امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۶

(14-02-2021، 21:43)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 11:24)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لانه جاسوسی چی چیه بگو مقر فرماندهی یاع یاع یاع ۰-۰

خیر

لانه جاسوسی

از رژیم اشغالگر علوم هم حمایت میکنن

نچ خبرم مقر فرماندهی ۰-۰
واه واه واه خو همین اشغالگرانن که حکومت های آباد را نابود میسازند ایش ۰-۰

(14-02-2021، 18:06)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 13:53)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا 2 - 3 بار عکس دادم انجمن
حالا گریه نکن
میفرستم پ . خ

سقققققققفو بپا:/
من ندیدم و ولی فک نکنم زیادم اعجوبه باشی:/
حالا ک انقد اصرار میکنی باوشع بفرس:/

(14-02-2021، 13:53)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو مثلا اگه یکی مامان نداشته باشه چی؟؟ ۰-۰
نه کلا اونا روزا وقت ندارن شبام معمولا شب کار ۰-۰ :/
منم میمیرم برا فست فود *-*

آها ۰-۰ چه معلم باحالی Big Grin

مامان منم معلمه :/ ولی خب دیگع دوص داره بپزه
الهی :/ اتفاقی برا مامانت افتاده؟:/

(14-02-2021، 13:55)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو ظرفارو بخور بیا (:

شما ظرف میخورید خونتون؟:/
ما نع والا غذا رو میزاریم ت ظرفا و بعد خود غذاهه رو میخوریم نع ظرفا رو ( کسی چ داند شاید شما برعکس ما عمل میکنید:/)

(14-02-2021، 13:57)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشالا بچسبه گوشت بشه به تنت مادر برو بای ۰-۰  Big Grin

تشکر تشکر(:

چه معلم باحالی ۰-۰ Big Grin
نه بابا مامان خودم که نه ۰-۰ ولی یکیو میشناسم اینجوریه دوست کلاس پنجمم بود هنوزم باهاش در ارتباطم چون خیلی صمیمی بیدیم بهم گفته مامانش ۴ ساله ول کرده رفته ۰-۰ اصلا ندیدتش تو این چن سال تا الان بچه خل شده ۰-۰ البته بخبختی با منی که از خودش خل ترم دوست شد ۰-۰ برا همین پرسیدم
 سپاس شده توسط моои
آگهی
(15-02-2021، 7:21)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-02-2021، 21:43)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر

لانه جاسوسی

از رژیم اشغالگر علوم هم حمایت میکنن

نچ خبرم مقر فرماندهی ۰-۰

نخیر ای جاهل اسناد لانه جاسوسی ریاضیو ندیدی وگرنه نطرت عوض نیشد
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(15-02-2021، 7:38)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 7:21)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نچ خبرم مقر فرماندهی ۰-۰

نخیر ای جاهل اسناد لانه جاسوسی ریاضیو ندیدی وگرنه نطرت عوض نیشد

ای جوان بدان و آگاه باش جاهل عمته ۰-۰
ندیدم ولی مطمئنم لااقل نظرم عوض ننیشد ۰-۰ Big Grin
(15-02-2021، 0:39)leιтo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 0:37)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی مگ میشه اگ ط جا من بودی ک حالت بد میشد بلا نسبت (همون ک وسط انگشت شست و دومی/: رو گاز میگیرن به طرف جلو و عقب)

این چیزا برا من اهمیت نداره خاهر4fvf
عجب/:

وایی عفت مگ میشه من چیزی نگم اخه اه اه

(15-02-2021، 0:54)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 0:52)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرین کارتشم بگیر بعد طلا بخر برو پیش خاهر شوهرات حرص بده بهشون
شوهر کجا بود خدیجه جون من بخاطر عفت جان شوهر نکردم

باشع وایسا فقط برم اونحا. اول حساب مادرشوهرمو برسمAngry
عه.  عفت هم تورو مجرد گذآشت اخر هم خوشو

نه بابا تو فقط به خاهر شوهرت و مادر شوهرت و جاریت حرص بده خدیجه جون
حالا عیب نداره دیگه عوضش راحتیم خدیجه جون این عفت قصد ادامه تحصیل داره
اره دیروز هم براش خاستگار اومد واییی خدیجه خدیجه نگم برات پسره خوشتیپ یود ک نگو فقط حیف اون خاهرش که داشت ادا در میاوورد بعدش عفت رفت اتاق اصلا در نیومد وایی خواهرم خیلی خجالتیه فداش شم بعد اخر من مجبور شدم چایی ببرم
دیروز هم خاهر جفر آقا رفت آلمان حالا انگار چیکار کرده ا اه چقدر بدم میاد ازش زنیکه چندش
 سپاس شده توسط _Strawberry_ ، ѕααяeη
(15-02-2021، 8:03)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 0:39)leιтo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب/:

(15-02-2021، 0:54)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره دیروز هم براش خاستگار اومد واییی خدیجه خدیجه نگم برات پسره خوشتیپ یود ک نگو فقط حیف اون خاهرش که داشت ادا در میاوورد بعدش عفت رفت اتاق اصلا در نیومد وایی خواهرم خیلی خجالتیه فداش شم بعد اخر من مجبور شدم چایی ببرم
دیروز هم خاهر جفر آقا رفت آلمان حالا انگار چیکار کرده ا اه چقدر بدم میاد ازش زنیکه چندش
عفت:/
جفر:/
خدیجه:/
Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۶ 153
(15-02-2021، 8:29)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 8:03)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01
عه اقا احمددد|:
از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا به بعد بخون._.
 سپاس شده توسط _Strawberry_
(15-02-2021، 8:32)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 8:29)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه اقا احمددد|:
از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا به بعد بخون._.
باید 7 صفحه بخونم-_-
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۶ 153
(15-02-2021، 8:35)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2021، 8:32)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه اقا احمددد|:
اینجا به بعد بخون._.
باید 7 صفحه بخونم-_-
چه عیبی داره؟|:
خودم ک دیروز مردم از خنده ولی بابام زد تو ذوقم._.
 سپاس شده توسط _Strawberry_ ، BIG-DARK
cof
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط _Strawberry_

عجب/:

وایی خاهر رفتم خونشون جاریم داشت با دستبند صلاش عشوه میومد و میومد سمت من ک مثلا روبوسی کنیم یهو پاش گیر کرد به یه چیزی با کله اومد زمین داشتم از خنده میترکیدم اما به زور جلو خودمو گرفته بودم
عه. ولش کن عیب نداره بهتر عروسی نکنین بهتره
ایششش. اونو نگو حالم ازش به هم میخوره

(15-02-2021، 8:29)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه احمد اقا شما اینجایین!!!!

درضم خدیجه
عفت
سکینه افت
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، BIG-DARK ، Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان