امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۶

(15-02-2021، 9:29)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 8:03)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی عفت مگ میشه من چیزی نگم اخه اه اه

نه بابا تو فقط به خاهر شوهرت و مادر شوهرت و جاریت حرص بده خدیجه جون
حالا عیب نداره دیگه عوضش راحتیم خدیجه جون این عفت قصد ادامه تحصیل داره
اره دیروز هم براش خاستگار اومد واییی خدیجه خدیجه نگم برات پسره خوشتیپ یود ک نگو فقط حیف اون خاهرش که داشت ادا در میاوورد بعدش عفت رفت اتاق اصلا در نیومد وایی خواهرم خیلی خجالتیه فداش شم بعد اخر من مجبور شدم چایی ببرم
دیروز هم خاهر جفر آقا رفت آلمان حالا انگار چیکار کرده ا اه چقدر بدم میاد ازش زنیکه چندش
وایی خاهر رفتم خونشون جاریم داشت با دستبند صلاش عشوه میومد و میومد سمت من ک مثلا روبوسی کنیم یهو پاش گیر کرد به یه چیزی با کله اومد زمین داشتم از خنده میترکیدم اما به زور جلو خودمو گرفته بودم
عه. ولش کن عیب نداره بهتر عروسی نکنین بهتره
ایششش. اونو نگو حالم ازش به هم میخوره

(15-02-2021، 8:29)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عفت:/
جفر:/
خدیجه:/
Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01
عه احمد اقا شما اینجایین!!!!

درضم خدیجه
عفت
سکینه افت
بله خودم هستم دختر خاله:|
تازه دیروز از خارج اومدم
چه اسم قشنگی دارم:|احمد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۶ 154
 سپاس شده توسط Emmɑ
آگهی
(15-02-2021، 9:34)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 9:29)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی خاهر رفتم خونشون جاریم داشت با دستبند صلاش عشوه میومد و میومد سمت من ک مثلا روبوسی کنیم یهو پاش گیر کرد به یه چیزی با کله اومد زمین داشتم از خنده میترکیدم اما به زور جلو خودمو گرفته بودم

عه احمد اقا شما اینجایین!!!!

درضم خدیجه
عفت
سکینه افت

تازه دیروز از خارج اومدم
دخترخاله !!!!
شما همش بلدین چاخان کنین. از خارج اومدم این همسایه های ما فقط بلدن خودشونو بگیرن اون از اون یکی ک میگه رفتم المان اینم از این ک میگه از خارج اومدم
عه بلع بلع. خیلی قشنگه
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، BIG-DARK

(15-02-2021، 8:03)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی عفت مگ میشه من چیزی نگم اخه اه اه

نه بابا تو فقط به خاهر شوهرت و مادر شوهرت و جاریت حرص بده خدیجه جون
حالا عیب نداره دیگه عوضش راحتیم خدیجه جون این عفت قصد ادامه تحصیل داره
اره دیروز هم براش خاستگار اومد واییی خدیجه خدیجه نگم برات پسره خوشتیپ یود ک نگو فقط حیف اون خاهرش که داشت ادا در میاوورد بعدش عفت رفت اتاق اصلا در نیومد وایی خواهرم خیلی خجالتیه فداش شم بعد اخر من مجبور شدم چایی ببرم
دیروز هم خاهر جفر آقا رفت آلمان حالا انگار چیکار کرده ا اه چقدر بدم میاد ازش زنیکه چندش
ای وای خدیجه کارت شوهرتو گرفتی؟ یادت نره امروز ساعت 12 میریم خرید.
اه بابا چی بگم این زن داداشم همش به داداش بدبختم گیر میده اه داداشمم که دیگه بدبخت بیچاره چیکار کنه اصلا همیشه کارتش دست زن داداشم مهوشه
مامان باباشم دعوت کردیم خونه مامانم اینا بعد یه لباسایی پوشیده بودن ک نگو حالا موهاشونم باز انگار اینجا استغفرالله نگم برات بعد منو عفت هم ک اصلا چادرامونو زمین نذاشتیم بس ک مومنیم
 سپاس شده توسط _Strawberry_
(15-02-2021، 9:37)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 9:34)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه دیروز از خارج اومدم
دخترخاله !!!!
شما همش بلدین چاخان کنین. از خارج اومدم این همسایه های ما فقط بلدن خودشونو بگیرن اون از اون یکی ک میگه رفتم المان اینم از این ک میگه از خارج اومدم
عه بلع بلع. خیلی قشنگه
نه پس دختر عمه:/
چاخان چیه میخوای پاسپورت و عکسا رو نشونت بدم رفته بودم ماموریت واسه شرکت تو عراق:/
نرفته بودم که مسافرت تو این گرونی ما به زوری خرج خودمنو میدیم دیگه بریم مسافرت چی بگیم:|
نظر لطفتونه
ناشناس بگو (;

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۶ 154
چرا قیمه هارو میریزی تو ماستا؟
(15-02-2021، 9:45)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه بابا چی بگم این زن داداشم همش به داداش بدبختم گیر میده اه داداشمم که دیگه بدبخت بیچاره چیکار کنه اصلا همیشه کارتش دست زن داداشم مهوشه
مامان باباشم دعوت کردیم خونه مامانم اینا بعد یه لباسایی پوشیده بودن ک نگو حالا موهاشونم باز انگار اینجا استغفرالله نگم برات بعد منو عفت هم ک اصلا چادرامونو زمین نذاشتیم بس ک مومنیم
اره ارع گرفتم
عه خوب کاری میکنه ولی دداشتم گناه. داره بیچاره
چع بی حیا بازی هاییی افرین به شما خوب کاری کردین اشتو پختی؟
ناشناس بنویس برام(:
(15-02-2021، 10:04)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 9:45)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ارع گرفتم
اره
هنوز از پریشب نخود گذاشتم تو آب براشب میپزم
(15-02-2021، 9:45)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 9:37)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترخاله !!!!
عه بلع بلع. خیلی قشنگه
چاخان چیه میخوای پاسپورت و عکسا رو نشونت بدم رفته بودم ماموریت واسه شرکت تو عراق:/
نرفته بودم که مسافرت تو این گرونی ما به زوری خرج خودمنو میدیم دیگه بریم مسافرت چی بگیم:|
نظر لطفتونه

احمد اقا شما از بچگی دوس داشتین به من بگین دختر خاله بس ک دختر خاله های خودتون حریصن
عه وای کا ش اونجا میمیردی هعی
ای وای ببخشید با شما نبودما

(15-02-2021، 10:06)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 10:04)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ارع گرفتم
اره

اهان
این احمد اقا از کجا پیداش شد خاهر Undecided
الان دیگع از کنار ما جم نمیخوره
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(15-02-2021، 10:07)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 9:45)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظر لطفتونه

احمد اقا شما از بچگی دوس داشتین به من بگین دختر خاله بس ک دختر خاله های خودتون حریصن
عه وای کا ش اونجا میمیردی هعی
ای وای ببخشید با شما نبودما

(15-02-2021، 10:06)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره

اهان
وا این چه حرفیه اصن میگم فتمیل دور خوبه؟
وا خاک برسرتون:|
اها مشکلی نیس
+
دوس دارم جم نخورم:|
ناشناس بگو (;

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۶ 154
(15-02-2021، 10:07)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره

اهان
نمیدونم|:
خیر باشه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان