس لطفا براي کمک کردن به من نظر و سپاس فراموش نشه.
5-با تشکر از شما
اما من فکر مي کنم اين فيلم بر اساس واقيت به تصوير کشيده شده است. واقعيتي ترسناک که در چند سال بعد نسل بشريت را نابود ميکند.
تايتان ها براي تفريح انسان ها رو مي خورند. درست مثل کرونا يا همون کوييد 19. کرونا روز به روز جهش مي کنه و آدم هاي بيشتري رو مي کشه. کرونا تا حدي جهش پيدا مي کنه که به غول بزرگي تبديل مي شود و بشريت مجبور به سازش با زندگي پشت ديوار ها مي شود.
پس بهتره توي خانه ها مون بمونيم و جلو ي پيشرفت ويروس کرونا رو بگيريم.
و در آخر چند تا نکته:
1-ببخشيد اگر بي کيفيته
2-مي دونم که توي انجمن کسايي هستند که سنشون شايد به اين عکس هاي ترسناک نخوره اما به بزرگي خودتون ببخشيد
3-اگر موضوع توي انجمن تکراريه بازم ببخشيد.
4-براي اين موضوع خيلي زحمت کشيدم و از جايي کپي نکردم پس لطفا براي کمک کردن به من نظر و سپاس فراموش نشه.
5-با تشکر از شما